Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Udinese - AC Milan Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 1-1)
Udinese
2
-
3
AC Milan

NAJBOLJA UDINESE VS AC MILAN PROGNOZA.

Oba tima postižu pogodak u 1. poluvreme: da
Prognozirano: 4.85 - 20. Jan. 17:31
Mislim da će domaći tim napadati da će ređati šanse da će stvarati prilike I verujem da će iz neke od akcija doći do gola, mislim da će do kraja prvog dela meča gosti uspeti da uzvrate I verujem da će oba tima dati bar po gol u prvom delu meča.
Udinese prima 1.7 golova na 20 utakmica ove sezone

Najbolji Serija A tipsteri

AdolfoS
hidalgo
shuna
Bull7
Poldi25

Udineze - AC Milan, Rosoneri nastavljaju trku za vodećim dvojcem u vrhu Serije A

Bettingexpert Team

Subota veče donosi nam vatreni okršaj u Seriji A na Friuliju između Udinezea i AC Milana na . AC Milan, trenutno na trećem mestu sa 42 boda, juriša ka vrhu, dok Udineze strahuje od oštrih zubaca ispadanja, čeka ih borba sa šesnaestog mesta na tabeli gde su do sada prikupili samo 18 bodova. 

Napadačka moć dve ekipe je na zavidnom nivou – Udineze ima prosečno 1.80 golova, dok je Milanova mašina za proizvodnju golova je još potentnija sa 2.40 po utakmici. Meč obećava euforiju, strasti, i napadački fudbal koji će parati mreže i uzdisaje navijača.Više o tome

Tipovi
  • Udinese-AC Milan
    AC Milan da pobedi
    38 tipovi
    Pobeda
  • Udinese-AC Milan
    Preko 2.5 gola
    16 tipovi
    Pobeda
  • Udinese-AC Milan
    Oba tima postižu pogodak : da
    12 tipovi
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

AC Milan da pobedi Draw No Bet
Prognozirano: 1.40 - 16. Jan. 14:48
Evo meca koji ce da se odigra u Italiji a moj tip za ovaj mec je DNB2 na Milan , kvota je cak 1.4 pa tako idemo na max bet. Inace treba reci da je domacin ekipa koja ne ume bas dobro da igra sa Milanom pa tako idemo na fix
UDINESE - AC MILANKO ĆE POBEDITI?
10.0%
6.0%
84.0%
50 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
wetteja
Profit: 2,483.0
Oba tima postižu pogodak u 1. poluvreme: da
Pročitaj ceo tip
Jan. 18, 2024 02:00

Udineze - AC Milan, Rosoneri nastavljaju trku za vodećim dvojcem u vrhu Serije A

Bettingexpert Team

Udineze – AC Milan saveti za klađenje

U uvodu ovog zanimljivog okršaja između Udinezea i AC Milana, stvari su i više nego jasne – očekuje se dosta golova. Naš savet za klađenje fokusira se na  opkladu preko 2.5 gola. 

Statistika i trenutna forma oba tima daju nam puno razloga za takav zaključak – oba tima su pokazala impresivnu efikasnost pred golom protivnika u svojim prošlim susretima, s Udinezeom na proseku od 1.80 i Milanom čak na 2.40 golova po meču.

Tri ključna razloga za ovaj savet su:

  • Oba tima imaju napadače koji su pokazali sposobnost da postižu golove.
  • Obe ekipe dolaze u meč s visokim procentom zabeleženih susreta sa preko 2.5 golova u poslednjim utakmicama.
  • AC Milan se nalazi u dobrom položaju na tabeli i juriša na poziciju koja bi im osigurala Ligu Šampiona, dok Udineze ima motiv da se odvoji od opasne zone, te će igra napadački i otvoreno.

Udineze – AC Milan Kvote

Pred početak sportskog spektakla na Friuliju, sve oči su uprte u kvote, koje pružaju detaljniji uvid u očekivanja stručnjaka i formu oba tima. Bukmejkeri favorizuju gostujući tim, AC Milan, sa kvotom 1.86, što se odražava na njihovu treću poziciju na tabeli i solidnu formu. 

Domaća ekipa, Udineze, pozicionirana znatno niže, trenutno 16. na tabeli, suočava se sa teškim izazovom i kvotom od 4.04, što znači i manja verovatnoća trijumfa. Izgledi za nerešen rezultat stoje na 3.67, ukazujući na potencijalno izbalansiran duel.

Analiza tima Udineze

Trenutna forma

Udineze se suočava sa izazovima Serije A, pokazujući mešivite rezultate u svojih poslednjih pet susreta. Stabilnost u timu je oscilirajuća, sa dve pobede, dva nerešena rezultata i jednim porazom. Sa prosečno 1.80 golova po meču i samo jednom utakmicom gde su sačuvali mrežu u poslednjih pet utakmica, Udineze će morati da zategne odbranu dok se pripremaju za ovog ljutog protivnika. 

Gabrijele Ćiofi sigurno analizira snimke prošlih utakmica kako bi podesio taktiku svoje ekipe i iskoristio povoljnosti domaćeg terena kako bi možda uzburkao ekipu Milana i pokolebao ih ka svom ciljevima.

Domacin Gostujuci tim Rezultat
Udineze Sasuolo 2-2 (Nerešeno)
Torino Udineze 1-1 (Nerešeno)
Udineze Bolonja 3-0 (Pobeda)
Udineze Lacio 1-2 (Poraz)
Fiorentina Udineze 2-2 (Nerešeno)

Prethodni rezultati dokazuju sposobnost Udinezea da se suprotstavi različitim protivnicima, no utakmica protiv AC Milana će biti pravi test njihove snage i taktičke prilagodljivosti.

Ključni igrači Udinezea

Ključ do uspeha Udinezea protiv otpornog AC Milana leži u rukama nekih od njihovih najboljih igrača. Lorenco Luka, sa 6 golova ove sezone, predstavlja oštricu napada domaćina. Njegova borba protiv iskusnih defanzivaca AC Milana, poput Simona Kjaera, biće ključni duel na terenu. 

U veznom redu, Valas i Sandi Lovrić će imati zadatak da uspostave kontrolu nad sredinom terena i kreiraju šanse za napadače. Očekuje se da će Gabrijele Ćioffi izvesti sličan sastav koji je pokazao solidne performanse u prošlim mečevima:

  • Golman: Maduka Okoje
  • Odbrambeni igrači: Žoao Fereira, Nehuen Perez, Tomas Kristensen
  • Vezni igrači: Festi Ebosele, Sandi Lovrić, Valace, Martín Pajero, Adam Masina
  • Napadački vezni igrač: Roberto Pereira
  • Napadač: Lorenco Luka

S tim sastavom na terenu, Udineze ima igrače koji mogu napraviti razliku, a njihova sposobnost da se nose sa pritiskom će odrediti ishod ove bitke na terenu.

Suspenzije i povrede igrača Udinezea

Udineze ulazi u ovaj važan susret Serije A sa nekoliko povreda ključnih igrača. Najozbiljniji izostanak će biti Žerar Deulofeu, čijeg kreativnog duha na terenu neće biti sve do kraja marta. 

Ekipu dodatno pritiskai  povreda Enca Ebosea koji bi mogao izostati do kraja maja, a uz njega i Jaka Bijol i Vivaldo su trenutno pod velikim znakom pitanja za predstojeći duel.

Ćiofi će morati duboko da zaroni u svoj repertoar taktika i igračkog kadra da bi nadomestio ove izostanke i zadržao konkurentnost svog tima.

Taktika i formacija Udinezea

Ćiofi kontinuirano koristi formaciju 3-5-1-1, sa tri centralna odbrambena – JŽoao Fereira, Nehuen Perez, Tomas Kristensen. Dok istovremeno insistira na petorici igrača u sredini terena kako bi se izgradila dominacija i kontrola nad sredinom.

Udineze se fokusira na čvrstu odbranu i postepenu gradnju napada. Tako mogu da iskoriste maštovitost Pereire i golgeterski njuh Luka. Ćiofi će verovatno morati da se oslanja na disciplinovanu i dobro organizovanu igru svog tima kako bi se suprotstavili favorizovanom Milanu i osigurali vitalne poene za borbu protiv ispadanja.

Analiza ekipe AC Milan

Trenutna forma

AC Milan ulazi u ovaj meč sa impresivnom formom u poslednjih pet utakmica- Ostvarili su četiri pobede uprkos jednom nedavnom porazu. Na tabeli takmičenja zauzimaju treće mesto, sa ozbiljnim ambicijama da napadnu vrh. Sa prosečno postignutih 2.40 golova po utakmici u poslednjih pet mečeva i dva puta sa sačuvanom mrežom, Rosoneri pokazuju da su jednako sposobni i u napadu i u odbrani. 

Tim pod vodstvom Stefana Piolija pokazuje dobru harmoniju i raznovrsnost,, što će biti ključno za njihovu strategiju protiv Udinezea. Pristupajući meču kao favoriti, Milan će nastojati da iskoristi svoj ofanzivni potencijal predvođen Olivijeom Žiruom, koji je do sada u Seriji A postigao 10 golova.

Domaći tim Gostujući tim Rezultat
AC Milan Sasuolo 1-0 (Pobeda)
Empoli AC Milan 0-3 (Pobeda)
AC Milan Roma 3-1 (Pobeda)
AC Milan Caljari 4-1 (Pobeda)
Atalanta AC Milan 2-1 (Poraz)

Ključni igrači ekipe AC Milan

AC Milan svoju snagu crpi iz nekoliko ključnih igrača koji će biti od presudne važnosti za ishod susreta sa Udinezeom. Oči svih će biti uprte u Olivijea Žirua, vodećeg strelca ekipe sa 10 postignutih golova, čija će sposobnost pronalaženja puta do mreže biti ključna. 

Njegova borba sa centralnim odbrambenim Udinezea može diktirati tempo igre. Takozđe, Rafael Leao svojom brzinom i veštinom stvara veliku pretnju po bokovima, dok će sposobnost Rubena Loftus-Čika da poveže sredinu terena sa napadačima biti nezamenljiva. Sa očekivanim ulogama, ova ekipa se približava meču spremna da iskoristi svaku priliku. Očekivani sastav za AC Milan:

  • Golman: Majk Manjon
  • Odbrambeni igrači: Davide Kalabria, Simon Kjaer, Mateo Gabia, Teo Hernandez
  • Vezni igrači: Ruben Loftus-Čik, Jacin Adli, Tijani Reijnders
  • Napadači: Kristijan Pulišić, Olivijea Žiru, Rafael Leao

Suspenzije i povrede

AC Milan se suočava sa važnim izazovom uključivanja povreda ključnih igrača koji će potencijalno uticati na njihovu igru protiv Udinezea. Odbrambena snaga bi mogla biti ograničena zbog povrede Kalulua, dok će izostanci Malika Tijava i Fikaja Tomorija takođe uticati na dubinu i fleksibilnost u odbrani. Sredina terena će biti bez Pobege i Florenzija, što bi moglo primorati trenera Stefanija Piolija na taktičke promene. 

Ovi izostanci mogu dovesti do toga da Pijoli mora da se osloni više na ostale igrače kako bi ispunili praznine i očuvao čvrstinu tima. Srećom, nema suspenzija koje bi uticale na izbor igrača, omogućavajući treneru da zadrži izvestan kontinuitet u timu.

Taktika i formacija ekipe AC Milan

Stefano Pijoli preferira formaciju 4-3-3 zbog njene napadačke orijentacije i prilagodljivosti. Formacija dozvoljava timu da koristi svoju brzinu i tehniku na krilnim pozicijama, uz napadača Olivijea Žirua kao centralnu tačku za završnicu. Kreativnost i prodornost Jacina Adlija, uz podršku Rubena Loftus-Čika i Tijanija Reijndersa na sredini, pruža čvrstu vezu između odbrane i napada.

Koristeći brze igrače poput Rafaela Leaa i Kristijana Pulišića na krilima može doneti nepredvidivost i širinu igri, šanse za propuštanje konkurentske odbrane. AC Milanova taktika često uključuje visok pressing i insistiranje na posedu lopte kako bi kontrolisali tempo igre i potisnuli suparnika.

Udineze – AC Milan međusobna statistika

Udinze i Milan se i više nego dobro poznaju. Odigrali su 65 utakmica do sada, gde Milan ima prednost sa 30 ostvarenih pobeda. Udineze je ostvario 18, dok je 17 utakmica završeno nerešenim rezultatom.

 

Za više tipova iz najbolje italijanske lige
Posetite našu Serija A stranu

Tipovi
  • Udinese-AC Milan
    Nerešeno
    8 tipovi
    Izgubljeno
  • Udinese-AC Milan
    Oba tima postižu pogodak u 1. poluvreme: da
    7 tipovi
    Pobeda
  • Udinese-AC Milan
    AC Milan -1.50 (AH)
    6 tipovi
    Izgubljeno

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

AC Milan da pobedi
Prognozirano: 1.99 - 20. Jan. 19:10
zdravo Kladim se na fudbalsku utakmicu u Italiji ekipa Udinezea igra protiv tima Milana tim Milana je favorit za ovu utakmicu oni su trenutno na prvih pet mjesta na rang listi sasvim suprotno koji su na dnu ljestvice uprkos nekoliko odsutnih iz AC Milana. Vidim pobedu italijanskog tima u gostima u veoma tesnoj utakmici
Udinese prima 1.7 golova na 20 utakmica ove sezone
Tipovi
  • Udinese-AC Milan
    Preko 3.5 gola
    5 tipovi
    Pobeda
  • Udinese-AC Milan
    Udinese da pobedi
    5 tipovi
    Izgubljeno
  • Udinese-AC Milan
    Nerešeno - Udinese (+1) (EH)
    4 tipovi
    Pobeda

TIP ZA SMELE NAJBOLJI TIP

AC Milan (-2) u 2. poluvreme (EH)
Prognozirano: 17.00 - 20. Jan. 19:03
Udinese i Milan igraju utakmicu u kojoj ja mislim da ce Milan j prvom poluvremenu vec voditi sa 3 gola prednosti. Zato cu igrati na taj tip i vjerujem da ta prognoza moze proci. Udine je otvoren kuci, napadacki je orjentisan i voli igrati. S druge strane, Milan dolazi po tri boda i sa igracima koje ima vjerujem da mogu du takvog rezultata.
Udinese u proseku dobija 2.1 žutih kartona na 20 utakmica ove sezone u ovoj ligi
Tipovi
  • Udinese-AC Milan
    Udinese da pobedi 1. poluvreme
    3 tipovi
    Izgubljeno
  • Udinese-AC Milan
    Udinese da pobedi ili igra nerešeno
    3 tipovi
    Izgubljeno
  • Udinese-AC Milan
    AC Milan da pobedi Draw No Bet
    3 tipovi
    Pobeda

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

AC Milan (+2) (EH)
Prognozirano: 1.06 - 20. Jan. 10:06
Rossoneri u subotu navečer gostuju u Furlaniji, na stadionu u Seriji A najbližem Hrvatskoj, šteta što je snijeg pa će navijači možda ipak dvaput razmisliti prije nego potegnu kroz Sloveniju... Milan je treći, Udiense 16. nakon 20 kola, a u studenom na San Siru Crno-bijeli su šokirali domaćine 1-0 pobjedom, zabio je Roberto Pereyra u 62. minuti s bijele točke. Milan je pet kola bez poraza, četiri pobjede i remi u Salernu u posljednjih mjesec dana, dočim je današnji domaćin nakon Nove godine izgubio doma od Lazija (1-2), pa remizirao u Firenci (2-2). Udinese je slavio samo jednom u zadnjih pet kola i samo jednom u zadnjih pet domaćinstava...
Tim Udinese je postigao najviše golova u vremenskom intervalu 46-60 ove sezone
Tipovi
  • Udinese-AC Milan
    Udinese +0.50 (AH)
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Udinese-AC Milan
    Preko 2 gola u 1. poluvreme
    2 tipovi
    Push
  • Udinese-AC Milan
    Preko 1.5 gola u 1. poluvreme
    2 tipovi
    Pobeda

ISTAKNUTI 1X2 TIP NAJBOLJI TIP

AC Milan da pobedi
Prognozirano: 1.97 - 20. Jan. 12:29
Večeras nas u okviru italijanske fudbalske Serije A očekuje još jedan jako zanimljiv susret između ekipe Udinesea i ekipe AC Milana. U ovom meču nema izrazitog favorita ali s druge strane mislim da bi ovde mogli da vidimo jedan otvoren meč od početka do samog kraja koji bi mogao da se završi pobedom Milana.
Tim Udinese je primio 76-90 golova u vremenskom intervalu 76-90 ove sezone
Tipovi
  • Udinese-AC Milan
    Nerešeno - Udinese (+2) (EH)
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Udinese-AC Milan
    Udinese -1.00 (AH)
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Udinese-AC Milan
    Preko 2.5 gola u 1. poluvreme
    2 tipovi
    Izgubljeno

ISTAKNUTI VIŠE/MANJE TIP NAJBOLJI TIP

Preko 4.5 gola
Prognozirano: 7.50 - 20. Jan. 14:37
Mislimislm da hi mogli da broje i do 5 golova na mexu ovo je top mec i too je cktoa i ocekuje da bude dobar i da bude eifkasn mec sa dosta folvoa cenim da ce biti sa ibe steane folva i Udines ei Kilan imaju timove koji mogu do 5 gola
Tim Udinese je postigao pogodak na 5 uzastopnih utakmica u ovom takmičenju
Tipovi
  • Udinese-AC Milan
    Oba tima postižu pogodak u 2. poluvreme: da
    2 tipovi
    Pobeda
  • Udinese-AC Milan
    AC Milan da pobedi 1. poluvreme
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Udinese-AC Milan
    Oba tima postižu pogodak : ne
    2 tipovi
    Izgubljeno
Tim Udinese je prvi postigao pogodak na 78% od 9 utakmica sa ovim protivnikom u prethodnih 5 sezona
Tipovi
  • Udinese-AC Milan
    Ispod 0.5 gola
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Udinese-AC Milan
    Preko 2 gola
    2 tipovi
    Pobeda
  • Udinese-AC Milan
    Nerešeno - Udinese (-1) (EH)
    2 tipovi
    Izgubljeno
Poslednji put kad je tim Udinese igrao protiv ovog protivnika na ovom turniru, konačni rezultat je glasio 3-1
Tipovi
  • Udinese-AC Milan
    Preko 4 gola
    Pobeda
  • Udinese-AC Milan
    Udinese da pobedi 1. poluvreme Draw No Bet
    Push
  • Udinese-AC Milan
    Preko 2 gola u 2. poluvreme
    Pobeda
Lorenzo Lucca je najbolji strelac u timu Udinese na ovom takmičenju ove sezone sa 6 postignutih golova
Tipovi
  • Udinese-AC Milan
    AC Milan 0.00 (AH)
    Pobeda
  • Udinese-AC Milan
    Oba poluvremena će imati isti broj golova
    Izgubljeno
  • Udinese-AC Milan
    2. poluvreme će imati najviše golova
    Pobeda
Tim AC Milan je postigao pogodak na 100% utakmica na gostujućem terenu ove sezone
Tipovi
  • Udinese-AC Milan
    Udinese da pobedi Draw No Bet
    Izgubljeno
  • Udinese-AC Milan
    Udinese +0.25 (AH)
    Izgubljeno
  • Udinese-AC Milan
    Preko 2.75 gola
    Pobeda
Tipovi
  • Udinese-AC Milan
    Prvi gol u n/A
    Izgubljeno
  • Udinese-AC Milan
    AC Milan da pobedi ili igra nerešeno
    Pobeda
  • Udinese-AC Milan
    Preko 4.5 gola
    Pobeda
Tipovi
  • Udinese-AC Milan
    Preko 3 gola
    Pobeda
  • Udinese-AC Milan
    AC Milan (-2) u 2. poluvreme (EH)
    Izgubljeno
  • Udinese-AC Milan
    Udinese da pobedi bez primljenog gola
    Izgubljeno
Tipovi
  • Udinese-AC Milan
    AC Milan da pobedi bez primljenog gola
    Izgubljeno
  • Udinese-AC Milan
    AC Milan (-1) (EH)
    Izgubljeno
  • Udinese-AC Milan
    Prvi gol u posle 81"
    Izgubljeno
Tipovi
  • Udinese-AC Milan
    Ispod 0.5 gola u 1. poluvreme
    Izgubljeno
  • Udinese-AC Milan
    Prvi gol u izmedju 21" i 30"
    Izgubljeno
  • Udinese-AC Milan
    AC Milan (+2) (EH)
    Pobeda
Tipovi
  • Udinese-AC Milan
    Nerešeno - Udinese (+2) u 1. poluvreme (EH)
    Izgubljeno
  • Udinese-AC Milan
    Preko 2.25 gola
    Pobeda
  • Udinese-AC Milan
    AC Milan (-2) (EH)
    Izgubljeno
Tipovi
  • Udinese-AC Milan
    AC Milan -1.00 (AH)
    Push
  • Udinese-AC Milan
    Nerešeno - Udinese (+2) u 2. poluvreme (EH)
    Izgubljeno
  • Udinese-AC Milan
    Udinese (-1) (EH)
    Izgubljeno
Tipovi
  • Udinese-AC Milan
    Prvi gol u izmedju 31" i 40"
    Pobeda
Chat