Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Atalanta - Bologna Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 1-0)
Atalanta
1
-
2
Bologna

NAJBOLJA ATALANTA VS BOLOGNA PROGNOZA.

Atalanta (-1) u 1. poluvreme (EH)
Prognozirano: 9.00 - 3 mars 15:09
Ocekujem da ce domaci tim odigrati bolje da ce rejdati sanse da ce stvarati prilike da ce biti bolji tim i verujem da ce doci do gola,mislim da ce do krja pvog dela meca domaci tim dati bar jos jedan gol,mislim da ce do kraja prvog dela meca domaci tim dati bar jos jedan gol.
U 10 utakmica na kojima je sudio sudija Federico La Penna, u proseku je pokazano 4.9 žutih kartona ove sezone

Najbolji Serija A tipsteri

AdolfoS
hidalgo
shuna
Bull7
Poldi25

Atalanta - Bolonja Prognoza, Analiza i Tip, 3. mart 2024.

Bettingexpert Team

U susretu 27. kola Serije A, duelu između Atalante i Bolonje, obe ekipe će izaći na Gewiss stadion sa željom da zadrže korak u gornjem delu tabele, gde ih samo dva boda dele. Atalanta ulazi u meč kao blagi favorit kod kladionica, sa kvotom za pobedu od 1.91, dok je Bolonja, koja se takođe nalazi u impresivnoj formi, dobila višu kvotu za pobedu od 4.05. U meču koji će biti odigran po delimično oblačnom vremenu sa mogućnošću kiše očekuje se da će Atalanta iskoristiti prednost domaćeg terena i popuniti prazninu koju je ostavilo odsustvo Hoze Luisa Palomina.Više o tome

Tipovi
  • Atalanta-Bologna
    Atalanta da pobedi
    15 tipovi
    Izgubljeno
  • Atalanta-Bologna
    Preko 2.5 gola
    14 tipovi
    Pobeda
  • Atalanta-Bologna
    Nerešeno
    12 tipovi
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Nerešeno - Atalanta (-1) (EH)
Prognozirano: 3.90 - 27 févr. 18:57
Italija, Seria A, na redu je 27.kolo Borba za Ligu Sampiona, Bolonja ima 2 boda vise i mec vise. Bolonja ima samo 4 poraza, najmanje posle Intera i Juventusa. Oba tima se nalaze u odlicnoj formi a ja prednost dajem domacem timu i ocekujem min pobedu, 1:0 ili 2:1, srecno
ATALANTA - BOLOGNAKO ĆE POBEDITI?
47.2%
36.1%
16.7%
36 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
Viktorija23
Profit: 4,636.8
Atalanta da pobedi
Pročitaj ceo tip
Mar. 01, 2024 11:46

Atalanta - Bolonja Prognoza, Analiza i Tip, 3. mart 2024.

Bettingexpert Team

 Bolonja dolazi sa tri meča bez primljenog gola iz poslednjih pet utakmica, ali će bez Adama Sumaoroa, koji se oporavlja, morati da istakne svoje defenzivne sposobnosti protiv domaćina koji u proseku postiže 2.20 golova po meču.

  • Prognoza: Pobeda Atalante.

Atalanta – Bolonja Prognoza i Tip

U 27. kolu Serije A sastaju se Atalanta kao favorit i Bolonja koja želi da iznenadi. Preporučeni tip je pobeda Atalante, zaključeno na osnovu njihovih raznovrsnih ofanzivnih prikaza u nedavnom nizu utakmica i činjenice da su favoriti kod kladionica. Ova preporuka je utemeljena na solidnoj formi Atalante kod kuće i boljem učinku u proseku golova po utakmici u odnosu na Bolonju. Iako je Bolonja pokazala solidnu odbranu, Atalanta svojim napadačkim arsenalom obećava čvrst otpor, posebno igrajući na domaćem terenu.

Atalanta – Bolonja Prognoza
Opklada Kvota
Pobeda Atalante 1.91
  • Atalanta je pokazala konstantnu sposobnost da postiže goleve sa prosekom od 2.20 golova po utakmici.
  • Bolonja je u poslednjim kolima često igrala protiv timova iz donjeg dela tabele, što može biti zavaravajući faktor u njihovoj formi.
  • Domaći teren i motivacija da se sustigne ili preskoči Bolonja na tabeli dodatno govori u prilog ekipi Atalante.

Atalanta – Bolonja Kvote

Atalanta ulazi u ovaj susret kao favorit kladionica sa kvotom 1.91, što znači da kladionice veruju u njihovu pobedu više nego u bilo koji drugi ishod utakmice. S druge strane, kvota na nerešen ishod je 3.45, dok je pobeda Bolonje procenjena sa kvotom 4.05, što jasno ukazuje da bi njihova pobeda bila veće iznenađenje. Pogledajmo kako izgledaju kvote:

Atalanta – Bolonja Kvote
Opklada Kvota
Pobeda Atalante 1.91
Nerešeno 3.45
Pobeda Bolonje 4.05

Sa statističke tačke gledišta, prednost je na strani Atalante, posebno kada se uzme u obzir da igraju kod kuće i imaju odličan napad u poslednjim utakmicama. Njihov napadački duh bi mogao biti presudan, ali fudbal je nepredvidiv, što čini kvote na Bolonju zanimljivim opkladama za one koji vole rizik.

Atalanta Analiza

Atalanta Poslednje utakmice (WWWDL)

Atalantin orkestar pod dirigentskom palicom Đan Pjera Gasperinija svira fudbalske simfonije koje se pamte. Poslednjih pet partitura bogate su različitim tonovima – od dubokog razočaranja u duelu s Interom, do visokih nota koje donose pobede nad Laciom i Đenovom. Izjednačen rezultat protiv Milana je kao završni akord koji nagoveštava da orkestar možda tek ulazi u svoj puni sjaj:

Domaćin Gost Rezultat
Atalanta Lacio 3-1 (Pobeda)
Đenova Atalanta 1-4 (Pobeda)
Atalanta Sasuolo 3-0 (Pobeda)
Milan Atalanta 1-1 (Nerešeno)
Inter Atalanta 4-0 (Poraz)

U sakupljanju muzičkih noti, prosek od 2.20 golova po utakmici nije nešto što se olako zanemaruje, jer jasno odzvanja odbrambenom stabilnošću protivnika, naročito kada Atalanta na svojoj sceni – Gewiss Stadionu– u poslednje vreme beleži samo jedan meč bez primljenog gola. Oči su uprte u strelca broj jedan, Tona Kopmajnersa, u čijim nogama leži osam partitura, osmišljavajući taktove za predstojeći opus.

Atalanta Ključni igrači

Atalanta ulazi u ovaj važan duel sa Bolonjom oslanjajući se na svoje ključne maestre na terenu. Fokus će svakako biti na Tonu Kopmajnersu, njihovom vodećem strelcu, koji ima ključnu ulogu u sredini terena i očekuje se da će njegovi precizni pasovi i udarci sa distance biti glavno oružje Atalantinog napada. Pored njega, njihova očekivana postava takođe uključuje Alekseja Mirančuka, koji već pokazuje da može doneti kreativni zamah igri, dok su oči publike usmerene i na Šarla De Ketelera, mladog napadača čija se brzina i tehnika mogu pokazati odlučujućim u borbi protiv Bolonjine odbrane.

Očekivani sastav za Atalantu:

  • Golman: Marko Karneseki
  • Odbrambeni igrači: Đorđo Skalvini, Berat Đimšiti, Sead Kolašinac
  • Vezni red: Emil Holm, Marten De Ron, Ederson Žoze, Mateo Ruđeri
  • Napadački vezni: Ton Kopmajners
  • Napadači: Aleksej Mirančuk, Šarl De Keleter

Atalanta Suspenzije i Povrede

Atalanta će u ovom ključnom okršaju sa Bolonjom biti bez jednog važnog štopera. Hoze Luis Palomino, koji je čvrsto držao odbranu, pauzira zbog povrede butnog mišića. Njegovo iskustvo i snaga će nedostajati u odbrani, a Gasperini će morati da smisli strategiju kojom će popuniti tu prazninu. S obzirom na značaj meča i činjenicu da Palomino neće moći da pruži svoj doprinos, Atalanta će morati da se osloni na hijerarhiju igrača i kolektivni rad kako bi održala stabilnost. Nema drugih suspenzija niti povreda koje bi mogle dodatno poremetiti redove tima.

Atalanta Povrede igrača
Hoze Luis Palomino Povreda butine Sredina marta 2024

Atalanta Taktika i Formacija

Atalanta ulazi u ovu važnu utakmicu sa standardnom formacijom 3-4-1-2, koja je Gasperiniju donela impresivne rezultate. Njihova taktika počiva na jakom presingu i brzim kontranapadima.

Taktička raspodela Atalante:

  • Formacija: 3-4-1-2
  • Ključni napadači: Aleksej Mirančuk i Šarl De Keleter
  • Kreativni vezni: Ton Kopmajners, koji će igrati između linija i biti motor ekipe
  • Odbrambena snaga: Đorđo Skalvini, Berat Đimsiti, Sead Kolašinac će činiti čvrstu trojku u odbrani
  • Strategija: Atalanta će nastojati da iskoristi širinu terena preko bočnih igrača, Emila Holma i Matea Ruđerija, kako bi različitim pasovima prodirali i stvarali šanse

Priča ove utakmice će se u velikoj meri vrteti oko sposobnosti Atalantine vezne linije da dominira sredinom terena, pružajući podršku napadu i osiguravajući vezu između odbrane i ofanzive.

Bolonja Analiza

Bolonja Poslednje utakmice (WWWWW)

Nedavne partije Bolonje ukazuju na izvanrednu formu, gde su došli do impozantne serije pobeda u poslednjih pet susreta. Ovaj niz govori o visokom moralu i taktičkoj snalažljivosti trenera Tijaga Mote. Učinak ekipe nadmašuje očekivanja, sa impresivnim prosekom od 2.80 postignutih golova po utakmici naglašavajući njihovu efikasnost pred golom protivnika.

Defanzivna postavka je takođe značajan faktor, s obzirom da su tri puta sačuvali svoju mrežu netaknutom u navedenom periodu. Mota i njegov tim pokazali su sposobnost da dominiraju i u napadu i u odbrani, čime su poslali jasnu poruku konkurentima u ligi.

Domaćin Gost Rezultat
Bolonja Sasuolo 4-2 (Pobeda)
Bolonja Leće 4-0 (Pobeda)
Bolonja Fiorentina 2-0 (Pobeda)
Lacio Bolonja 1-2 (Pobeda)
Bolonja Verona 2-0 (Pobeda)

Osim sjajne efikasnosti u napadu, ključni faktor ovog uspešnog perioda je njihova sposobnost da kontrolišu taktiku protivnika i brzo se adaptiraju na promenljive uslove na terenu, čime su stekli jedan od najboljih sportskih pedigrea u ligi pred nadstojeći izazov protiv Atalante.

Bolonja Ključni igrači

Bolonja se oslanja na seriju ključnih igrača koji su uspeli da joj obezbede važnu poziciju na tabeli Serije A, sa Džošuom Zirkzijem na čelu napada. Njegovih 9 golova ove sezone postavlja ga kao glavnu pretnju za protivničku odbranu. U srednjem redu, Luis Ferguson donosi vitalnu energiju i kreaciju, dok iskusni Remo Frojler unosi stabilnost i kontrolu u igru.

Očekivani sastav za Bolonju:

  • Golman: Lukaš Skorupski
  • Odbrana: Stefan Poš, Sem Beukema, Džon Lukumi, Viktor Kristijansen
  • Vezni red: Remo Frojer, Rikardo Orsolini, Luis Ferguson, Đovani Fabijan, Dan Ndoje
  • Napadač: Džošua Zirkzi

Dueli na terenu kao što su Zirkzi protiv solidne trojke odbrane Atalante, predstavljajuće ključne bitke koje bi mogle da odrede tok meča.

Bolonja Suspenzije i Povrede

Bolonja ulazi u ovaj ključni susret bez suspenzija, što je povoljna okolnost za njihovog trenera Tijaga Mote, koji će imati kompletnu postavu izuzev povređenih igrača. Adama Sumaoro će nedostajati u odbrani zbog ozbiljne povrede prednjih ukrštenih ligamenata i njegov povratak se očekuje sredinom marta. Sumaorova odsutnost može uticati na defanzivnu stabilnost Bolonje, naročito protiv napadački potentne ekipe Atalante.

Početak tabele 1 (Uključene su sve informacije):

Bolonja Povrede igrača
Adama Sumaoro Povreda prednjih ukrštenih ligamenata Sredina marta 2024

Kraj tabele 1

Početak tabele 2 (Uključene su sve informacije):

Bolonja Suspenzije

Nema dostupnih informacija o suspenzijama za Bolonju.

Kraj tabele 2

Njegovo iskustvo biće nedostatak u duelima sa napadačima poput Kopmajnersa i Mirančuka, ali Bolonja ima dovoljnu dubinu tima da kompenzuje njegov izostanak.

Bolonja Taktika i Formacija

Taktička postavka tima Bolonja pod vođstvom Tijaga Mote neprestano varira između smelih formacija 4-2-3-1 i 4-1-4-1, obe sa snažnim naglaskom na disciplinu u sredini terena i brze kontra-napade. Standardna figura u timu je Remo Frojler, koji igra ključnu ulogu kao defanzivni vezni, a ujedno i započinje arhitekturu napada.

Formacija 4-2-3-1:

  • Cilj: Omogućiti ravnotežu između odbrane i napada.
  • Ključni Napadač: Džošua Zirkzi, vrhunski strelac tima sa 9 golova.
  • Trio Veznjaka: Luis Ferguson, Đovani Fabijan i Remo Frojler, koji zajedničkim snagama kontrolišu tempo igre.
  • Defanzivna Stabilnost: Tri puta bez primljenog gola u poslednjih pet utakmica ukazuje na solidnu odbranu.

U taktici 4-1-4-1, akcenat je stavljen na čvrstinu u veznom redu i brzo prebacivanje igre na napadača Zirkzija. Odbrana Bolonje u odsustvu Adame Sumaoroa očekuje povećani pritisak, ali Sem Beukema i ostatak defanzivne linije pokazali su da mogu parirati ovakvim izazovima.

Atalanta – Bolonja Međusobni dueli

Proteklih sezona, susreti između Atalante i Bolonje bili su pravi prikaz taktičke borbe i nepredvidivosti u Seriji A. Proučavanje njihovih prethodnih duela u poslednjim utakmicama stavlja u perspektivu ravnotežu koja prevladava između ova dva rivala.

Atalanta – Bolonja Međusobni susreti
Domaćin Gost Rezultat
Atalanta Bolonja 0 – 0
Bolonja Atalanta 0 – 1
Bolonja Atalanta 1 – 2
Atalanta Bolonja 0 – 2
Bolonja Atalanta 1 – 0

Kroz poslednje susrete, primetno je da oba tima pokazuju zube, gde čak i trening presudno utiče na ishod. U ovom prikazu vidimo naizmenične pobede i remi, sa tendencijom da gostujući tim često uzima bodove. Na papiru, ova statistika može dati blagu prednost Bolonji, ali Atalantina konstanta u dobrim predstavama i faktor domaćeg terena su aspekti koji će pružiti značajnu prednost u nadolazećem sukobu.

Stadion i Vremenske prilike

Na Gewiss Stadionu će se odigrati ovo uzbudljivo 27. kolo Serije A između Atalante i Bolonje. Ovaj modernizovani sportski kompleks, poznat po svojoj vatrenej atmosferi, može da ugosti do 21,300 gledalaca. Posetioci često uživaju u impozantnoj arhitekturi i bliskosti terena, što dodatno intenzivira iskustvo utakmice.

Vremenska prognoza najavljuje promenjivo oblačno sa mogućnošću kiše što bi moglo usporiti tempo igre i uvesti dodatni faktor nepredvidivosti. Obzirom da Atalanta preferira brz napadački fudbal, vlažna površina terena može biti izazov za njihovu preciznost u pasovima. Sa druge strane, Bolonja koja pokazuje solidnu odbranu, možda će morati da se osloni još više na čvrstinu u defanzivnim redovima, kako proklizavanje ili eventualni propusti ne bi omeli njihovu taktiku. Ovakvi uslovi zahtevaju maksimalnu koncentraciju oba tima i mogu uticati na taktičke odluke oba trenera.

 

Za više saveta za klađenje na najbolju italijansku ligu, pogledajte

Tipovi za Seriju A

Tipovi
  • Atalanta-Bologna
    Oba tima postižu pogodak u 1. poluvreme: da
    8 tipovi
    Izgubljeno
  • Atalanta-Bologna
    Oba tima postižu pogodak : da
    7 tipovi
    Pobeda
  • Atalanta-Bologna
    Preko 1.5 gola u 1. poluvreme
    4 tipovi
    Izgubljeno

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Nerešeno
Prognozirano: 3.60 - 3 mars 16:19
U ovom mecu se sastaju domacin koji se nalazi na 6 mestu i gost koji se nalazi na 4 mestu na tabeli lige. Jako zanimljiv i neizvestan mec ce ovo biti. Radi se o ekipama slicnog kvaliteta i mislim da je ovde moguca jedna ravnopravna igra koja moze dovesti do neresenog ishoda.
U 10 utakmica na kojima je sudio sudija Federico La Penna, u proseku je pokazano 0.2 crvenih kartona ove sezone
Tipovi
  • Atalanta-Bologna
    Preko 4.5 gola
    3 tipovi
    Izgubljeno
  • Atalanta-Bologna
    Prvi gol u n/A
    3 tipovi
    Izgubljeno
  • Atalanta-Bologna
    Bologna da pobedi
    3 tipovi
    Pobeda

TIP ZA SMELE NAJBOLJI TIP

Preko 2.5 gola u 1. poluvreme
Prognozirano: 8.00 - 3 mars 15:10
Ocekujem da ce domaci tim napadati da ce redjati sanse da ce stvaratiprilike i verujem da ce izneke od akicja domaci tim dati gol,mislim da ce do kraja prvopg dela meca domaci tim dati bar jos jedna gol i veurjem da ce do kraja prvog dela meca i jedni i drugio dati po gol.
U 10 utakmica na kojima je sudio sudija Federico La Penna, dosuđeno je 4 penala ove sezone
Tipovi
  • Atalanta-Bologna
    Bologna da pobedi ili igra nerešeno
    3 tipovi
    Pobeda
  • Atalanta-Bologna
    Nerešeno - Atalanta (-1) (EH)
    3 tipovi
    Izgubljeno
  • Atalanta-Bologna
    Preko 2 gola u 1. poluvreme
    2 tipovi
    Izgubljeno

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Atalanta da pobedi
Prognozirano: 1.98 - 27 févr. 19:06
Jos jednim tipujem mec 27.kola Serie A, derbi mec iz Bergama gde Atalanta docekuje Bolonju. Vec sam najavio da ocekujem pobedu domaceg tima, pa opet tipujem na njih,. Ovo je mec gde mora da se iskoristi prednost domaceg terena, pobeda bi dosta znacila domacem timu u borbi za Ligu Sampiona
Tim Atalanta je postigao pogodak na 92% utakmica na domaćem terenu ove sezone
Tipovi
  • Atalanta-Bologna
    Ispod 0.5 gola
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Atalanta-Bologna
    Atalanta (-1) (EH)
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Atalanta-Bologna
    Bologna +1.00 (AH)
    2 tipovi
    Pobeda

ISTAKNUTI 1X2 TIP NAJBOLJI TIP

Atalanta da pobedi
Prognozirano: 2.12 - 3 mars 14:11
Moglo bi se reći da je ovo derbija kola gledajući poziciju na tabeli oba tima kao i trenutnu formu, gosti su zabeležili pet pobeda na zadnjih pet utakmica a domaćin je sakupio 10 bodova na zadnjih pet duela, direktni su konkurenti za ligu šampiona, Atalanta je jedan od najboljih timova na svom terenu tako da očekujem keca.
Tim Atalanta je postigao pogodak na 85% utakmica ove sezone
Tipovi
  • Atalanta-Bologna
    Preko 2 gola
    2 tipovi
    Pobeda
  • Atalanta-Bologna
    Atalanta -1.50 (AH)
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Atalanta-Bologna
    Atalanta -2.00 (AH)
    Izgubljeno

ISTAKNUTI HENDIKEP TIP NAJBOLJI TIP

Atalanta -1.50 u 1. poluvreme (AH)
Prognozirano: 7.90 - 3 mars 15:07
Ocekujem da ce domaci tim napadati da ce redjati sanse da ce stvarati prilike i verujem da ce iz neke od akcija dati gol,mislim da ce do kraja prvog dela meca domaci tim dati bar jos jedan gol i veurjem da ce doci do ubedljive prednosti a verujem i do pobede.
Atalanta prima 1 golova na 26 utakmica ove sezone
Tipovi
  • Atalanta-Bologna
    Preko 4 gola
    Izgubljeno
  • Atalanta-Bologna
    Atalanta -0.75 (AH)
    Izgubljeno
  • Atalanta-Bologna
    Preko 3.5 gola
    Izgubljeno

ISTAKNUTI VIŠE/MANJE TIP NAJBOLJI TIP

Preko 2 gola u 1. poluvreme
Prognozirano: 6.05 - 3 mars 16:13
jos jedna tip za ovaj mec ali sada over 2 gola u prvom delu mec.a Obe ekiep cesto igraju efikasno pa mislim da ce tako biti i u ovom kolu pa bi ovde moglo biti vise od 2 gola u prvom delu meca a kvota za ovaj tip je dobra
Atalanta prima 1 golova na 26 utakmica ove sezone
Tipovi
  • Atalanta-Bologna
    Preko 0.5 gola
    Pobeda
  • Atalanta-Bologna
    Ispod 0.5 gola u 1. poluvreme
    Izgubljeno
  • Atalanta-Bologna
    Bologna +0.50 (AH)
    Pobeda
Atalanta u proseku dobija 2.3 žutih kartona na 26 utakmica ove sezone u ovoj ligi
Tipovi
  • Atalanta-Bologna
    Atalanta -1.50 u 1. poluvreme (AH)
    Izgubljeno
  • Atalanta-Bologna
    Preko 2.5 gola u 1. poluvreme
    Izgubljeno
  • Atalanta-Bologna
    Preko 3.75 gola
    Izgubljeno
Tim Atalanta je postigao najviše golova u vremenskom intervalu 76-90 ove sezone
Tipovi
  • Atalanta-Bologna
    Atalanta da pobedi 1. poluvreme
    Pobeda
  • Atalanta-Bologna
    2. poluvreme će imati najviše golova
    Pobeda
  • Atalanta-Bologna
    Bologna -1.50 (AH)
    Izgubljeno
Tim Atalanta je primio 31-45 golova u vremenskom intervalu 31-45 ove sezone
Tipovi
Tipovi
  • Atalanta-Bologna
    Bologna -1.00 (AH)
    Push
  • Atalanta-Bologna
    Prvi gol u izmedju 21" i 30"
    Pobeda
  • Atalanta-Bologna
    Atalanta (-1) u 1. poluvreme (EH)
    Izgubljeno
Tipovi
  • Atalanta-Bologna
    Atalanta -1.00 (AH)
    Izgubljeno
  • Atalanta-Bologna
    Preko 0.5 gola u 1. poluvreme
    Pobeda
  • Atalanta-Bologna
    Atalanta +0.25 (AH)
    Izgubljeno
Tipovi
  • Atalanta-Bologna
    Preko 2.75 gola
    Pobeda
  • Atalanta-Bologna
    Nerešeno - Atalanta (+1) (EH)
    Pobeda
  • Atalanta-Bologna
    Ispod 2.5 gola
    Izgubljeno
Tipovi
  • Atalanta-Bologna
    Atalanta da pobedi 2. poluvreme Draw No Bet
    Izgubljeno
Chat