Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Everton - Tottenham Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 1-2)
Everton
2
-
2
Tottenham

NAJBOLJA EVERTON VS TOTTENHAM PROGNOZA.

Tottenham da pobedi
Prognozirano: 2.55 - 31. Jan. 17:00
Jedna jako zanimljiva utakmica između evertona i tottenhem-a . Na ovoj utakmici se može desiti da Tottenham već na startu povede i tako u startu matira protivnika iako se igra na stadion domaćina Everton ne pokazuje ništa specijalno sa svojom igrom u poslednje vreme, ova utakmica može doći i x2 i dva plus na utakmici.
Everton prima 1.2 golova na 22 utakmica ove sezone

Najbolji Premier liga tipsteri

Alex19PL
shuna
GREENS
tipsterkikser
DRAGANPILJEVIC

Prognoza, pregled utakmice i saveti za klađenje za utakmicu Everton - Totenhem, 3. februar 2024.

Bettingexpert Team

Predstojeće kolo Premier lige donosi susret Evertona i Totenham Hotspura na Goodison Parku, 3. februara 2024. u 13:30. Dok Everton, borac za opstanak, zauzima 17. mesto sa 17 bodova, Tottenham se nalazi na 5. poziciji sa impozantnih 40 bodova. Očekuje nas delimično oblačan dan sa kišom, koji bi mogao uticati na stil igre oba tima. Sudijska zviždaljka još uvek čeka svog vlasnika, a kladioničari blagu prednost daju Tottenhamu sa kvotama od 2.51 za njihovu pobedu. Oba tima imaju svoje ključne igrače, Everton se oslanja na Doucourea, dok Tottenham ima Sonovu rezolutnu završnicu. Predlažemo opkladu na nerešeno u prvom poluvremenu, obzirom na Evertonovu solidnu odbranu na domaćem terenu i Totenhemovu sklonost ka stabilnim izdanjima.Više o tome

Tipovi
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Tottenham da pobedi
    42 tipovi
    Izgubljeno
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Nerešeno
    23 tipovi
    Pobeda
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Tottenham da pobedi Draw No Bet
    11 tipovi
    Push

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Tottenham +0.50 (AH)
Prognozirano: 1.57 - 24. Jan. 21:18
Ekipa tottenhema nije izgubila od evertona na poslednja šest međusobna susreta, uz to nalaze se u nešto boljoj formi tako da oni ovde dolaze po bodove mislim da mogu uzeti sva tri dok je jedan bod veoma realan. Totenhem ima bolji igrački kadar i ovde je pitanje samo da li će biti na svom nivou ako budu neće biti problema.
EVERTON - TOTTENHAMKO ĆE POBEDITI?
7.0%
17.4%
75.6%
86 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
moulefriite
Profit: 11,515.5
Preko 2.5 gola
Pročitaj ceo tip
Jan. 30, 2024 12:09

Prognoza, pregled utakmice i saveti za klađenje za utakmicu Everton - Totenhem, 3. februar 2024.

Bettingexpert Team

Očekuje se igra sa malo golova u prvom delu meča, posebno kad se uzme u obzir Evertonov skor od 0.40 golova u poslednjih pet mečeva. Ne propustite priču o taktičkoj bitci koja se nazire na obzorju!

Prognoza i tip za klađenje: Everton – Totenhem

Na nadolazećem meču Evertona i Totenhema, naša preporuka za opkladu je da će prvo poluvreme završiti nerešeno. Ovaj tip se oslanja na činjenicu da Everton ima tri odbranjene mreže na poslednjih pet mečeva, dok su oba tima pokazala tendenciju ka tvrdoj igri koja obećava malo golova u prvih 45 minuta. Fudbal je nepredvidiv, ali statistika na stranama ovih timova sugeriše da ćemo možda na pauzu otići bez promene rezultata.

Everton – Totenhem tip
Betting tip Odds
Draw at Half-Time 3.58
  • Everton pokazuje solidnu odbranu na svom terenu, beležeći tri čista lista u poslednjih pet mečeva.
  • Totenhem ima bolju skorašnju formu, ali statistike pokazuju ravnotežu koja bi mogla rezultirati izjednačenim prvim poluvremenom.
  • Sa obzirom na kladioničarske kvote, remi na poluvremenu se ističe kao vredna opklada s razumnom šansom za uspeh.

Everton – Totenhem Kvote

Predstojeći okršaj između Evertona i Totenhema na čuvenom Goodison Parku donosi intrigantnu kladioničarsku dimenziju. Uloga favorita, prema kladionicama, pripada gostima iz Londona sa kvotom 2.51, što reflektuje njihovu bolju poziciju na tabeli i skorije rezultate. Međutim, Everton, iako zauzima 17. mesto, ne zaostaje znatno u kvotama za pobedu, sa 2.63, pokazujući da kladionice očekuju tesnu borbu. Nerešen rezultat se čini kao realan ishod, s obzirom na formu domaćeg tima na Goodison Parku, i nudi se sa kvotom 3.58, što može biti primamljivo za one koji traže veću vrednost.

EKvote
Everton 2.63
Nerešeno 3.58
Tottenham 2.51

Ove kvote su ne samo odraz trenutnog stanja na tabeli, već i faktora kao što su taktike timova, vremenske prilike kao što je očekivana kiša, te ključnih igrača i nedostataka u sastavima zbog povreda. Svaki od ovih aspekata može uticati na ishod meča i stoga ih iskusni kladioničari pažljivo razmatraju prilikom donošenja odluke o opkladi.

Analiza tima Everton

Nedavni učinak

Everton ulazi u ovaj meč sa umerenim nadama, imajući u vidu izazove sa kojima su se suočavali u nedavnim utakmicama. Sa samo jednom pobedom u poslednjih pet mečeva, njihova borba za formu je očigledna. Everton je postigao prosečno svega 0.40 golova po utakmici u ovom periodu, ali su uspeli da očuvaju čistu mrežu u tri od pet duela, što ukazuje na solidnu odbranu. Sa predstojećim susretom protiv Manchester Cityja, pitanje je da li mogu da zadrže fokus i otpornost protiv kvalitetnijeg Tottenhama.

Everton Protivnik Rezultat
Everton Luton Town 1-2 (Poraz)
Everton Crystal Palace 1-0 (Pobeda)
Crystal Palace Everton 0-0 (Nerešeno)
Everton Aston Villa 0-0 (Nerešeno)
Wolverhampton Everton 3-0 (Poraz)

Ovaj meč na Goodison Parku će biti prava prilika za Everton da popravi svoj skor, posebno na domaćem terenu gde su igrali nerešeno u nekoliko navrata. Odbrambena stabilnost će biti ključ za osvajanje bodova protiv Tottenhama koji je više puta dokazao da je sposoban za postizanje golova.

Ključni igrači Evertona

Evertonov ključni igrač u ovom meču biće Abdoulaye Doucoure, vodeći strelac tima sa 6 golova ove sezone. Njegov uticaj na sredini terena i sposobnost da završi akcije ključni su za Evertonov napadački izraz. U odbrani, trio Tarkowski, Mykolenko i Patterson će morati da se suprotstave brzini i tehničkoj veštini Heung-Min Sona, vodećeg strelca Tottenhama. Beto i Calvert-Lewin u napadu trebalo bi da koriste svoju snagu i visinu da prevladaju u duelima sa defanzivcima Tottenhama.

Očekivani sastav za Everton:

  • Golman: Joao Virginia
  • Odbrana: Nathan Patterson, Vitalii Mykolenko, Jarrad Branthwaite, James Tarkowski
  • Vezni red: Jack Harrison, Dwight McNeil, James Garner, Amadou Onana
  • Napadači: Beto, Dominic Calvert-Lewin

Bitka Doucourea protiv Hoejbjerga u centru terena biće ključni pojedinačni duel na ovom meču, u kojem će dominacija imati veliki uticaj na distribuciju lopte i tempo igre.

Suspenzije i povrede Evertona

Everton ulazi u ovu ključnu utakmicu sa par značajnih izostanaka, što može uticati na dubinu i kvalitet tima, posebno u defanzivi. Dele Alli i Seamus Coleman se nalaze na listi povređenih igrača, sa tim što postoji mogućnost da Alli uskoro započne sa povratkom, dok je Colemana za povratak još uvek označen kao upitan. Ova situacija može primorati Evertonovog trenera na prilagođavanje taktike ili davanje šanse igračima koji su manje iskusni.

Povrede igrača Evertona
Dele Alli Povreda kuka Moguć povratak za nekoliko dana
Seamus Coleman Povreda tetive Povratak je upitan

Nema suspenzija u ekipi Evertona pred ovu utakmicu, što je pozitivan aspekt kad se uzmu u obzir tekući izazovi sa povredama. Bez suspenzija, trener ima veću slobodu izbora kada je reč o izboru igrača za startnih jedanaest, iako će povrede sigurno uticati na raspoložive opcije U svlačionici.

Everton taktika i formacija

Evertonova taktička razmatranja:

  • Formacija: Dok nedostaju zvanični podaci o očekivanom sastavu, Everton je u svojih zadnjih pet utakmica koristio različite formacije, uključujući 4-4-2, 4-2-3-1 i 5-4-1. Njihova izbor formacije protiv Tottenhama mogao bi zavisiti od dostupnosti igrača i strateškog odlučivanja trenera.
  • Ključni igrač u napadu: Abdoulaye Doucoure, najbolji strelac tima sa 6 golova, biće ključan u ofanzivnim naporima Evertona.
  • Srednji red: Jak kao odbrambeni blok, sa igračima poput Jamesa Garnera i Amadoua Onane, koji će pokušati da kontrolišu sredinu terena.
  • Defanzivna čvrstina: Izdvaja se činjenica da je Everton očuvao svoju mrežu netaknutu u tri od poslednjih pet mečeva, što sugeriše stabilnu odbranu.
  • Konkretna strategija: Moguće je da će Everton težiti čvrstoj defanzivi uz brze kontranapade, posebice ako Tottenhamova napadačka sila pritisne visoko na terenu.

Analiza tima

Skorašnji rezultati

  • Poslednjih 5 utakmica: WWDLL Tottenham je u skorašnjim partijama pokazao promenljivu formu, ali su uspeli da uknjiže dve vredne pobede, što ih stavlja u bolju poziciju u odnosu na Everton pred njihov susret. Sa prosekom od 1.60 golova po utakmici i samo jednim sačuvanim čistim golom u poslednjih pet mečeva, Spursi su pokazali sposobnost postizanja golova ali i slabiji defanzivni učinak nego što su možda navikli. Pobede nad Bournemouthom i Burnleyem i remi sa Manchester United-om su visoke tačke, dok porazi od Brighton-a i Manchester City-a ukazuju na neke nedostatke koje će se možda morati addressirati.
Domaći tim Gostujući tim Rezultat
Brighton & Hove Albion Tottenham Hotspur 4-2 (Poraz)
Tottenham Hotspur AFC Bournemouth 3-1 (Pobeda)
Manchester United Tottenham Hotspur 2-2 (Nerešeno)
Tottenham Hotspur Burnley 1-0 (Pobeda)
Tottenham Hotspur Manchester City 0-1 (Poraz)

Ključni igrači Totenhema

  • Ključni igrač Totenhema svakako je Heung-Min Son, najbolji strijelac ekipe sa 12 golova, čiji će ubojiti instinkt pred golom protivnika biti od esencijalne važnosti. Njegov duel sa golmanima Evertona, poput Jamesa Tarkowskog, koji važi za čvrstog defenzivca, mogao bi odrediti tok meča. Pored njega, u sredini terena, ističu se Rodrigo Bentancur i Pierre-Emile Hojbjerg, koji će morati da dominiraju sredinom terena kako bi Spursi kontrolisali tempo utakmice i kreirali prilike.
  • Očekivani sastav za Totenhem:
    • Golman: Guglielmo Vicario
    • Odbrana: Iyenoma Udogie, Micky van de Ven, Cristian Romero, Pedro Porro
    • Vezni red: Timo Werner, Brennan Johnson, Dejan Kulusevski, Rodrigo Bentancur, Pierre-Emile Hoejbjerg
    • Napadači: Richarlison

Sonova veština i brzina mogu ugroziti obranu Evertona, dok će Vicario u ulozi golmana morati biti na visini zadatka s obzirom na Evertonovu sklonost ka čvrstoj igri i potrebu za bodovima da ne bi zapali u još dublju zonu ispadanja.

Odsustva i povrede u Totenhemu

Mamuze dolazi na Goodison Park sa listom povređenih igrača koja bi mogla uticati na njihove performanse protiv Evertona. Povrede ključnih prvotimaca poput Huga Llorisa mogu biti znatne, posebno u odbrani. Manor Solomon i Ivan Perisic, takođe izvan terena, umanjuju ofanzivne opcije trenera, dok potencijalni nedostatak Giovanni Lo Celsa može uzrokovati glavobolje u kreaciji igre.

Totenhem Povrede igrača
Hugo Lloris Povreda kuka Kraj novembra 2023.
Alfie Whiteman Povreda zgloba Par dana
Ivan Perisic Povreda prednjih ukrštenih ligamenata Početak aprila 2024.
Manor Solomon Povreda meniskusa Početak februara 2024.
Giovani Lo Celso Uganuće Par dana
Alejo Veliz Povreda kolena Početak marta 2024.

Nema suspenzija u timu Totenhema.

Odsustvo ovih igrača može smanjiti dubinu tima i varijabilnost u taktičkim opcijama, ali s obzirom na visoku poziciju na tabeli i formu, Totenhem i dalje ostaje favorit. Međutim, očekuje se da će se pritisak prebaciti na raspoložive igrače poput Heung-Min Sona da preuzmu odgovornost i ponesu teret očekivanja u ovom važnom susretu.

Formacija i taktika Totenhema

Totenhem će na teren izaći sa ciljem da potvrdi svoju poziciju favorita, što kvote kladionica već sugerišu. Strategija koju je trener tima izabrao u prethodnih nekoliko mečeva verovatno će biti pojačana u ovom duelu na Goodison Parku.

Razmatrajući formaciju:

  • Formacija: 4-2-3-1
  • Ključni napadač: Richarlison
  • Kvartet veznog reda: Timo Werner, Brennan Johnson, Dejan Kulusevski, Rodrigo Bentancur
  • Obrambena pouzdanost: Jedan “čisti list” u poslednjih pet igara.
  • Primećena strategija: Snažan napad i posjed lopte, uz brze tranzicije iz odbrane u napad.

U skladu sa nedavnim igrama, Totenhem će verovatno kontrolisati tempo igre, oslanjajući se na kreativnost Kulusevskog i Johsona na sredini terena, dok će Werner biti ključni element u realizaciji napadačkih akcija. Definitivno, strategija koja je zanemarljivo ugrožena zbog aktuelnih povreda nekoliko igrača i mogao bi se očekivati pritisak na raspoložive igrače da preuzmu veći deo odgovornosti u odsustvu povređenih saigrača.

 

Stadion i vremenski uslovi

Goodison Park dočekuje navijače Evertona i Totenhema na 23. kolu Premier lige, gde će se očekivati oko 39,572 gledaoca da uz vikend nogometno poslepodne svedoče direktan okršaj dveju ekipa. Vremenski uslovi predviđaju delimičnu oblačnost s mogućnošću kiše, što može učiniti teren klizavim i težim za igru.

Kiša bi mogla promeniti pristup timova, moguće fokusirajući se više na igru preko zemlje nego na duge lopte koje postaju nepredvidive na mokrom terenu. Evertonova odbrambena snaga, istaknuta sa 3 čiste mreže u zadnjih 5 utakmica, biće na testu protiv ofanzivno potentnijih Totenhemovih napadača, vodećih u većini pogodaka za svoj tim. Na veštačkoj travi Goodison Parka, taktička prilagodljivost i pažljivi izbor obuće biće ključni za održavanje stabilnosti u ovim izazovnim uslovima.

Za više tipova iz najbolje engleske lige posetite:

Premijer Liga stranu

Tipovi
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Oba tima postižu pogodak u 1. poluvreme: da
    11 tipovi
    Pobeda
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Preko 2.5 gola
    10 tipovi
    Pobeda
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Ispod 0.5 gola
    8 tipovi
    Izgubljeno

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Prvi gol u izmedju 21" i 30"
Prognozirano: 6.00 - 3. Feb. 11:58
Everton igra protiv Totenhema i vjerujem da utakmica nece zavrsiti bez golova. Tako da cu igrati na golove i postaviti tip da ce prvi gol pasti nakon 21 minute i da ce ga postici domacin iz nekog od prekida. Do kraja bi mogao Everton i do drugog gola u prvom poluvremenu sto bi im bila dobra zaliha za drugi dio susreta
Everton prima 1.2 golova na 22 utakmica ove sezone
Tipovi
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Preko 2.5 gola u 1. poluvreme
    7 tipovi
    Pobeda
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Everton da pobedi
    6 tipovi
    Izgubljeno
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Ispod 2.5 gola
    5 tipovi
    Izgubljeno

TIP ZA SMELE NAJBOLJI TIP

Ispod 0.5 gola
Prognozirano: 19.00 - 3. Feb. 10:16
Engleska premijer liga nam danas donosi Zanimljiv meč gdje se sastaju ekipe everton I Tottenham. Gosti se bore za ligu šampiona dok se domaći bore da ostanu u ligi. Bitan im je svaki bod te će sa svim silama pokušati spriječiti da prime gol. Igrao sam da ce biti ispod 0.5 golova
Everton u proseku dobija 2.2 žutih kartona na 22 utakmica ove sezone u ovoj ligi
Tipovi
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Preko 1.5 gola u 1. poluvreme
    5 tipovi
    Pobeda
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Nerešeno - Everton (+1) (EH)
    5 tipovi
    Izgubljeno
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Nerešeno u 1. poluvreme
    5 tipovi
    Izgubljeno

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Tottenham (+3) (EH)
Prognozirano: 1.05 - 31. Jan. 12:36
Meni ovaj Everton djelujr kao rastimovani orkestar koji ne zna gdje bije.Jako tesko ce savladati Spurse tako da mislim da ovdje x2 je dobra opcija a ova mi djeluje najbolje a to je +2.5 na goste i to ce biti moj izbor jer koga ce karamele da nabiju ,slabo koga.
Tim Everton je postigao najviše golova u vremenskom intervalu 76-90 ove sezone
Tipovi
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Everton da pobedi ili igra nerešeno
    4 tipovi
    Pobeda
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Tottenham da pobedi ili igra nerešeno
    3 tipovi
    Pobeda
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Prvi gol u n/A
    3 tipovi
    Izgubljeno

ISTAKNUTI 1X2 TIP NAJBOLJI TIP

Nerešeno
Prognozirano: 3.90 - 3. Feb. 10:22
Danasnja tekma gdje se sastaju ekipe everton I Tottenham. To ce biti zanimljiva tekma gdje je tesko pogoditi ko će pobijediti. Everton igra kod kuće a trebaju mu bodovi da ostane u ligi dok gostima isto potrebni za ligu šampiona. Igrao sam da ce biti neriješen rezultat. Sretno ekipama danas
Tim Everton je primio 61-75 golova u vremenskom intervalu 61-75 ove sezone
Tipovi
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Preko 3.5 gola
    3 tipovi
    Pobeda
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Tottenham -1.50 (AH)
    3 tipovi
    Izgubljeno
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Ispod 3.5 gola
    3 tipovi
    Izgubljeno

ISTAKNUTI HENDIKEP TIP NAJBOLJI TIP

Everton -1.00 u 1. poluvreme (AH)
Prognozirano: 9.60 - 3. Feb. 11:56
Everton dočekuje Tottenhema i vjerujem da ce pokusati iz nekog prekida da dodju do pobjede. Kroz igru ne mogu jer im fali dosta igraca a i s druge strane je ekipa koja voli imati posjed i kroz njega stvarati šanse. Everton živi od prekida, pa cemo da vidimo sta mogu danas protiv Tottenhema koji je takodjer osakacen ozljedama i izostancima.
Tim Everton nije pobedio na 5 uzastopnih utakmica u ovom takmičenju
Tipovi
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Oba tima postižu pogodak : da
    3 tipovi
    Pobeda
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Preko 2 gola u 1. poluvreme
    2 tipovi
    Pobeda
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Bez nerešenog rezultata
    2 tipovi
    Izgubljeno

ISTAKNUTI VIŠE/MANJE TIP NAJBOLJI TIP

Preko 2.5 gola u 1. poluvreme
Prognozirano: 6.00 - 3. Feb. 10:02
Tottenhman je tim koji je dosta slab u odbrani i njihovi mecevi cesto obiluju sa golovima i ja ocekujem da cemo ovde da vidimo otvoren duel od starta sa dosta sansi na obe strane i ja cu da pokusam sa tipom preko 2.5 golova u prvih 45 minuta. Srecno svima
Poslednji put kad je tim Everton igrao protiv ovog protivnika na ovom turniru, konačni rezultat je glasio 1-1
Tipovi
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Tottenham da pobedi 2. poluvreme
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Nerešeno - Everton (+2) (EH)
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Preko 3 gola
    2 tipovi
    Pobeda
Abdoulaye Doucoure je najbolji strelac u timu Everton na ovom takmičenju ove sezone sa 6 postignutih golova
Tipovi
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Tottenham (-1) u 1. poluvreme (EH)
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Ispod 3 gola
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Everton -1.00 u 1. poluvreme (AH)
    2 tipovi
    Izgubljeno
Tim Tottenham je postigao pogodak na 100% utakmica na gostujućem terenu ove sezone
Tipovi
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Tottenham -1.50 u 1. poluvreme (AH)
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Prvi gol u izmedju 21" i 30"
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Tottenham da pobedi bez primljenog gola
    2 tipovi
    Izgubljeno
Tim Tottenham je postigao pogodak na 100% utakmica ove sezone
Tipovi
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Tottenham da pobedi 1. poluvreme
    2 tipovi
    Pobeda
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Oba poluvremena će imati isti broj golova
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Tottenham -1.75 (AH)
    Izgubljeno
Tipovi
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Tottenham (-1) (EH)
    Izgubljeno
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Everton (-2) (EH)
    Izgubljeno
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Prvi gol u izmedju 51" i 60"
    Izgubljeno
Tipovi
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Everton +0.50 (AH)
    Pobeda
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Everton -1.50 (AH)
    Izgubljeno
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Prvi gol u izmedju 1" i 10"
    Pobeda
Tipovi
Tipovi
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Prvi gol u izmedju 31" i 40"
    Izgubljeno
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Oba tima postižu pogodak u 2. poluvreme: da
    Izgubljeno
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Tottenham +0.50 (AH)
    Pobeda
Tipovi
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Everton da pobedi bez primljenog gola
    Izgubljeno
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Tottenham -0.25 (AH)
    Izgubljeno
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Preko 4 gola
    Push
Tipovi
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Ispod 0.5 gola u 1. poluvreme
    Izgubljeno
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Everton da pobedi 1. poluvreme
    Izgubljeno
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Tottenham 0.00 (AH)
    Push
Tipovi
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Preko 5.5 gola
    Izgubljeno
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Preko 5 gola
    Izgubljeno
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Preko 4.5 gola
    Izgubljeno
Tipovi
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Preko 1.75 gola u 1. poluvreme
    Pobeda
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Nerešeno - Everton (-1) u 1. poluvreme (EH)
    Izgubljeno
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Everton (-1) (EH)
    Izgubljeno
Tipovi
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Preko 1.5 gola
    Pobeda
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Tottenham (+3) (EH)
    Pobeda
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Nerešeno - Everton (-2) (EH)
    Izgubljeno
Tipovi
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Tottenham -1.00 u 1. poluvreme (AH)
    Push
  • Everton-Tottenham Hotspur
    Everton -0.25 (AH)
    Izgubljeno
Chat