Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Atletico Tubarao - Cianorte Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 0-0)
Atletico Tubarao
1
-
2
Cianorte

NAJBOLJA ATLETICO TUBARAO VS CIANORTE PROGNOZA.

Cianorte da pobedi
Prognozirano: 2.38 - 9th Jun 10:24
Idemo dalje sa tipovima a naredni mec koji cu da igram je duel u okviru nize lige u fudbalu a u ovoj utakmici se sastaju ekipe Tubarao i Cianortea.Sto se tice ova dva tima trenutno se domaca ekipa nalazi na 4 mestu na tabeli u svojoj grupi.Sto se tice gostiju oni se trenutno nalaze u vrhu tabele i za sada su na drugom mestu na tabeli.Mislim da je gost u ovoj utakmici favorit i ja se nadam da ce domaca ekipa da odigra jedan dobar mec i da ce na kraju da dodju do nove pobede u ovoj sezoni sretno

Najbolji Serija D tipsteri

nikolaqq
Dyole
allee
Tipovi
  • Atletico Tubarao-Cianorte
    Cianorte da pobedi
    4 tipovi
    Pobeda
  • Atletico Tubarao-Cianorte
    Atletico Tubarao (+1) (EH)
    Izgubljeno
  • Atletico Tubarao-Cianorte
    Cianorte da pobedi ili igra nerešeno
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Cianorte da pobedi
Prognozirano: 2.00 - 9th Jun 10:30
idemo malo do brazila i do njihove cetvrte lige u fudbalu i ovo je mec izmedju tubarao i cianorte. tubarao je 4 na tabeli i to je neko ko nema sanse da ide dalje pa se cini d aim je ovaj mec cisto onako bez zatezanja i lagano da se odigra. kada je rec o gostu ici ce dalje sa mozda i prvog mesta i moraju ovde da jure da pobede ako zele da idu na to prvo mesto na tabeli jer moze da se desi da kasias kiksne i d aoni predju na tu prvu poziciju na tabeli. srecno!
ATLETICO TUBARAO - CIANORTEKO ĆE POBEDITI?
0%
0%
0%
0 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
Nemanjal87
Profit: 12,912.8
Cianorte da pobedi
Pročitaj ceo tip

Najnoviji rezultati Serija D

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Cianorte da pobedi ili igra nerešeno
Prognozirano: 1.27 - 9th Jun 10:42
Gledao sam mnogo analiza sto se tice ovog' meca, nasao dosta fikseva i dosta golova, dosta ljudi tipuje da ce gost pobediti i da ce postici minimum 2 gola, medjutim ja nesto nisam uveren u to. Gledajuci tabelu, domacin je na sigurnom 4 mestu i nemaju za sta da jure rezultat, dok gosti igraju za moguce prvo mesto i to ih gura za pobedu, dakle imaju imperativ, ali kako kaze nasa izreka, vise moze jedan koji zeli nego dvojica koji moraju. Tako da nisam ubedjen u pobedu gosta, ali dupla sansa cini mi se kao izvanredno resenje za tipovanje na ovaj mec. Ocekujem tezak obracun veceras, ali nikako pobedu domacina koji ce izaci na teren cisto da odigra mec, a mozda se momci budu i dokazivali treneru. SRECNO!
Chat