Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Jordan - France Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 33-50)
Jordan
64
-
103
France

NAJBOLJA JORDAN VS FRANCE PROGNOZA.

Preko 147.5 poena
Prognozirano: 1.90 - 2º sep 13:04
Nema dileme da ce Francuska ovo dobiti i samo je pitanje sa koliko poena razlike a sigurno je da ce biti dvocifrena na kraju. Verujem da ce Francuzi igrati opusteno bez cvrstine u odbrani koja je njihova osnovna karakteristika. Sigurno je da ce cuvati snagu za naredne izazove koji ce biti znacajno tezi i zato ocekujem da vidimo utakmicu sa puno poena. Od Francuza ocekujem da dodju do trocifrenog ucinka a sa druge strane verujem da ce Jordan uspeti da dobaci do 60 pa mi se ovo cini kao tip koji ima jako dobre sanse, ocekujem znatno vise poena od ove granice

Najbolji Svetsko prvenstvo tipsteri

DSE7996
xneriusx
PKtips
Yael
Eeyore86
Tipovi
  • Jordan-France
    Preko 147.5 poena
    6 tipovi
    Pobeda
  • Jordan-France
    France -29.50 (AH)
    5 tipovi
    Pobeda
  • Jordan-France
    France -28.50 (AH)
    4 tipovi
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Preko 147.5 poena
Prognozirano: 1.80 - 2º sep 13:21
Ocekujem mec na veliki broj peona, te cu pokusati sa granicom od 147.5. Francuska je pobjedila Svabe u prvom mecu sa 78-74 dok je Jordan porazen od Dominike sa 80-76. Vidimo da Jordan nije tako lako porazen, te bi mogao danas naparviti probleme Francuskoj barem u prvih 10 min. Ocekujem da Francuska moze postici do 90 poena danas, dok od Jordana ocekujem do 70 poena danas. Moguce je da ce lagano preci preko ove granice, jer ipak nevjerujem da ce se igrati jake odbrane danas, te po meni mora biti dosta poena na ovom mecu, moguce i preko 160 nikad se ne zna.

Dogadjaji koji uskoro počinju

Nema utakmica

JORDAN - FRANCEKO ĆE POBEDITI?
0%
0%
0 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
moulefriite
Profit: 11,488.5
Preko 147.5 poena
Pročitaj ceo tip

Najnoviji rezultati Svetsko prvenstvo

Tipovi
  • Jordan-France
    Preko 150.5 poena
    3 tipovi
    Pobeda
  • Jordan-France
    France -7.50 u 1. četvrtina (AH)
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Jordan-France
    Preko 152 poena
    2 tipovi
    Pobeda

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

France -28.50 (AH)
Prognozirano: 1.78 - 3º sep 11:12
Jordan na ovoim svetskom prvenstvu ucestvuje jer dolazi iz Azijske zone i on po kvalitetu se nikad ne nasao ovde , jer ima mnogo boljih reprezentacija od njega i ovo ce biti trening mec za francusku koja ce njemu pristupiti ozbiljno i mislim da ce pobediti sa velikom razlikom a ja bih odigrao da francuska pobedi sa vise od 28,5 poena jer jordan nece postici vise od 50 poena zbog dobtre igre u odbrani francuske i razlika ce biti veca od 30 poena . Francuzi ce sigurno biti prvi u grupi ali ipak nece dozvoliti opustanje na ovom mecu . srecno svima
Tipovi
  • Jordan-France
    France -29.00 (AH)
    2 tipovi
    Pobeda
  • Jordan-France
    Preko 148.5 poena
    2 tipovi
    Pobeda
  • Jordan-France
    Preko 146.5 poena
    2 tipovi
    Pobeda

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Preko 139.5 poena
Prognozirano: 1.32 - 2º sep 16:37
Susret Jordana i Francuske,gdje se unaprijed zna pobjednik i samo je pitanje sa koliko ce razlike Francuska ovdje upisati pobjedu.No ono za sta sam se odlucio jesu kosevi,gdje mislim da ce mec otici na vise od 143 kosa,zapravo smatram da Francuska moze prebaciti 85-90 koseva,a Jordan ne bi trebao ostati ispod 60,jer u zadnjih 5 meceva nijednom nisu ostali ispod 60. Jordan je i u prvom mecu bio veliki autsajder i izgubili su,ali treba isto tako istaci da su izgubili svega 4 razlike,tacnije zabili su 76 koseva,sto znaci da se nisu na startu predstavili kao kanta za punjenje i vjerujem da ce i protiv mocne Francuske imati svojih sansi.Najvise se svakako ocekuje od Dwaira te Tuckera koji su protiv Dominikane ubacili 34 te 24 kosa i na njih ce se ova ekipa oslanjati kroz takmicenje. Francuska sa druge strane ulazi kao jedan od kandidata za trofej,ali su u prvom mecu dobili povuci potegni Njemacku.5 sekundi prije kraja imali su 2 razlike,pa Njemacka pravi faul u napadu i tako Francuska dobija 2 slobodna i rijesava utakmicu.Vjerujem da im je trener dosta pojasnio stvari nakon tog meca i ocekujem da ce uci dosta ozbiljnije u protiv Jordana,iako vec znaju da su izasli kao pobjednici.Opasne igraca ima Francuska,i vjerujem da ih Jordan ne moze zadrzati na ispod 80 koseva,a moglo bi se desiti da ubace i stotku. Pobjednik se zna,samo je pitanje kakvim ce tempom se odvijati mec.Misljenja sam da Jordan nije takva ekipa da nesto odugovlaci i pokusava usporiti tok meca,jer po njihovim rezultatima ocigledno vole igrati efikasno sto bi protiv ovakve Francuske trebalo rezultirati mecom sa dosta koseva. SRETNO!!!
Tipovi
  • Jordan-France
    Preko 149.5 poena
    2 tipovi
    Pobeda
  • Jordan-France
    France -8.50 u 1. četvrtina (AH)
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Jordan-France
    Preko 139.5 poena
    Pobeda

ISTAKNUTI HENDIKEP TIP NAJBOLJI TIP

France -24.50 (AH)
Prognozirano: 1.60 - 2º sep 15:48
Francuzi bi mogli malo da se opuste nakon trijumfa protiv glavnog konkurenta u grupi, Nemačke, pa će ovaj duel maltene biti revijalnog karaktera. Jordanci su izgubili od Dominikanske Republike i malo je verovatno da će pružiti neki ozbiljniji otpor protiv Francuske i Nemačke. Ovde bi Trikolori mogli da odigraju u laganom ritmu i pobede sa velikom razlikom, a neće biti iznenađenje ako uspeju da savladaju Jordance i sa više od 30 poena razlike. Ipak, činjenica je da je Francuska bila prilično neefikasna u duelu sa Nemcima, ali s obzirom da će ovoga puta preko puta imati znatno slabijeg rivala, mogli bi vrlo lako da prebace i brojku od 100 poena na meču. NBA asovi poput Furnijea i Gobera, kao i iskusni evroligaški igrači garant su dobrog rezultata na ovom meču, a i pored toga što se oni verovatno neće forsirati razlika u kvalitetu je prevelika. Zbog svega toga vredi odigrati na pobedu galskih petlova od 25 i više poena razlike.
Tipovi
  • Jordan-France
    France -24.50 (AH)
    Pobeda
  • Jordan-France
    France -27.50 (AH)
    Pobeda
  • Jordan-France
    Jordan +12.50 u 1. poluvreme (AH)
    Izgubljeno

ISTAKNUTI VIŠE/MANJE TIP NAJBOLJI TIP

Preko 150.5 poena
Prognozirano: 1.92 - 2º sep 21:51
Kosarka - svjetsko prvenstvo za muskarce koje se igra u Kini. Ovde idemo sa mecom u kojem ce se sastati Jordan i Francuska. Mislim da su francuzi mnogo jaci i da bi trebali lako da dodju do pobjede u ovom mecu. Imaju jako dobar tim za razliku od Jordana od kog se ne ocekuje da prodje ni grupu. Ipak, ovoga puta cu igrati na koseve. Mislim da ce ih biti mnogo jer je Jordan slab u odbrani dok je Francuska odlicna u napadu tako da mislim da ce ovo biti mec na veliki broj poena. Moj predlog je plus. Srecno!
Tipovi
Tipovi
  • Jordan-France
    France -15.50 u 1. poluvreme (AH)
    Pobeda
  • Jordan-France
    France -33.50 (AH)
    Pobeda
  • Jordan-France
    France -27.00 (AH)
    Pobeda
Tipovi
Tipovi
Chat