Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

USA - Japan Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 56-23)
USA
98
-
45
Japan

NAJBOLJA USA VS JAPAN PROGNOZA.

Preko 167.5 poena
Prognozirano: 1.90 - 4. Sep. 07:50
Amerika je juce imala veliki problem i za malo izgubila od Turske pa ce sigurno morati da pokazu neku reakciju i verujem da ce sutra deklasirati selekciju Japana. Ono sto je jako bitno jeste da brz ritam odgovara i jednom i drugom timu tako da mozemo ocekivati da se od starta igra brzo i verujem da ce napade resavati u ranoj fazi. Japanci nece moci u reketu nista protiv Amerike i realno je ocekivati veliki broj suteva za 3 poena. Nadam se sa ce imati pristojan procenat i verujem da cemo sutra videti preko 170 poena na ovoj utakmici, srecno

Najbolji Svetsko prvenstvo tipsteri

DSE7996
xneriusx
PKtips
Yael
Eeyore86
Tipovi
  • USA-Japan
    Preko 167.5 poena
    13 tipovi
    Izgubljeno
  • USA-Japan
    USA -29.50 (AH)
    4 tipovi
    Pobeda
  • USA-Japan
    USA -28.50 (AH)
    4 tipovi
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Preko 167.5 poena
Prognozirano: 1.90 - 4. Sep. 08:58
Amerika je juce jedva prezivela taj mec protiv turaka i mora se priznati sa su imali bas dosta srece da dobiju. Nisu oni tu pokazali neku igtubi cenim da je vreme da se pokrenu i da saspu nekome oko 120 poena jer kada ih ide sut oni to mogu da uspeju veoma lako. Japanci u dva meca imaju i dva poraza i vec sada se zna da ce da idu kuci. Ipak moja neka procena je da ce da bude bas dosta lakih poena u ovom mecu i da ce ovo da ide veoma lako u plus. Srecno ko prati.

Dogadjaji koji uskoro počinju

Nema utakmica

USA - JAPANKO ĆE POBEDITI?
0%
0%
0 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
moulefriite
Profit: 11,488.5
Preko 167.5 poena
Pročitaj ceo tip

Najnoviji rezultati Svetsko prvenstvo

Tipovi
  • USA-Japan
    USA -7.50 u 1. četvrtina (AH)
    2 tipovi
    Pobeda
  • USA-Japan
    Japan +30.50 (AH)
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • USA-Japan
    Preko 171.5 poena
    2 tipovi
    Izgubljeno

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

USA -29.50 (AH)
Prognozirano: 1.91 - 5. Sep. 11:40
Sledi nam poslednji mec ove grupe na SP u kosarci u Kini. Sastace se ekipe Japana i SADa i ovo me je mec bez apsolutno bilo kakve rezultatske neizvesnosti. Ameri su sila, makar i u ovom hendikepiranom sastavu i Japanci se danas nece lepo provesti. Jos treba napomenuti da Amerikancima treba injekcija samopouzdanja zbog loseg izdanja protiv Turaka koje su dobili na srecu. Ocekujem da ceo mec SAD povecava svoju prednost i da manje vise sve bude reseno posle 10 minuta igre. Svaka pobeda sa manje od 25 razlike za mene ce biti iznenadjenje ali miskim da ce danas Japanci biti demolirani.
Tipovi
  • USA-Japan
    Japan +29.50 (AH)
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • USA-Japan
    USA -38.50 (AH)
    2 tipovi
    Pobeda
  • USA-Japan
    USA -8.50 u 1. četvrtina (AH)
    Pobeda

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

USA -28.00 (AH)
Prognozirano: 1.86 - 4. Sep. 10:25
Kosarka, mec svjetskog prvenstva za muskarce u kojem ce se sastati reprezentacije Amerike i Japana. Amerikanci su dobili oba meca do sada sto je bilo za ocekivati dok su japanci porazeni u prva dva kola i nemaju sansi za narednu fazu. Tesko da ce moci i ostvariti neki bolji rezultat danas jer su mnogo slabija ekipa od SAD-a. Zbog toga ocekujem da americki tim dominira od samog pocetka utakmice i da dodju do ubjedljive pobjede. Moj predlog je da slave sa vise od 28 poena razlike. Hendikep jeste visok ali mislim da to nece biti problem za SAD jer su dosta kvalitentiji tim. Srecno!
Tipovi

ISTAKNUTI HENDIKEP TIP NAJBOLJI TIP

USA -29.50 (AH)
Prognozirano: 1.98 - 5. Sep. 09:10
Danas nas u okviru trećeg kola u grupi E na FIBA Svetskom Kupu u košarci u Kini u Šangaju očekuje susret izmedju reprezentacije aktuelnih šampiona sveta i branilaca titule, reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država i reprezentacije Japana. Ovde su Sjedinjene Države apsolutni favorit i mislim da će i uspeti da dodju do lake i ubedljive pobede, jer jednostavno Japan osim mladog Ruija Hachimure i Nicka Fazekasa nema igrače koji su u stanju da fizički niti na bilo koji drugi način pariraju igračima kalibra NBA nivoa i tu bi SAD morale da dodju do velike prednosti već na samom startu i ja očekujem pobedu od preko 30 razlike za njih.
Tipovi

ISTAKNUTI VIŠE/MANJE TIP NAJBOLJI TIP

Preko 167.5 poena
Prognozirano: 1.90 - 4. Sep. 09:27
Mislim da će sada ovdje da bude više poena od ove granice jer kada se pogleda trenutno stanje ove dvije ekipe vidimo da je USA dobar tim koji igra veoma solidno ali ne baš tako jako tako da sam siguran da će oni ovdje da postignu oko 100 poena, sa druge strane mora se reći da je ekipa Japana do sada igrala 2 meča gdje su gubili protiv Turske i protiv ekipe Češke tako da nema sumnje da će i ovaj meč da izgube ali bi trebali da daju barem oko 70 poena dok će da prime barem jedno 100 poena.
Tipovi
Tipovi
  • USA-Japan
    USA -27.50 (AH)
    Pobeda
  • USA-Japan
    Japan +30.00 (AH)
    Izgubljeno
  • USA-Japan
    Ispod 88 poena u 1. poluvreme
    Pobeda
Tipovi
Tipovi
  • USA-Japan
    USA -6.50 u 1. četvrtina (AH)
    Pobeda
Chat