Ladbrokes Kladionica

Bonus kod: MAXBET

Pozamašna ponuda kvota, puno opcija za klađenje, tradicija i poverenje. Eto i zašto.

Ladbrokes Kladionica

Ladbrokes kladionica  je kladionica sa dugom tradicijom u Velikoj Britaniji.  Dugo je postojala kao offline kladioničarska prodavnica, napravljena za britansko tržište, a to se i dan danas odražava na njenoj online verziji. Iako bonus dobrodošlice nije dostupan za igrače iz Srbije, Hrvatske i ostatka regiona, ukoliko uneseš promo kod MAXBET pri registraciji, bićeš u prilici da uživaš u ostalim promocijama koje nudi ova online kladionica.

Registracija

Od momenta kad odeš na sajt ove kladionice, biće ti jasno da je namenjena britanskom tržištu. U ponudi je 23 jezika, među kojima su hrvatski i slovenački. Iako slobodno možeš da odabereš jezik, sama ponuda se drastično razlikuje za one koji se registruju iz UK i Irske sa jedne strane ii ostatka sveta sa druge.

Ladbrokes Klađenje

Internet kladionica Ladbrokes u trenutku pisanja ove recenzije ne prima igrače iz Srbije, a kada će se otvoriti za srpsko tržište, nije poznato. Igrači iz ostalih zemalja regiona se mogu slobodno registrovati.

Izgled sajta, ponuda i funkcionalnost se, kako sam već rekla, znatno razikuju za UK igrače i “ostale”. Registrovala sam se kao igrač iz Hrvatske, odabrava Evro kao valutu, a jezik engleski. Posle par promenjenih stranica, primetila sam da mi sajt pokazuje UK vremensku zonu, valuta mi je Funta, a promocije ponuđene u Funtama. Sve se vratilo na svoje mesto pošto sam se izlogovala i ulogovala opet.

Da nisam već imala prilike da čujem jako lepe stvari o samoj kladionici, verovatno bi me ovaj loš start odbio od daljeg korišćenja. Međutim, ladbrokes kladionica je jedna od najboljih kladionica na svetu, tako da vredi prevideti sve te tehničke nedostatke.

Ladbrokes kvote

Kladionica zapošljava oko 15,000 ljudi, i samo jedan pogled na ponudu utakmica i kvota će biti dovoljan da vidiš koliko je velik Ladbrokes tim. Što se tiče sportova, čini mi se da nijedan ne fali. Čini mi se da su i sami hteli to da naglase, jer je odmah ispod dela za popularne i omiljene sportove dat spisak pod nazivom “Betting A-Z”. Osim sportskih događaja na koje se može kladiti, kod ladbrokes je u ponudi i Veliki Brat, Izbori, klađenje na Britansku monarhiju itd. No, da se vratim na sport. Pored što je ponuđen skoro svaki sport, sportovi koji su popularni u Ujedinjenom kraljevstvu su posebno naglašeni, tako da ćeš u delu za “Popularne sportove” naću fudbal, trke konja i pasa, tenis, kriket i golf. Sve daje utisak kao da si, iako u svom domu, ušetao u kladionicu negde na ostrvu.

Ladbrokes kvote

Ukoliko klikneš na fudbal, možeš da pregledaš utakmice na dva načina: u navigaciji sa leve strane su ti ponuđene razne lige i takmičenja, dok se na centralnom delu stranice nalaze utakmice raspodeljene po datumu igranja. Ponuda je zaista velika a pritom laka za pregledanje.

Ladbrokes klađenje uživo

ladbrokes nudi možda najveću ponudu utakmica na koje se možeš kladiti uživo. Utakmice koje se igraju trenutno i utakmice koje su planirane da se igraju nisu posebno odvojene, tako da je lako pregledati ponudu i raspored.

Ladbrokes Klađenje Uživo

Minus je to što streaming, ili prenos uživo, nije dostupan igračima van UK i Irske, što je još jedna bitna razlika između ostrvske ponude i ponude za “ostale”. Ukoliko se neko od vas nalazi u jednoj od ove dve zemlje, neka nam javi kakav je kvalitet slike i ponuda.

Kladionica za mobilni

Mobilna verzija sajta nije dostupna u vidu aplikacije, već je sajt dostupan u WAP verziji. Dobra stvar kod te wap-verzije je to što nije bitno koji model telefona koristiš. Loša stvar je to što je sajt veoma bazičan, sa previše polja naguranih u ekran telefona i može se desiti da je teško potrefiti gde da se klikne ili naći šta je potrebno.

Imala sam problema da se ulogujem preko mobilnog, jer se, očigledno, za pristup sajtu ne koriste korisničko ime i lozinka. Ovde je, umesto korisničkog imena, potrebno da uneseš identifikacionu šifru za koju ćeš morati da kontaktiraš korisničku podršku.

Ladbrokes Bonus

Bonus za nove korisnike važi samo za korisnike iz Velike Britanije i Irske. Za sve koji su u prilici a dobiju ovaj bonus, čisto da spomenem da je bonus u vidu “besplatnog tiketa” u iznosu do 50 €/£. Možda je skretanje sa teme, ali definitivno je vredno pomena - ako ti je krivo što nema bonusa, a voliš da igraš poker, Ladbrokes daje bonus od 200% tvoje prve uplate na poker, u iznosu do 1000 €.

No, ako zanemariš bonus dobrodošlice, tu su neke od brojnih promocija usko povezanih sa aktuelnim dešavanjima u sportu. Kao i ostatak ponude, i promocije su dizajnirane za ostrvsko tržište:

Ladbrokes kvote

Ladbrokes isplata

U opticaju su sve poznate metode plaćanja, od kartica i e-novčanika, preko bankovnih transfera, do prepaid kartica. Ali ono što se izdvaja, je to što od sredstava plaćanja, ladbrokes nudi i uplate i isplate putem PayPal-a I WesternUnion.

Ukoliko ti zatreba pomoć korisničke podrške, vodi računa da su dostupni samo preko telefona i mejla. Meni je omiljeni vid kontakta preko chat-a, jer tako momentalno dobijem odgovor na pitanje koje me zanima, a ne moram da zovem, tako da je nedodstatak chat-podrške u mojoj knjizi minus.

Sve u svemu...

Možda ti se neće svideti dizajn i to što nema bonusa. Možda ćeš misliti da sajt na hrvatskom uopšte ni nije na hrvatskom. Možda će te odbiti to što nema video prenosa utakmica. Ali, ako želiš da isprobaš jednu od najboljih kladionica na svetu, kladionicu koja za svaku jednu utakmicu daje i do 30% više mogućnosti za klađenje, a gde su kvote nadprosečnog kvaliteta, onda klikni ovde i ušetaj u svet top ostrvske kladionice Ladbrokes! MAXBET 

Za i Protiv

 • Možda najveća ponuda kvota na online tržištu 
 • Velik broj opcija za klađenje po utakmici 
 • Bogata ponuda LIVE događaja za klađenje 
 • Ne prima igrače iz Srbije 
 • Nema bonusa dobrodošlice ukoliko nisi iz UK ili Irske 
 • Sajt je namenjen UK i Irskom tržištu, ostali jezici su “beta” 

Registracija, korak po korak

 1. Idi na stranicu Ladbrokes
 2. Odaberi jezik i klikni na Open Account
 3. Ukucaj Promo kod MAXBET
 4. Unesi sve podatke tačno, i završi registraciju
 5. Izvrši svoju prvu uplatu i uživaj u jednoj od najboljih ponuda kvota na tržištu