Marathonbet

Marathonbet je nezavisna kladionica osnovana 1997. godine, a internet klađenje nude od 2005. Danas je ova kladionica jedan od lidera online klađenja. Trenutno Marathonbet za svoj rad ima dve licence za održavanje klađenja na internetu. Marathonbet.com radi pod licencom koju je izdala Vlada države Kurasao dok Marathonbet.co.uk radi pod licencom za e-igre koju je izdala Komisija za kontrolu kockanja Olderni.

Marathonbet

Marathonbet promo code

Imajte na umu da će Vam za logovanje pored lozinke koju ste izabrali prilikom registracije, biti potrebno i korisničko ime u vidu sedmocifrenog broja koji će Vam MarathonBet dodeliti prilikom registracije. Ovaj broj bi trebalo da sačuvate jer ga MarathonBet neće poslati u email potvrdi registracije. Međutim ako ne zapamtite taj broj, kao korisničko ime možete koristiti i email adresu.

MarathonBet analiza korisnika

UPLATA/ISPLATA

Sledeći korak je depozit novca na Vaš MarathonBet nalog. Igračima je dostupan zaista veliki broj metoda tako da sigurno nećete imati nikakav problem da dopunite svoj račun. Bilo koji metodu depozita da koristite, novac će se istog momenta naći na računu i biće Vam momentalno dostupan za klađenje. Minimalni depozit je uglavnom 10 € a u pojednim metodama (VISA, Maestro, entropay...) čak i 5 €. 

 Maraton Bet kladionica

MarathonBet neće naplatiti proviziju na depozit bilo koju metodu da koristite a i povlačenje novca je takođe besplatno. Ono po čemu je MarathonBet prepoznatljiv jeste brzina isplate sa vašeg naloga. Ukoliko je u pitanju isplata putem Skrill-a, Neteller-a i slično, novac možete dobiti već u roku od par minuta dok za isplate putem VISA ili MasterCard-a čeka se standarnih 3 do 5 dana

MarathonBet Bonus

Nažalost, MarathonBet trenutno ne nudi bonus dobrodošlice. Međutim visina kvota u njihovoj ponudi svakako da je odlična kompenzacija. Klađenjem na duži period, razlika u kvotama koju nudi MarathonBet nadoknadiće lako bilo kakav bonus.Takođe, iako nema bonusa prilikom prvog depozita, računajte na to da će Vam MarathonBet ponuditi kasnije bonus u obliku besplatne opklade (Free Bet).

Klađenje na MarathonBet-u

Ova kladionica u svojoj ponudi ima gotovo sve sportove. Dakle, bilo da ste ljubitelj evropskog fudbala, bilo da ste ljubitelj američkih sportova (NFL, NHL, NBA, MLB), bilo da vas zanima klađenje na bilijar, pikado, Formulu 1 ili trke konja, u MarathinBet-u ćete sigurno naći svoj omiljeni sport. Kompletna lista sportova u ponudi Američki fudbal, australijski fudbal, badminton, bandi, bejzbol, biatlon, boks, šah, kriket, nordijsko skijanje, pikado, floorball, hokej na travi, Gaelic Football, golf, Greihound Racing, rukomet, košarka,  konjske trke, Hurling, hokej, Mixed Martial Arts, Motor Sport, Tenis, Fudbal, skijaški skokovi, bilijar, fudbal, tenis, odbojka. <>Osim neverovatno široke ponude sportova, jedna od glavnih vrlina MarathonBet-a su odlične kvote kojima pobeđuju svoju konkurenciju. Trenutno za mečeve Lige šampiona, isplata u MarathonBetu je 98.1% što znači marginu manju od 2%. Slično je i kada su u pitanju američki sportovi. Proverom na sajtovima koji upoređuju kvote, dolazimo do zaključka da upravo MarathonBet nudi najbolje kvote na najveći broj mečeva.

marathonbet advancebets

ADVANCEBET na MarathonBet-u

ADVANCEBET je jedna od veoma interesantnih opcija kada je klađenje na MarathonBet-u u pitanju. To je opcija koja je najsličnija Cash-out opciji koja je dostupna u mnogim kladionicama. Međutim za razliku od Cash-out koji nam omogućava da zatvorimo opklade koje su u igri i da u zavisnosti od trenutnog rezultata uzmemo određeni procenat dobitka, Advancebet nam povećava stanje na računu na kontu otvorenih opklada, ali će te otvorene opklade ostati netaknute i po završetku mečeva biti ažurirane u skaldu sa konačnim rezultatima. Ukratko, Advancebet je opcija kojom Vam MarathonBet pozajmljuje određenu svotu novca da nastavite da se kladite, a na kontu otvorenih opklada koje imate. Kada se ti mečevi završe, MarathonBet će od eventualnih dobitaka uzeti natrag ono što Vam je pozajmio. Međutim ukoliko se otvorene opklade završe tako da na vašem nalogu nema dovoljno novca da MarathonBet uzme natrag ono što Vam je pozajmio, kladionica je ta koja preuzima odgovornost i Vi nećete biti u obavezi da vratite MarathonBet-u pozajmljeni novac.

Uživo klađenje je takođe nešto po čemu je MarathonBet poznat. Veoma često sa preko 50 opcija po meču, MarathonBet je sigurno u rangu sa Bet365, ako ne i iznad, kada je uživo klađenje u pitanju.

Maratonbet kladionica kladjenje uživo

(primer utakmice Lige šampiona Astana-Galatasaraj, ponuda od 68 različitih opcija na desetak minuta pre kraja meča)

Korisnička podrška na MarathonBet-u

Na samom sajtu postoji FAQ sekcija u kojoj se možete informisati o svemu što vas zanima. Ukoliko Vam je potrebna dalja pomoć dostupna je korisnička podrška 24/7 što putem telefona, email-a što putem live chat-a. Važno je naglasiti da je sva pomoć i podrška dostupna ne samo na engleskom već i na desetak drugih jezika uključujući i srpski.

Konačna Maratonbet ocena

MarathonBet sa pravom se nalazi među vodećim online kladionicama. Sve ono što je potrebno jednom igraču koji klađenje shvata mnogo ozbiljnije od obične zabave, nalazi se u MarathonBet-u. Širok spektar sportova i opcija klađenja, fenomenalne kvote i sve to uz brzu isplatu sa pravom čini MarathonBet jednom od najboljih online kladionica. Jedina mala zamerka je odsustvo bonusa dobrodošlice kao i limitiranje onih velikih igrača. Iz tog razloga naša ocena je 4/5.

Za i Protiv

 • Širok raspon dostupnih sportova i opcija za klađenje 
 • Odlične kvote 
 • Najbrža isplata, gotovo bez čekanja 
 • Dostupna i na srpsko-hrvatskom jeziku 
 • Veliki broj metoda za uplatu/isplatu 
 • Ne previše atraktivan izgled sajta 
 • Brzo limitiranje uspešnih igrača 
 • Nema live stream-a 
 • Bez bonusa za igrače sa ovih prostora 

Registracija, korak po korak

 1. Registracija novog naloga na MarathonBet.com je veoma jednostavna i brza. Biće Vam potrebno samo nekoliko koraka i ne više od par minuta popunjavanja uobičajenih ličnih podataka
 2. Završni korak biće aktivacija računa putem linka koji će vam biti poslat na email adresu korišćenju prilikom registracije.