Matchbook

Bonus kod: FREEMAX

Matchbook je betting exchange kladionica napravljena tako da zadovolji potrebe kako profesionalnih igrača tako i onih običnih rekreativnih koji klađenje zamišljaju više kao zabavu. Ova kladionica pruža usluge online klađenja još od 2004. godine i u početku je prvenstveno bila fokusirana na US sport. Takođe i danas glavni fokus Matchbook-a je na američki sport ali počev od 2011. godine kada ih je preuzela grupa investitora koja je imala svoju pozadinu u bankarskom sektoru i na tržištu klađenja na tlu Velike Britanije, Matchbook se sve više okreće i evropskim igračima odnosno evropskim sportovima. Model Matcbook-a je zamišljen tako da ponudi veliku likvidnost, najveće moguće kvote a istovremeno i najniže provizije. Trenutna provizija od samo 1% obezbeđuje bolji 'value' čak i od Betfair-a. U ponudi za nove igrače je i £20/€25/$30 Risk Free Bet a takođe i ljubitelji online kazina neće ostati uskraćeni dobre zabave

Matchbook

Matchbook Bonus

Bonus Ponuda:Detalji:
Matchbook Bonus Code: - FREEMAX
Bonus Type: Samo za igrače iz EU
Matchbook Bonus:  £50
Minimum Deposit: 10€
bettingexpert ocena: 4 stars out of 5
bettingexpert ponuda: Get your 50€

Matchbook Bonus Code FREEMAX

Kada je u pitanju Bonus, to je jedino polje gde možemo imati ozbiljniju primedbu.

Naime, u ponudi Matcbook-a je £15 Back and £15 Lay Welcome Bonus.

Međutim što se tiče naših prostora, ova ponuda važi samo za igrače iz Slovenije.

Kompletan spisak zemalja za koje je ova ponuda validna: Australija, Austrija, Danska, Finska, Nemačka, Irska, Japan, Holandija, Slovenija, Švedska, Švajcarska, Velika Britanija. Dakle, ako imate stalno prebivalište u nekoj od ovih zemalja, onda svakako možete iskoristiti navedeni bonus.

Matchbook bonus kod: FREEMAX

Matchbook ti nudi bonus dobrodošlice u vrednosti od 50£! Da bi mogao da otključaš ovaj bonus, treba da odigraš tri sportske opklade. Takođe nemoj zaboraviti da ukucaš ovaj bonus kod:FREEMAX. Prosečna vrednost ove tri opklade će ti biti vraćena ukoliko ta vrednost iznosi koliko i bonus, a to u ovom slučaju znači 50£. Pored toga, imaj na umu da je svejedno da li su opklade uživo ili se igraju unapred, u oba slučaja bonus važi.

Matchbook bonus ponuda

 Kakva je reputacija Matchbook-a?

Kao što je već rečeno, Matchbook je na tržištu već duže od decenije i za to vreme su izgradili respektabilno ime. Tačno je da je ova kladionica u prošlosti imala tesne veze sa danas ugašenom WSEX kladionicom ali to je bilo u periodu dok je WSEX važio za jednu od najpouzdanijih i najcenjenijih dostupnih kompanija na tržištu klađenja. Već sa prvim znacima finansijske krize u WSEX, Matchbook je raskinuo sve veze sa njima i krenuo svojim putem.

Kao i svaka betting exchange kompanija, Matchbook ne prihvata rizik opklade već samo spaja igrače koji se klade međusobno. Na taj način Matchbook uzima profit u vidu provizije naplaćene igraču u svakoj pojedinačnoj opkladi. To jednostavno znači da je Matchbook veoma pouzdan i siguran oko isplate jer koliko god veliki dobitak igrač ostvario, taj novac ne dolazi iz kase Matchbook-a već od nekog drugog korisnika betting exchange klađenja sa kojim ste uparili svoju opkladu.

Matchbook Kladionica recenzija

 

Dostupni sportovi za klađenje u Matcbook-u

Trenutno to su Američki Fudbal (NFL i NCAA), Australian Rules, Auto Trke (NASCAR i Formula 1), Bejzbol, Košarka (NBA, NCAA i međunarodne utakmice), Boks i MMA, Kriket, Biciklizam, Golf, Hokej na ledu (NHL i KHL), Ragbi, Fudbal i Tenis. Dakle prilično širok spektar sportova i gotovo sigurno možete naći svoju sferu interesovanja.

Likvidnost

Matchbook se ponosi svojom minimalnom provizijom, visokim kvotama i svojom velikom likvidnošću. To su tri osnovne stavke na kojima Matchbook zasniva svoju reklamu. Što se tiče prakse, možemo reći da Matchbook zaista ima veliku likvidnost ali ne za sve sportove i pogotovo ne za sve lige. Na primer kada je u pitanju fudbal, tenis ili neki drugi ne-američki sport, likvidnost nije baš uvek najbolja. U najjačim fudbalskim ligama ili najvećim teneskim turnirima, likvidnost je sasvim zadovoljavajuća ali to nije slučaj i u manjim fudbalskim ligama ili manje značajnim teniskim takmičenjima. Ipak, kada se radi o US sportu (NFL, NBA, NHL, MLB) Matchbook je veoma ozbiljan konkurent bilo kojoj drugoj kladionici bilo da se radi o nekoj drugoj betting exchange kompaniji ili da se radi o najboljim azijskim kladionicama.

U poslednje vreme Matcbook naporno radi na poboljšanju svoje likvidnosti i ponude na ne-američke sportove i u tom cilju veoma često su na snazi razne promocije u smislu smanjene ionako već niske provizije. Na primer u toku prošle godine u jednom periodu od četiri meseca, Matchbook je nudio 0% provizije na sve opklade na fudbalske mečeve.

Matchbook kladionica

 

Provizija na uplaćene opklade

Kao što je rečeno u uvodu, Matchbook trenutno naplaćuje proviziju od samo 1% što je manje od svih drugih betting exchange kladionica (Betfair početna provizija na dobitak iznosi 5%).

Ali ono po čemu se Matchbook još razlikuje od drugih kompanija koje funkcionišu na istom exchange principu jeste činjenica da oni naplaćuju tih 1% na svaku opkladu bez obzira da li je ona dobitna ili gubitna. Na prvi pogled igračima to deluje odbojno ali zapravo i na ovaj način ćemo uvek na duže staze ostvariti bolji 'value' u Matchbook-u.

Kako to funkcioniše u praksi?

Uzmimo primer utakmice Bajern Minhen - Barselona gde je naša opklada 10 € na opciju BACK na Bajern, kvota 2.80. Ukoliko Bajern pobedi, naš profit je 18 € a provizija bi iznosila 1% (0.18 €). Betfair bi nam naplatio proviziju od 0.90 € (5%) na isti profit. Ukoliko bi opklada bila gubitna, Matchbook bi naplatio proviziju od 0.10 € (1% od uloga). Imajte na umu da kod gubitnih opklada, Matchbook će uvek naplatiti proviziju od 1% na manji iznos (uplata ili eventualni dobitak). Tako da ukoliko je promašena kvota manja od 2.00, provizija će biti još manja. Primer provizije na gubitne opklade: 10 € ulog na promašenu kvotu 2.80, 0.10 € provizija (1% od uloga) 10 € ulog na promašenu kvotu 1.50, 0.05 € provizija (1% od eventualnog dobitka) Dostupne metode depozita: Bank Transfer, Credit Card, Debit Card, InstaDebit, NETeller, Skrill (Moneybookers), Paysafecard. Matchbook ne naplaćuje proviziju na depozit osim ukoliko je u pitanju uplata Paysafecard-om (pripejd vaučer) kada provizija iznosi 2.5% po transakciji. Minimalni iznos depozita varira u zavisnosti od izabrane metode i iznosi od 4.57 € kada se radi o Paysafecard uplati, 9.15 € prilikom uplate putem Skrill-a ili Neteller-a, pa do 27.44 € minimalnog depozita ukoliko se radi o uplati putem Visa, Master Card ili American Express cards. Dostupne metode isplate: Bank Transfer, InstaDebit, NETeller, Skrill (Moneybookers)

Kada je reč o isplati, minimalni iznos za sve metode je 9.15 € osim ukoliko je u pitanju isplata putem Skrill-a kada je minimalni iznos koji možete zatražiti 27.44 €.

Dakle, obratite pažnju da ukoliko koristite Skrill za uplatu, da to ne bude baš minimalni iznos od 9.15 € jer ćete onda morati da utrostručite balans pre nego što zatražite isplatu. Kao i prilikom uplate tako i kod isplate, Matchbook neće naplatiti nikakvu proviziju. Doduše na samom sajtu može se naći obaveštenje da Matchbook zadržava pravo da eventualno naplati proviziju prilikom isplate ukoliko Vaš volumen klađenja (u prevodu visina provizije koja Vam je naplaćena tokom klađenja) ne pokriva troškove koje je Matchbook imao prilikom Vašeg depozita.

U praksi to uglavnom znači da ćete morati da okrenete (uložite) Vaš depozit bar jednom i u tom slučaju isplata će biti besplatna.

Matchbook aplikacija za mobilne telefone 

Matchbook ti takođe nudi mogućnost da se kladiš i preko mobilnog telefona, što može biti izuzetno korisno, tako da je ovo već predstavlja jedan plus za Matchbook kladionicu. 

Stoga, ukoliko nisi blizu laptopa, sada možeš i van kuće da se kladiš na Matchbook-u preko njihove aplikacije koja je dostupna za operativne sisteme poput Androida i iOS (Apple-ov operativni sistem).

Nemoj zaboraviti da prilikom registracije preko mobilnog telefona takođe možeš dobiti bonus dobrodošlice o kom smo pričali na početku teksta. Ukucaj bonus kod: FREEMAX i osvoji bonus dobrodošlice.

matchbook bonus

Matchbook Bonus

Kada je u pitanju Bonus, to je jedino polje gde možemo imati ozbiljniju primedbu. Naime u ponudi Matcbook-a je standarna £20/€25/$30 Risk Free Bet opcija za nove igrače. Međutim što se tiče naših prostora, ova ponuda važi samo za igrače iz Slovenije. Kompletan spisak zemalja za koje je ova ponuda validna: Australija, Austrija, Danska, Finska, Nemačka, Irska, Japan, Holandija, Slovenija, Švedska, Švajcarska, Velika Britanija. Dakle, ako imate stalno prebivalište u nekoj od ovih zemalja, onda svakako možete iskoristiti navedeni bonus.

Korisnička podrška

Korisnička podrška je dostupna na više načina. Možete ih kontaktirati putem telefona (+44 203 642 6867) ili putem mejla na [email protected]. Takođe postoji i Live Chat opcija ,na samom Matchbook sajtu. Alternativno, pitanje im možete postaviti i putem Twitter naloga (@TeamMatchBook)

 

Za i Protiv

  • ubedljivo najmanja provizija od svih (1%) 
  • najozbiljnija ponuda US sportova 
  • Bonus za igrače iz našeg regiona dostupan samo za Sloveniju