Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Andreas Seppi - Gilles Simon Tipovi za kladjenje

FT
Andreas Seppi
0
-
2
Gilles Simon

NAJBOLJA ANDREAS SEPPI VS GILLES SIMON PROGNOZA.

Tačan rezultat: 0-0
Prognozirano: 2.38 - 18. Sep. 15:00
Danas pocinje teniski turnir u francuskom gradu Mecu,iz Atp250 serije.U sesnaestini finala,odnosno prvom kolu sastace se Andreas Seppi i Zil Simon.Ovo ce biti mec tenisera koji su na neki nacin obelezili tenisku deceniju za nama.Obojica su zasli u cetvrtu deceniju i necemo ih jos dugo gledati na teniskim turnirima.Kada se pogleda trenutna forma ovih igraca,zaista je tesko prognozirati ko ce na kraju izaci kao pobednik.Obojica su ispali u drugom kolu Vimbldona,prvom kolu US opena sto govori da nisu u sjajnoj formi.Ipak na ovom mecu bih prednost dao Simonu.Ovo je turnir koji se igra u njegovoj rodnoj Francuskoj,na ovom turniru je proteklih godina belezio odlicne rezultate.Dva puta je osvajao ovaj turnir,i jednom igrao u finalu.Takodje sto ide na ruku Simona,jesu njihovi medjusobni dueli.Do sada su odigrali cetiri meca i statistika je na strani Francuza,koji je zabelezio pobedu u svakom mecu,pa slican scenario ocekujem i danas.
Poslednji put kad je Gilles Simon igrao protiv ovog protivnika, Gilles Simon won (6/2 - 6/4)

Najbolji ATP tipsteri

Tiptiptip
D4rkness
Mexicano.3.0
Proshark
salahsyh
Tipovi
  • Andreas Seppi-Gilles Simon
    Andreas Seppi da pobedi
    9 tipovi
    Pobeda
  • Andreas Seppi-Gilles Simon
    Tačan rezultat: 0-0
    2 tipovi
    Pobeda
  • Andreas Seppi-Gilles Simon
    Andreas Seppi da pobedi
    2 tipovi
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Andreas Seppi da pobedi
Prognozirano: 1.57 - 18. Sep. 12:31
Sto se tice moje opklade na ovom mecu odlucio sam se za cistu pobedu Simona protiv Sepija uz lepu kvotu 1,57 sa maksimalnim ulogom, oba tenisera su igrala mnogo bolji tenis prethodnih godina ali i dalje imaju sta da pokazu, Simon je po mom misljenju trenutno mnogo bolji a i iskusniji teniser,domacin je na ovom turniru i siguran sam da ce imati veliku zelju motiv da pobedi danas, smatram da je velik favorit protiv Sepija koji igra sve gore i gore,imam utisak da se Sepi ni malo ne trudi u svojim mecevima pa mogu slobodno da kazem tokom cele godine,kao i da ne trenira i zaista sam ubedjen da ce ga Simon ocetkati u dva brza seta.Puno srece od mene!
Tipovi
  • Andreas Seppi-Gilles Simon
    Preko 22.5 utakmica
    Izgubljeno
  • Andreas Seppi-Gilles Simon
    Ispod 9.5 utakmica u 1. set
    Pobeda

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Andreas Seppi da pobedi
Prognozirano: 1.55 - 18. Sep. 14:53
Zil Simon i Andreas Seppi odigrace danas jedan zanimljiv mec u Mecu. Simon ovdje kao predstavnik domacina brani polufinale iz prosle sezone kada je ispao od Dominika Thiema u tri seta. Nijedan od ovih tenisera se ne moze pohvaliti dobrom formom ove sezone ali je Simon opet za nijansu spremniji teniser u ovome trenutku jer je Seppi imao dosta problema sa povredama ove sezone. Ova dva tenisera ce se ovdje u Mecu sastati osmi put u karijerama i dosad je Simon bio znantno uspjesniji i vodi sa 6-1 u pobjedama. Simona krasi defanzivan tenis i odlicna igra sa osnovne linije dok se Seppi najvise uzda u svoj servis. Simon bi ovdje trebao da ostvari prednost u razmjenama i dodje do pobjede jer Seppi upravo zbog problema sa povredama ne servira kao nekad i svakako ga Simon moze ugroziti i napasti. Domaca publika ce dati vjetar u ledja SImonu i mislim da ce on to iskoristiti na pravi nacin.
Poslednji put kad je Gilles Simon igrao protiv ovog protivnika na ovoj podlozi, Gilles Simon won (6/2 - 6/4)
Andreas Seppi gubi 81 % mečeva u kojima izgubi prvi set
Gilles Simon pobeđuje u 83 % mečeva u kojima osvoji prvi set
Chat