Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Austin Krajicek - Dennis Novikov Tipovi za kladjenje

FT
Austin Krajicek
0
-
2
Dennis Novikov

NAJBOLJA AUSTIN KRAJICEK VS DENNIS NOVIKOV PROGNOZA.

Preko 22.5 utakmica
Prognozirano: 1.90 - 21. Sep. 13:36
Tenis - Singlovi . 1/8 Finale CHallenger turnira u Americi u Kolumbusu na tvrdoj podlozi u dvorani izmedju Austina Krajiceka iz Amerike i Dennisa Novikova iz Amerike isto sa pocetkom od 18:00 na programu danas. Austin Krajicek je 282. na ATP listi, a u najbolje dane pre 2 godine i malo vise cak bio je i u prvih 100 cak, mada je dosta propao, dok je Novikov 225. i dosta se muci, sve u svemu ovo su dva bombardera, serviraju opasno i igraju maksimalno agresivno, mislim da ce biti minimum 1 tie break ovde, a vrlo moguce i 3 seta pa je tip vise od 22.5 gemova. Srecno ko prati i kladi se.
Poslednji put kad je Dennis Novikov igrao protiv ovog protivnika, Dennis Novikov won (7/6 - 7/6)

Najbolji ATP Challenger tipsteri

Tiptiptip
younessraja
petar1989
D4rkness
Chamo
Tipovi
  • Austin Krajicek-Dennis Novikov
    Austin Krajicek da pobedi
    10 tipovi
    Pobeda
  • Austin Krajicek-Dennis Novikov
    Austin Krajicek da pobedi
    3 tipovi
    Izgubljeno
  • Austin Krajicek-Dennis Novikov
    Preko 22.5 utakmica
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Austin Krajicek da pobedi
Prognozirano: 2.15 - 21. Sep. 10:58
Domaći okršaj u osmini finala challengera u Columbusu,Dennis Novikov igra protiv Austina Krajiceka,biće ovo njihov sedmi duel,u prethodnih šest duela više uspeha je imao Novikov,Novikov je pobedio četiri puta,Krajicek dva puta,ove sezone su igrali dva puta,rezultat je 1:1,oba puta je bilo tri seta pa tako nešto očekujemo i sada,Novikov je sedmi nosilac na ovom turniru,nalazi se na dvesta dvadeset petom mestu,u prvom kolu je pobedio Bartona sa 2:1. Krajicek se nalazi na dvesta osamdeset drugom mestu,u prvom kolu je pobedio Seeliga sa 2:0,na poslednjih nekoliko turnira nije u dobroj formi,Novikov je poslednji meč pobedio i ima psihološku prednost u ovom duelu.

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Austin Krajicek da pobedi
Prognozirano: 2.15 - 21. Sep. 15:22
Opklada za koju sam se odlucio u ovom mecu je pobeda Novikova protiv Krajiceka uz lepu kvotu 2,10 sa maksmalnim ulogom, moram da priznam da me je Novikov iznenadio pobedom na proslom mecu,igra odlicno u poslednje vreme,veoma je motivisan i vidi se da zeli nesto da napravi na ovom turniru,ima odlican servis i mislim da ce imati veoma lepe sanse za pobedu danas protiv Krajiceka koji nije bas u dobroj formi,smatram da Novikov igra bolji tenis trenutno i mislim da ce da pobedi bez vecih problema u ovom duelu, to bi bilo to sto se tice ovog tipa i puno srece za ovu opkladu !
Austin Krajicek gubi 78 % mečeva u kojima izgubi prvi set
Dennis Novikov pobeđuje u 77 % mečeva u kojima osvoji prvi set
Chat