Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Ricardas Berankis - Stan Wawrinka Tipovi za kladjenje

FT
Ricardas Berankis
1
-
3
Stan Wawrinka

NAJBOLJA RICARDAS BERANKIS VS STAN WAWRINKA PROGNOZA.

Ricardas Berankis da pobedi
Prognozirano: 1.63 - 15th Jan 21:08
Stanislas Wawrinka se vraća na teren psole velike pauze,nije igrao od Wimbledona prošle sezone,u prvom kolu Australian Opena ne bi trebao da ima težih problema,iako nije igrao šest meseci,Ricardas berankis je protivnik koji se može pobediti u ovom trenutku,da je Wawrinka u punom takmičarskom ritmu,ne bi bilo nikakvih nedoumica u vezi toga ko će proći u drugo kolo,Wawrinka je na osmom mestu,nije puno pao,s obzirom da nije igrao šest meseci,Berankis je na sto trideset šestom mestu,ispao je u drugom kolu Sydneya,ispao je i u prvom kolu challengera u Playfordu,jedina šansa mu je u ovom duelu to da se Wawrinka nije dovoljno oporavio,ako Švajcarac ne bude osećao posledice povrede,ovaj meč će se završiti u tri ili četiri seta,u korist Wawrinke.
Ricardas Berankis gubi 71 % mečeva u kojima izgubi prvi set

Najbolji Grand Slam tipsteri

allee
B.Expert
NikolaSRB93
Emil4444
gligs
Tipovi
  • Ricardas Berankis-Stan Wawrinka
    Ricardas Berankis da pobedi
    20 tipovi
    Pobeda
  • Ricardas Berankis-Stan Wawrinka
    Tačan rezultat: 0-0
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Ricardas Berankis-Stan Wawrinka
    Ispod 37.5 utakmica
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Ricardas Berankis da pobedi
Prognozirano: 1.63 - 15th Jan 22:00
Pozdrav svima. Ovo je prvo kolo australijan Opena i mislim da će u ovoj utakmici da pobedi trenutno osmo plasirani teniser na svetu a to je Sten Vavrinka koji u poslednje vreme nije igrao ali mislim da će na ovom turniru dosada pokaže i da će sigurno proći ovo prvo kolo i ako njegov protivnik nije tako loš igrač ali ipak mislim da Vavrinka iako nije u dobroj formi da će pokazati svoje znanje i veliko iskustvo koje poseduje i da će lako pobediti u ovom meču a kvota mislim i da je veoma dobra i da vredi pokušati sa najvećim mogućim ulogom.

Dogadjaji koji uskoro počinju

Nema utakmica

Tipovi
  • Ricardas Berankis-Stan Wawrinka
    Ricardas Berankis da pobedi
    Izgubljeno

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Ispod 37.5 utakmica
Prognozirano: 2.01 - 15th Jan 22:57
U prvom kolu australijan opena sastaju se Stan Wawrinka koji je rodjen u Svajcarskoj i trenutno je rangiran na 8 mestu Atp liste dok je njegov suparnik u mecu Litvanac R . Bernakis koji je plasiran na 136 mestu Atp liste najboljih na svetu . Stan Wawrinka je 5 godina stariji od Litvanca R . Bernakisa i toliko iskusniji teniser od njega . Favorit u ovom mecu je Stan wawrinka i pobedice ga u 3 seta bez imalo muke jedino ce ga muciti sunce i temperatura sto Svajcarcu to smeta ali mislim da mu sunce intenperatura nece smetati posto igra predvece i da ce ceo mec doci lagano u minus
Stan Wawrinka pobeđuje u 95 % mečeva u kojima osvoji prvi set

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Ricardas Berankis da pobedi
Prognozirano: 1.57 - 15th Jan 22:54
Dobar dan , dobro večer svim prognozerima , puno sreće u predstojećoj sedmici i puno dobrih dobitaka . Zanimljiv meč R. Berankisa 136. igrača na ATP listi te S. Wawrinka , Švicarac trenutno osmi na ATP listi, vraca se nakon povrede , nije igrao dugo , ali smatram da je dovoljno rutiniran da ovakve mečeve prevede kraju bez mnogo problema , ne smatram da će daleko dogurati na turniru , ali prvo kolo prolazi bez problema , te treba iskoristiti dobru kvotu koju su nam danas poklonili , za početak sezone . Očekujem rezultat 3:1 za Wawrinku . Sretno svima koji prate !!!
Chat