Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

KK Crvena Zvezda - Partizan Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 55-38)
KK Crvena Zvezda
88
-
86
Partizan

NAJBOLJA KK CRVENA ZVEZDA VS PARTIZAN PROGNOZA.

Partizan da pobedi (1x2)
Prognozirano: 2.30 - 28. Jan. 15:52
Lepa opcija na partizan verujem da mogu ovde da slave i da jesu favoriti iako kladiknice ovde dosta da kazme favorizuju zvezdu ali pala je kvota i moze ovdr svasta da se ocekuje sve u svemu sve kada sw svede za mene jako dobra opcija da se proba na partizan

Najbolji Liga ABA tipsteri

Ninca90
nikolaqq
Maradona1
tritonal
StefanTrn11

Večiti derbi i borba za prvo mesto ABA lige: Crvena zvezda protiv Partizana

Bettingexpert Team

Jedan od najspektakularnijih mečeva u ABA ligi, i u srpskoj košarci inače, jeste večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana. Ovo su dva ubedljivo najjača tima u Srbiji, ali u čitavom ovom regionu. I jedan i drugi klub učestvuje u Evroligi, a to je najjače evropsko klupsko takmičenje. Što se ABA lige tiče, ove ekipe su na samom vrhu tabele ovog turnira nakon 17 odigranih duela.Više o tome

Tipovi
  • KK Crvena Zvezda-Partizan
    KK Crvena Zvezda da pobedi
    2 tipovi
    Pobeda
  • KK Crvena Zvezda-Partizan
    Partizan +2.50 (AH)
    2 tipovi
    Pobeda
  • KK Crvena Zvezda-Partizan
    Ispod 161.5 poena
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Ispod 161.5 poena
Prognozirano: 2.01 - 27. Jan. 17:08
Poslednji međusobni u ABA ligi završio se sa čak 185 poena. Potom su to smanjili na 160 u duelu u Evroligi. Mislim da će to danas ići još niže i da će fokus biti na defanzivi. Zvezda je imala neke loše momente u poslednje vreme i mislim da će pre svega stisnuti odbranu. Ispod 161,5.
KK CRVENA ZVEZDA - PARTIZANKO ĆE POBEDITI?
57.1%
42.9%
28 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
MKADINALI
Profit: 1,391.7
Preko 165.5 poena
Pročitaj ceo tip
Jan. 25, 2024 07:19

Večiti derbi i borba za prvo mesto ABA lige: Crvena zvezda protiv Partizana

Bettingexpert Team

Crvena zvezda ima dve pobede više i dva poraza manje od Partizana. To je stavlja na prvo mesto tabele sa 32 poena. Njima je Partizan odmah za petama, sa 30 poena. Zaista je nebitno u kom takmičenju će se ove dve ekipe susresti. Jer, kada god se susretnu – to je utakmica za pamćenje. Pošto znamo da će svi fanovi košarke pratiti ovaj meč, pripremili smo detaljnu analizu duela Crvena zvezda – Partizan samo za vas.

Crvena zvezda – statistika igrača

Iako je prešao iz Mege u Crvenu zvezdu, statistika Nikole Topića govori za sebe. Ovaj igrač, koji je trenutno na pauzi zbog povrede, beleži čak 17.86 poena u proseku. Uz to, Topić ima i 3.64 skokova, i 6.79 asistencija po utakmici. Njegov indeks korisnosti je na 19.5.

Još jedan igrač koji verovatno neće biti u timu protiv Partizana je Nemanja Nedović. Možemo reći da je prava šteta što on neće igrati zbog toga što je vrlo efikasan (13.45 poena u proseku). On takođe ima i 4.18 asistencija u proseku, kao i indeks korisnosti od 13.27.

Naredni istaknuti igrač u redovima Zvezde je Džavonte Smart, sa prosekom od 13.00 poena po susretu. Smart isto tako beleži i 6.00 skokova, i 3.00 asistencija po meču, i ima indeks korisnosti od 10.00. Drugi bitni igrači su Majk Tobi sa 11.53 poena po utakmici, kao i Rokas Gedraitis, koji ima prosek od 10.29 poena po duelu.

Partizan – statistika igrača

Frenk Kaminski je na vrhu liste prvotimaca Partizana po broju postignutih poena (11.92 po susretu). On ima i bilans od 3.75 skokova, 1.58 asistencija, i visoki indeks korisnosti od 15.33 poena. Njega prati Tristan Vukčević, koji ima 10.92 zabeleženih poena po utakmici.

Pored toga, Vukčević ima i 3.77 skokova, i indeks korisnosti koji iznosi 11.31 poena. Nastup Vukčevića je pod znakom pitanja. Slično važi i za Aleksu Avramovića, koji ima zavidnu statistiku, koja uključuje 10.70 poena, 3.10 asistencija, i indeks korisnosti od 13.20.

Danilo Anđušić takođe daje veliki doprinos ekipi Partizana sa 10.13 poena u proseku, i 1.33 asistencija, sa indeksom korisnosti od 9.60. Ne treba zaboraviti ni na Zeka Ledeja, koji ima prosek od 10.00 poena po meču, kao ni na Bruna Kabokla, koji je dostigao brojku od 9.82 poena po utakmici.

Crvena zvezda – forma

Crvena zvezda ima 15 pobeda i samo 2 poraza na 17 duela koje odigrala do sada. Ovakva statistika je najbolja u dosadašnjem toku ovog turinira. S tim u vezi, Crveno beli su na prvom mestu tabele ABA lige, sa 32 poena. Koš razlika ove ekipe je 1504:1233, što je plus od 271 poena.

Najskorija forma ovog kluba podrazumeva četiri pobede i jedan poraz.

Crveno beli su tukli Split kod kuće rezultatom 89:67. Ubrzo nakon toga, Zvezda je trijumfovala nad ekipom Igokee, deklasiravši je sa 80:48. Jedino poraz u ovom razdoblju Crveno beli su doživeli protiv Cedevite Olimpije.

Utakmica je završena rezultatom 96:86. Zvezda se odmah vratila na pobednički kolosek i savladala Borac iz Čačka sa 90:74. Još jedan veoma ubedljiv trijumf Crvena zvezda je ostvarila na timom FMP-a u poslednjem kolu sa 87:54.

Partizan – forma

Partizan ima formu koja je slična Crvenoj zvezdi. Ovaj tim je drugi po učinku u čitavoj ABA ligi sa 13 pobeda i četiri poraza. Koš razlika Crno belih je veoma dobra, i iznosi 1604:1281. Kada ovo obračunamo, vidimo da je Partizan u plusu od 323 poena, što je izvanredno.

Nedavna forma ovog tima podrazumeva četiri trijumfa i samo jedan izgubljeni susret. Partizan se nije proslavio protiv Zadra, od koga je doživeo poraz od 84:68. Vrlo zanimljivo je da su Crno beli posle toga vezali četiri pobede. Prvo je pao Mornar iz Bara (98:76). Kasnije, Partizan je bio bolji i od Krke iz Novog Mesta sa 96:76.

Na gostovanju u Hrvatskoj, tim Željka Obradovića je nadjačao Cibonu sa 87:74. Svoj poslednji duel, Partizan je igrao protiv Mege. Crno beli su dodali još jednu ubedljivu pobedu pobedničkom nizu. Krajnji ishod ove utakmice bio je 112:80.

Crvena zvezda – Partizan međusobni skor

Znamo da su se večiti sastajali od davnina, kao i to da su njihovi mečevi uvek bili veoma interesantni. Kroz razna takmičenja, i sa raznim sastavima, dueli ovih ekipa su uz neverovatno navijanje publike uvek bili izuzetni.

U proteklih godinu dana, sa manje ili više sličnim sastavima, Crveno beli i Crno beli su se sastali čak 11 puta. Partizan je bio uspešniji i dobio Zvezdu sedam puta, dok su Crveno beli bili jači četiri puta.

Ako fokus stavimo na najskorije duele sa formacijom, formom, i sastavima koji su aktuelni i dan danas, videćemo da je skor ovih timova 3-2 u korist Partizana. Na leto prošle godine, Crno beli i Crveno beli su odigrali dva meča.

Zvezda je dobila jedan sa 68:56, a Partizan drugi sa 96:85. Krajem prošle godine, ekipe koje vode Obradović i Sferopulos su takođe ukrstile koplja dva puta. Partizan je bio bolji oba puta. Jednom je slavio u tesnoj pobedi od 88:86, a drugi put malo ubedljivije, sa 98:87.

Na početku ove godine, ova dva kluba su bila akteri na svom poslednjoj međusobnoj utakmici. Zvezda je taj meč dobila ubedljivo i relativno lako sa 88:72. Ukupna koš razlika ovih ekipa na poslednjih pet susreta iznosi 414 prema 410 u korist Crvene zvezde.

Crvena zvezda – Partizan povrede i odsutni igrači

Gotovo je sigurno da za Crvenu zvezdu neće nastupati mlada nada, Nikola Topić. On je doživeo povredu kolena na svom drugom evroligaškom meču nakon povratka u Zvezdu. Slična sudbina zadesila je i Nemanju Nedovića, koji je pre dva kola u Evroligi povredio trbušni mišić.

Nastup ovog prvotimca je pod znakom pitanja. Miloš Teodosić bi trebalo da se uskoro vrati na teren, tako da je njegov nastup u nedelju moguć, ali ne i zagarantovan. Lazić i Mitrović su se vratili sa svog odsustva, i trebalo bi da zaigraju protiv Partizana.

U timu Partizana, Aleksa Avramović je doživeo ozbiljan prelom kosti pre više kola. Međutim, njegov oporavak je napreduje, pa se tako može desiti da ga vidimo na terenu u nedelju. Tristan Vukčević je bio van tima na poslednjih nekoliko duela koji su Crno beli odigrali.

Nema konkretnih podataka kada bi Vukčević ponovo mogao da bude deo tima, ali se nadamo da će se to desiti što pre. Što se tiče ostalih igrača, Partizan bi trebalo da nastupi u kompletnom sastavu.

Crvena zvezda – Partizan prognoza i analiza

I Crvena zvezda i Partizan imaju dosta sličan performans ove sezone. Vrlo zanimljivo je da su oni jedan pored drugog na tabeli i u ABA ligi i u Evroligi. Još interesantnija je činjenica da Crno beli imaju dve pobede više i dva poraza manje u Evroligi i rangiraju se za jedno mesto više, dok Crveno beli imaju dve pobede više i dva poraza manje u ABA liga i bolji rang za jedno mesto .

Još jedna zanimljivost tiče se koš razlike. Naime, Crvena zvezda ima bolju koš razliku u Evroligi (+33 naspram Partizanove koš razlike od -10), dok je u ABA ligi situacija obrnuta. Kao što smo pomenuli, Partizan je sa koš razlikom tu u plusu 323 poena. Crvena zvezda je takođe u plusu, ali manjem od Crno belih (271 poen).

Jedna od i te kako bitnih stvari vezanih za ovaj duel jeste ko je domaćin. Naravno, tim koji igra kao domaćin ima mnogo veći broj navijača na svojoj strani. Ponekad, iz bezbednosnih razloga, suparnički klub u večitom derbiju ni nema navijače. Znajuči ovo, Crvena zvezda će imati prednost i znatno veću podršku svojih pristalica na meču koji sledi.

Crvena zvezda – Partizan tip

Partizan je za nijansu uspešniji u prethodnim utakmicama u ABA ligi. Međutim, Zvezda je na svom terenu pre oko tri nedelje dobila Evroligaški derbi. I dok se nije često dešavalo da Crveno beli ostvare dve pobede zaredom nad Crno belim, ovakav scenario, naravno, nije nemoguć.

Mišljenja smo da ishod ovog susreta umnogome zavisi od igrača koji će nastupiti. Ukoliko se u Zvezdinom timu pored igrača za koje se zna da će nastupiti pojave Nedović i Teodosić, Crveno beli imaju i te kako realne šanse da pobede.

Ukoliko se, pak, ova dvojica ne pojave, a u redovima Crno belih se možda čak vrati i Avramović, smatramo da Partizan pod takvim okolnostima ima veće šanse za trijumf. Pojedinci poput Tobija, Smarta, Ledeja, i Kaminskog bi svakako trebalo da se istaknu i u ovom duelu.

 

Uz Crvena zvezda – Partizan, druge analize najpopularnijih susreta ABA lige se nalaze na:

 

ABA Liga tipovi za klađenje

Tipovi
  • KK Crvena Zvezda-Partizan
    Preko 162.5 poena
    Pobeda
  • KK Crvena Zvezda-Partizan
    Preko 165.5 poena
    Pobeda
  • KK Crvena Zvezda-Partizan
    Partizan da pobedi (1x2)
    Izgubljeno

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Partizan +2.50 (AH)
Prognozirano: 1.87 - 28. Jan. 17:10
Zvezda jeste favorit na ovoj utakmici, e sad, možda trenutna forma u poslednjim utakmicama daje Partizanu lepu priliku za pozitivan rezultat, nemaju pobedu na gostovanju Zvezdi jako dug period pa je možda i to presudni momenat za ovu utakmicu jer se i to mora jednom prekinuti. Tesna i neizvesna utakmica.
Tipovi
  • KK Crvena Zvezda-Partizan
    KK Crvena Zvezda da pobedi (1x2)
    Pobeda
  • KK Crvena Zvezda-Partizan
    KK Crvena Zvezda -2.50 (AH)
    Izgubljeno
  • KK Crvena Zvezda-Partizan
    Ispod 167.5 poena
    Izgubljeno

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

KK Crvena Zvezda da pobedi
Prognozirano: 1.72 - 28. Jan. 16:23
Sam pogled na tabelu ABA lige jasno ukazuje koliko je ovaj derbi bitan za konačan izgled tabele. Zvezda je sa skorom 15-2 na prvom mestu na tabeli, dok je Partizan sa skorom 13-4 na drugom mestu. Zvezda u ovaj meč ulazi kao favorit. Posle neuspeha u Evroligi na parketu tima sa začelja tabele, Zvezda mora da dobije Partizan za samopouzdanje.
Tipovi
  • KK Crvena Zvezda-Partizan
    Preko 164.5 poena
    Pobeda
  • KK Crvena Zvezda-Partizan
    Preko 40.5 poena u 4. četvrtina
    Pobeda

ISTAKNUTI VIŠE/MANJE TIP NAJBOLJI TIP

Preko 162.5 poena
Prognozirano: 1.88 - 28. Jan. 06:20
ocekuje nas veoma znimljiv mec ovog kola ABA ligr , izmedju ekipa Crvene Zvezde i partizana , ekipa domacina je blagi favorit na ovom mecu ali to se u derbiju nikad ne zna , u prethodna tri duela partizan ima dve pobeda a \zvezda jednu stoga ocekujem veci broj poena od navedene margine
Chat