Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Villarreal - Atletico Madrid Tipovi za kladjenje

1 April, 2024
Villarreal
19:00
Atletico Madrid

NAJBOLJA VILLARREAL VS ATLETICO MADRID PROGNOZA.

Villarreal da pobedi
Prognozirano: 3.26 - 28th Mar 11:55
Atletiko koji je u padu forme ide na gostovanje viljarealu koji u poslednje vreme igra odlicno ocekujem da ce biti iznenadjenja na kraju ovog kola i da ce bas biti zanimljiva utakmica ali ne sa puno golova kao sto smo navikli akda atletiko igra. Domacinu dajem prednost u ovo mecu.

Najbolji LaLiga tipsteri

TheTrollmanSha
Poldi25
HavoN
jelenica10
XIITomas

Viljareal - Atletiko Madrid Prognoza, Analiza i Tip, 1. april 2024.

Bettingexpert Team

Pred nama je još jedno veliko rivalstvo u La Ligi dok Viljareal dočekuje Atletiko Madrid na svojoj tvrđavi, Stadion de la Keramika. Sa dolaskom 30. kola, oba tima se nadmeću za ključne bodove koji bi mogli odrediti njihove pozicije pred kraj sezone. Dok domaćini zauzimaju 9. mesto sa osvojenih 38 bodova, Atletiko Madrid zaseda na 5. poziciji sa 55 bodova u težnji da zacementira svoje mesto u evropskim takmičenjima.

Prateći formu timova, Viljareal ulazi u meč sa visokom prosečnom gol razlikom od 2,40 golova po utakmici, dok Atletiko dolazi sa manje impresivnih 1,40 golova po meču. Oslabljene odbrambene redove obećavaju suspenzije Alberta Morena sa strane Viljareala, kao i Nahuela Moline Lusera i Rodriga De Pola iz redova gostiju, što bi moglo otvoriti prostor za napadačka iskušenja.Više o tome

Tipovi
VILLARREAL - ATLETICO MADRIDKO ĆE POBEDITI?
50.0%
0%
50.0%

Podeli sa nama svoj izbor.

4 ukupan broj glasova
Mar. 29, 2024 09:51

Viljareal - Atletiko Madrid Prognoza, Analiza i Tip, 1. april 2024.

Bettingexpert Team

Vreme obeleženo blagom kišom i pritiskom od 1000 hPa sigurno će doneti dodatni elemenat izazova. Kladionice predviđaju Atletiko kao favorite, ali istorija međusobnih susreta sugeriše da nas očekuje tesna borba.

  • Preporučena opklada: Viljareal +1.25 (azijski hendikep)
  • Najniža kvota: 1.3

Očekuje se da utakmica odiše neizvesnošću, a po našoj prognozi, i ovoga puta bi meč mogao završiti nerešenim ishodom.

Viljareal – Atletiko Madrid Prognoza i Tip

U okviru 30. kola španske La Lige, Viljareal će na domaćem terenu Stadion de la Keramika pokušati da osvoji važne bodove protiv favorizovanog Atletiko Madrida. Naša preporuka je opklada na azijski hendikep +1.25 u korist Viljareala, što znači da će Viljareal sezona orijentacije biti dobitna čak i ako izgubi sa jednim golom razlike. Istorija njihovih duela sugeriše egal ishode, a uz domaći teren i potencijalno nekompletnu odbranu Atletika zbog suspenzija, postoji prostor za iznenađenje.

Viljareal – Atletiko Madrid Prognoza
Preporučeni tip Kvota
Viljareal +1.25 (azijski hendikep) 1.3
  • Uspesi na domaćem terenu – Viljareal je neporažen na poslednjih 6 mečeva kod kuće, pokazujući solidnu formu.
  • Neizvesnost međusobnih susreta – Prethodni dueli nagoveštavaju da ni jedan tim ne dominira, čineći ovu opkladu privlačnom.
  • Defanzivni izostanci – Suspenzije ključnih igrača Atletiko Madrida mogu biti dodatan vetar u leđa Viljarealu koji ume da iskoristi ovakve prilike.

Viljareal – Atletiko Madrid Kvote

Dok navijači nestrpljivo očekuju duel Viljareala i Atletiko Madrida na znamenitom Stadionu de la Keramika, kvote sugerišu da će biti uzbudljivo pratiti svaki trenutak ovog okršaja. Bukmejkeri daju prednost gostujućem timu, što je razumljivo imajući u vidu formu i poziciju na tabeli Atletiko Madrida. Ipak, ne treba potceniti snagu domaćeg terena, gde Viljareal pokazuje oštrinu svojih napadačkih kandži. Domaćin, uprkos težem položaju na tabeli i nizu povreda čini se kao nepredvidiv protivnik sposoban da iznenadi suparnika.

Viljareal – Atletiko Madrid Kvote za klađenje
Opklada Kvota
Pobeda Viljareala 3.20
Nerešeno 3.60
Pobeda Atletiko Madrida 2.30

Kvote su povezane sa očekivanjima i predviđanjima, ali kao što dobro znamo, fudbal je igra iznenađenja. Udaljenost između trijumfa i tuge može biti samo jedan gol, jedan trenutak čarolije, ili jedan nepažljiv potez.

Viljareal Analiza

Viljareal Poslednje utakmice (WLWWW)

Zadnjih pet mečeva Viljareala svedoče o ekipi koja pronalazi svoj borbeni ritam u ključnom momentu sezone. Forma im je varirala, ali obrasci pobeda naspram nadmoćnih rivala su vidljivi. Sa osvojenih 10 od mogućih 15 bodova, Žuta podmornica plovi kroz talase La Lige sa određenom dozom neizvesnosti, ali i sa sposobnošću da zasijaju kad je najpotrebnije. Prosek od 2.40 golova po meču pokazuje njihovu napadačku snagu, dok je njihova odbrana uspela da sačuva samo jednu mrežu netaknutom u poslednjih pet utakmica.

Domaći tim Gostujući tim Rezultat
Viljareal Granada 5-1 (Pobeda)
Marsej Viljareal 4-0 (Poraz)
Real Betis Viljareal 2-3 (Pobeda)
Viljareal Marsej 3-1 (Pobeda)
Viljareal Valensia 1-0 (Pobeda)

Marselinovi momci su pokazali žeđ za pobedama, posebno na domaćem terenu, što bi moglo biti ključno u nadolazećem okršaju sa Atletiko Madridom.

Viljareal Ključni igrači

Viljareal ulazi u meč sa nekoliko ključnih figura koje bi mogle odlučiti ishod bitke na Stadion de la Keramika. Najubojitije oružje “Žute podmornice” svakako je Aleksander Sorlot, čiji je instinkt za postizanje golova impresivan – sa 13 golova dosad u sezoni. Okršaj njega i Atletikove čvrste odbrane biće vredno pažnje svakog gledaoca.

Očekivani sastav za Viljareal:

  • Golman: Filip Jorgensen
  • Odbrana: Horhe Kuensa, Aisa Mandi, Žerson Moskera, Manu Trigeros
  • Vezni red: Bertran Traore, Daniel Pareho, Santi Komesanja, Ilias Ahomah
  • Napadači: Aleksander Sorlot, Đerar Moreno

Ove utakmice često rešavaju individualni dueli i ne treba zanemariti ni doprinos ostalih aktera poput Pareha u sredini terena, čija je sposobnost da diktira tempo igre i razbija protivničke napade ključan faktor Viljarealove igre.

Viljareal Suspenzije i Povrede

 

Povrede i suspenzije mogu znatno uticati na sastav tima i izazvati glavobolju treneru Marselinu pred predstojeći duel sa Atletiko Madridom. Nesumnjivo će odsustvo Alberta Morena i Kika Femenie zbog suspenzija imati uticaja na odbrambenu formaciju i širinu izbora po bokovima.

Viljareal Suspenzije
Igrač
Alberto Moreno
Kiko Femenia

Tim Viljareal takođe se suočava sa nizom povreda koje bi mogle da poremete kako defanzivnu stabilnost, tako i napadački potencijal tima.

Viljareal Povrede Igrača
Igrač Povreda Mogući povratak
Denis Suarez Povreda zadnje lože Nepoznato
Jeremi Pino Povreda prednjih ukrštenih ligamenata Do kraja sezone
Huan Fojt Povreda butine Nepoznato
Alfonso Pedraza Uganuće zgloba Upitan
Ramon Terats Povreda meniskusa Krajem aprila 2024.
Raul Albiol Povreda stopala Sredinom aprila 2024.
Erik Baiji Mišićna povreda Upitan
Pepe Hose Reina Povreda stopala Sredinom aprila 2024.

Marselino će morati da se osloni na snagu svog tima i potencijalno napravi taktičke izmene kako bi nadomestio odsutnost standardnih prvotimaca.

Viljareal Taktika i Formacija

Taktički raspored Viljareala pod vodstvom Marselina često ima za cilj da maksimalno iskoristi ofanzivne kvalitete tima, dok se istovremeno sačuva defanzivna čvrstina. U predstojećem susretu, očekuje se da na teren stave formaciju 4-3-3, koja im omogućava fleksibilnost i prisutnost na svim delovima terena.

Viljareal Taktički Pregled:

  • Formacija: 4-3-3
  • Ključni napadač: Aleksander Sorlot, koji je postigao 13 golova do sada u sezoni.
  • Trojka na sredini terena: Daniel Pareho, centralno srce sredine terena, uz podršku Santi Komesanje i Bertrana Traorea, koji pružaju balans u kreaciji igre i defanzivne zadatke.
  • Odbrambena snaga: Viljareal je ostvario jedan “clean sheet” u poslednjih pet utakmica.
  • Strategija vredna pažnje: Snažni napadački naleti između 61. i 75. minuta utakmice.

Atletiko Madrid Analiza

 

Atletiko Madrid Poslednje utakmice (LWLWL)

Atletiko Madrid ima promenljiv niz rezultata u poslednjih pet utakmica, što ukazuje na izazove u postizanju konzistentnosti nad igrom. Sa dve pobede i tri poraza, tim se nada da će pronaći formu koja im je potrebna da poboljšaju svoju poziciju na tabeli. Atletiko je postigao u proseku 1.4 gola po meču, što sugeriše da možda imaju problema s realizacijom u završnici igre. Međutim, oni nisu uspeli sačuvati svoju mrežu netaknutom (clean sheet) u ovim mečevima, što bi trener Dijego Simeone verovatno želeo da ispravi.

Domaćin Gost Rezultat
Atletik Bilbao Atletiko Madrid 3-0 (Poraz)
Atletiko Madrid Real Betis 2-1 (Pobeda)
Kadiz Atletiko Madrid 2-0 (Poraz)
Atletiko Madrid Inter 2-1 (Pobeda, posle penala 3-2)
Atletiko Madrid Barselona 0-3 (Poraz)

Atletiko Madrid Ključni igrači

 

Atletiko Madrid će se osloniti na efikasnost svog najboljeg strelca Alvara Morate koji je do sada postigao 14 golova. Antoan Grizman je takođe važan deo napadačke slagalice Atletika, ne samo zbog njegovih golova, već i zbog njegove sposobnosti da kreira prilike za svoje saigrače. U veznom redu, ključni igrači biće Koke i Saul Nigez, koji će morati da dominiraju sredinom terena kako bi Atletiko mogao da kontroliše ritam igre. Odbranu će predvoditi iskusni Stefan Savić, čiji će duel sa Aleksanderom Sorlotom, glavnim strelcem Viljareala, biti ključan za Atletikovu odbranu nule. Očekivani sastav Atletiko Madrida:

  • Golman: Jan Oblak
  • Odbrana: Aksel Vicel, Reinildo Mandava, Stefan Savić
  • Vezni red: Pablo Barios, Markos Ljorente, Koke, Saul Nigez
  • Napad: Samuel Dias Lino, Alvaro Morata, Antoan Grizman

Atletiko Madrid Suspenzije i Povrede

Atletiko Madrid ulazi u ovaj vitalni duel sa nekoliko ključnih odsustava kako zbog povreda, tako i zbog suspenzija, što će nesumnjivo uticati na kapacitet tima da se prikaže u najboljem svetlu. Taktički majstor Dijego Simeone moraće da pronađe način da nadoknadi ove izostanke i održi čvrstinu svog tima kako bi ostvarili povoljan rezultat.

Atletiko Madrid Povrede Igrača
Igrač Povreda Očekivan povratak
Viktor Maćin Perez Vitolo Povreda ukrštenih ligamenata Nepoznato
Toma Lemar Povreda Ahilove tetive Nepoznato
Hose Himenez Povreda mišića Neizvesno
Mario Hermoso Povreda mišića Neizvesno

 

Atletiko Madrid Suspenzije
Igrač Suspenzija Preostalo mečeva suspenzije
Nahuel Molina Lusero Crveni karton 1
Rodrigo De Pol Prikupljeni žuti kartoni 1

Igrači poput Hose Himeneza i Maria Hermosa su ključni za odbranu, a njihova odsutnost mogla bi da stvori prilike za ofanzivu Viljareala. S druge strane, suspenzije Nahuela Molina Lusera i Rodriga De Pola takođe mogu poremetiti sredinu terena Atletika, što će Simeone morati inteligentno da reši kako bi održao ravnotežu u timu.

Atletiko Madrid Taktika i Formacija

 

Taktika Atletiko Madrida uoči susreta sa Viljarealom biće zasigurno prilagođena trenutnim kapacitetima tima. Imajući u vidu formacije iz prethodnih pet mečeva, očekuje se da će Diego Simeone verovatno postaviti svoj tim u formaciji 3-5-2.

Atletiko Madrid taktički raspored:

  • Formacija: 3-5-2
  • Ključni napadač: Alvaro Morata
  • Srednja trojka: Koke, Saul Nigez, Pablo Bario
  • Defanzivna snaga: Bez čistih mreža u poslednjih 5 mečeva, ali sa snažnom trojkom štopera Vicela, Reinilda i Savića
  • Strategija: Fokus na kontrolu sredine terena sa snažnim vezistima i brzim protivnapadima preko Morate i iskusnog Grizmana

Postavka sa tri centralna igrača u odbrani pruža čvrstinu i fleksibilnost, dok se pet igrača u sredini terena oslanja na kreaciju igre i defanzivnu stabilnost, a duel spratnosti imaće Morata i Grizman, od kojih se očekuje da iskoriste svaku priliku za postizanje gola.

Viljareal – Atletiko Madrid Međusobni dueli

Pri pogledu na međusobne susrete između Viljareala i Atletiko Madrida, vidimo uzorak neizvesnosti i napete borbe do zadnjeg zvižduka sudije. Poslednjih pet okršaja ne ukazuje na izraženog favorita, s obzirom da su oba tima pokazala sposobnost da se suprotstave jedan drugome. Rezultatska klackalica je krenula posle dva uzastopna remija, no poslednji put su u Madridu slavile “Jorgandžije”.

Viljareal – Atletiko Madrid Međusobni susreti
Atletiko Madrid Viljareal 2-2
Viljareal Atletiko Madrid 2-2
Atletiko Madrid Viljareal 0-2
Viljareal Atletiko Madrid 2-2
Atletiko Madrid Viljareal 3-1

Ove brojke iznova naglašavaju koliko su mečevi između ova dva dabome odlučna i neizvesna – golovi su skoro uvek zagarantovani, a remi česta pojava. Znajući to, i ovaj predstojeći duel na Stadionu de la Keramika može obećati istinsku fudbalsku dramu na zelenom tepihu.

Stadion i Vremenske prilike

Stadion de la Keramika, domaći teren znan po vatrenoj atmosferi i strasti navijača Viljareala, ovoga puta dočekuje titan iz Madrida, Atletiko. Sa kapacitetom od preko 23,000 mesta, ovo je pozornica gde se pišu fudbalske legende, a njen travnjak će biti svedok još jednog La Liga spektakla.

Vremenska prognoza za dan utakmice obavestava o laganoj kiši uz temperaturu od 9°C, vlažnost vazduha od visokih 84%, i vetar brzine 6.17 m/s. Takvi uslovi mogu uticati na stil igre oba tima; klizava površina traži oprezniju igru, bogatiju tehnikom i kraćim pasovima. Ekipa Atletiko Madrida može ovde pronaći prednost sa svojim poznatim čvrstim defanzivnim stavom, dok će Viljareal morati da se osloni na svoju kreativnost i agilnost kako bi probili taj zid. Niska temperatura i vlažan vazduh mogu usporiti tempo utakmice, ali strateške postavke trenera Marselina i Dijega Simeonea sigurno će biti ključne u vladanju ovim izazovima.

Za više tipova za klađenje na najbolju špansku ligu, pogledajte

Prognoze za La ligu

Tipovi
Tipovi
Tipovi
Chat