Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

KK Crvena Zvezda - Borac Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 51-44)
KK Crvena Zvezda
90
-
74
Borac

NAJBOLJA KK CRVENA ZVEZDA VS BORAC PROGNOZA.

Borac +16.50 (AH)
Prognozirano: 1.83 - 14th Jan 10:57
velika pobeda za zvezdu protiv armanija i svakako da bi morali da pobede i borac ali mislim da nece pobediti sa vise od 12-14 razlike jer zvezda je umorna i takodje imaju problema sa povredama tako da ocekujem da neki losiji igraci dobiju minute a gosti iz cacka ce sigurno biti motivisani

Najbolji Liga ABA tipsteri

Ninca90
nikolaqq
Maradona1
tritonal
StefanTrn11

Crvena Zvezda na vrhu ABA Lige: Da li Crveno-beli mogu osigurati ostanak na vrhu tabele protiv Borca

Bettingexpert Team

U nastavku ABA Lige, očekuje nas 16. kolo, u kome će Crvena Zvezda dočekati Borac u borbi za ostanak na vrhu tabele. Naime, Crveno Beli su trenutno na samom vrhu, ali ih od drugog mesta deli samo dva boda. Da bi osigurali svoj ostanak na vrhu, moraće da pre svega savladaju ekipu iz Čačka. Naša Crvena Zvezda – Borac analiza vam nudi više informacija o ovom okršaju.Više o tome

Tipovi
  • KK Crvena Zvezda-Borac
    KK Crvena Zvezda -12.50 (AH)
    Pobeda
  • KK Crvena Zvezda-Borac
    Ispod 165.5 poena
    Pobeda
  • KK Crvena Zvezda-Borac
    KK Crvena Zvezda -14.00 (AH)
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

KK Crvena Zvezda -12.50 (AH)
Prognozirano: 1.60 - 14th Jan 11:25
Crvena Zvezda docekuje ekipu Borca. Po mom misljenju favorit za pobedu na ovom mecu je domacin. Smatram da su kvalitetniji tim od gostiju i da ce dobiti ovaj mec bez vecih problema. Ja bih pokusao sa hendikepom -12.5 poena na mecu. Verujem da ce Zvezda dobiti preko te granice. Srecno
KK CRVENA ZVEZDA - BORACKO ĆE POBEDITI?
100.0%
0%
2 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
AmaterFanatik
Profit: 1,057.2
Borac +16.50 (AH)
Pročitaj ceo tip

Najnoviji rezultati Liga ABA

Jan. 12, 2024 12:36

Crvena Zvezda na vrhu ABA Lige: Da li Crveno-beli mogu osigurati ostanak na vrhu tabele protiv Borca

Bettingexpert Team

Crvena Zvezda – Borac forma

Nakon 15 utakmica u ABA Ligi, ekipa Crvene Zvezde nalazi se na samom vrhu tabele. Sa 13 pobeda i samo dva poraza ove sezone, očigledno je da su Crveno-beli najdominantniji tim u ovom takmičenju. Ipak, odmah ispod njih nalaze se Partizan i Cedevita Olimpija, pa je njihovo vodstvo ugroženo.

Crveno-beli ulaze u ovaj meč sa razlikom poena od 1327:1105. Drugim rečima, ovo znači da Zvezda ubacuje u proseku 88.5 poena po utakmici, dok istovremeno prima samo 73.7 poena. Nema sumnje da su Crveno-beli trenutno najbolja ekipa u ovoj ligi.

Istovremeno, Borac se trenutno nalazi na 9. mestu, šest bodova ispod svog narednog protivnika, Crvene Zvezde. Ipak, cilj ekipe iz Čačka je da prođu u plejof, za šta će morati da imaju bolji učinak.

U 15 utakmica koliko su odigrali, Borac je upisao samo sedam pobeda, u poređenju sa osam poraza. Trenutno imaju 22 bodova, isto koliko i Studentski Centar. Ionako ih malo deli od željenog ranga, Borac ima solidne šanse da se bori i za neku višu poziciju.

Ono što će nam dati najveći uvid u to šta možemo da očekujemo 14. januara jesu poslednje utakmica svake od ovih ekipa. Pogledajmo njihov učinak u poslednjih pet mečeva.

Crvena Zvezda poslednjih pet

U poslednjih pet utakmica, ekipa Crvene Zvezda ima samo jedan poraz. Pre svega, od ovih pet utakmica, Crveno-beli su vezali četiri pobede, a tek u poslednjoj su doživeli svoj drugi poraz u sezoni.

U prvoj od ovih utakmica, Crveno-beli su savladali na gostovanju ekipu Mege rezultatom 88:98. Mega je pružila sjajan otpor, ali nije uspela da zadrži prednost. Bitno je reći da ni Crveno-beli nisu imali lagodnu utakmicu kao što su mislili.

U narednom kolu, Crveno-beli još jednom u gostima slave, ovaj put protiv Studentskog Centra. Laka pobeda od 77:91 je pokazala da Zvezda ima sve potrebne adute.

U 13. kolu, Crveno-beli su igrali na svom terenu protiv ekipe Splita. Domaća ekipa je kontrolisala igru od prvog minuta i nije dala nikakvu šansu protivniku da se vrati u igru.

Nakon ovoga, Crveno-beli igraju protiv Igokee, koja je trenutno na 5. mestu ABA Lige. Iako su ove sezone jedna od opasnijih ekipa, Igokea se jednostavno nije pojavila na meč protiv Zvezde. Domaći su jednostavno dominirali svakim aspektom igre, što se može videti u konačnom rezultatu od 80:48.

Ipak, poslednja utakmica Crvene Zvezde pokazala je da Crveno-beli nisu tako nepobedivi kao što izgleda. Pored Partizana, Cedevita iz Olimpije uspela je da nanese i drugi poraz Crveno-belima. Kompletnom kontrolom igre, Cedevita je uspela da održi prednost, i na kraju slavi sa impresivnih 96:86.

Borac poslednjih pet

U isto vreme, Borac je činio sve što je mogao da se održi što bliže gornjoj polovini tabele. Rezultat njihovog truda uključuje tri pobede i dva poraza u poslednjih pet utakmica.

Pre svega, u prvoj od ovih pet utakmica, Borac je slavio u gostima protiv ekipe iz Zadra. Zadar je pred kraj uspeo da smanji razliku za samo pola koša, ali je pobeda otišla u ruke gostiju rezultatom od 79:80.

Raspoloženi Borac je u narednom kolu imao pred sobom trenutno najgoru ekipu ABA Lige, Mornar. Iako je ekipa iz Čačka slavila kod kuće sa 79:71, Mornar je uspeo da pruži veliki otpor i poljulja raspoloženje Borca.

Promene u kvalitetu igre mogu se jasno videti u narednom meču. U 13. kolu ABA Lige, Borac je u gostima izgubio od trenutno druge najgore rangirane ekipe, Krke. Krka je na svom terenu uspela da sa 89:80 pobedi ekipu iz Čačka.

U fenomenalnoj utakmici narednog kola, Borac je u gostima odigrao nerešeno, rezultatom 86:86, protiv ekipe Cibone. U produžecima, Čačani ipak uspevaju da upišu još jednu pobedu, konačnim rezultatom od 97:101. POsebno su se istakli Ronaldo Segu i Danilo Tasić sa po 28 poena.

Ipak, u poslednjoj utakmici, Borac je video koliko još mora raditi ako planira da poboljša svoju poziciju. Na domaćem terenu, u okršaju protiv Mege, Borac se oseća nemoćno. Mega ih je na kraju savladala sa 78:94.

Crvena Zvezda – Borac statistika

Statistički gledano, Crveno-beli su možda na vrhu tabele, ali nisu najefikasnija ekipa ove sezone. Po broje koševa, njihov večiti rival postiže i više poena po utakmici, i ima bolju koš razliku. Crvena Zvezda ima prosek od 88.5 postignutih i 73.7 primljenih po utakmici.

Ipak, Zvezda ima fenomenalnu ekipu, ali je mora iskoristiti pametno uzimajući u obzir i ućešće i ciljeve u Evroligi. Njihov najefikasniji igrač u ovom takmičenju je Nemanja Nedović koji ima prosek od 13.45 poena po utakmici. Odmah ispod je i Majk Tobi sa 11.8 kao i Šabaz Nejpir koji ima prosek od 10.89 poena po utakmici.

Sa druge strane, Borac ima koš razliku 1190:1256. U proseku, ekipa iz Čačka postiže 79.3 poena, dok prima 83.73 poena po utakmici. Njihov najbolji igrač ove sezone je Segu Ronaldo, koji ubacuje sjajnih 17.29 poena po utakmici.

Ispod Ronalda se nalazi Tasić Danilo, čije eksplozivne partije mogu da promene tok utakmice. Njegov prosek poena je 13.4, ali je na primer u utakmici protiv Cibone ubacio 28 poena uz još tri skoka. Vredni su spomena još i Birc Tilan sa prosekom od 11.8 poena, kao i Frenklin Džavom sa 11.27 poena po utakmici.

Crvena Zvezda – Borac tip

Za kraj, uzimamo u obzir poslednje kvote kao i najbolje Crvena Zvezda – Borac prognoze i tipove. Nema sumnje u to da će u ovom okršaju Crveno-beli biti ogroman favorit. Borac ove sezone nije pokazao potrebne kvalitete da se nosi sa jačim timovima.

Nakon poraza od Cedevite, nema sumnje da će Crveno-beli hteti da ponovo uspostave dominaciju. Imajući to na umu, očekivanja od ekipa Borca su minimalna, ali od Zvezde visoka. Jedna od opcija je da domaći prebace svoju granicu poena.

Istovremeno, neke od opcija su igrači. Nedovićeva konstantna igra u ABA Ligi ga čini idealnom opcijom. Uprkos sjajnoj partiji, poraz njegove ekipe će ga sigurno motivisati još više. Ronaldo Segu je ujedno glavna opcija na strani Borca.

Ako vas interesuju dodatni ABA Liga tipovi, možete ih naći na:

 

ABA Liga tipovi za klađenje

Tipovi
  • KK Crvena Zvezda-Borac
    KK Crvena Zvezda -7.00 u 2. poluvreme (AH)
    Pobeda
  • KK Crvena Zvezda-Borac
    KK Crvena Zvezda -19.50 (AH)
    Izgubljeno
  • KK Crvena Zvezda-Borac
    Borac +16.50 (AH)
    Pobeda
Chat