Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Matteo Berrettini - Roberto Bautista Agut Tipovi za kladjenje

FT
Matteo Berrettini
2
-
0
Roberto Bautista Agut

NAJBOLJA MATTEO BERRETTINI VS ROBERTO BAUTISTA AGUT PROGNOZA.

Matteo Berrettini da pobedi
Prognozirano: 1.60 - 5. Feb. 22:31
mateo je odigrao odlično u prva dva meča ovdje protiv thiema i monfilsa jer obojicu je dobio u dva seta. s druge strane agut je dobio minaura u 3 seta a onda izgubio od stefanosa u dva seta. prema tome mislim da bi ovdje matteo mogao doci do nove pobjede.

Najbolji ATP tipsteri

Tiptiptip
D4rkness
Mexicano.3.0
Proshark
salahsyh
Tipovi
  • Matteo Berrettini-Roberto Bautista Agut
    Matteo Berrettini da pobedi
    3 tipovi
    Pobeda
  • Matteo Berrettini-Roberto Bautista Agut
    Tačan rezultat: 2-0
    2 tipovi
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Matteo Berrettini da pobedi
Prognozirano: 1.60 - 5. Feb. 20:06
Roberto Bautista Agut je kvalitetan top 20 igrač koji ima kvalitet u svojoj igri međutim nijedna njegova teniska karakteristika nije previše kvalitetna te je stoga pogodan da kada dođe jači igrač poput Beretinija očekivano izgubi.Beretini,doduše nakon jako dobre pretprošle sezone je u korona sezoni kao i mnogi stagnirao ali njegova igra na početku ove sezone i ponovna sigurnost u servis i osnovne udarce obećava te stoga objektivnu prednost dajem Beretiniju

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Tačan rezultat: 2-0
Prognozirano: 2.50 - 5. Feb. 23:26
Pokusacu da ovo dobije Beretini u 2 seta ima jako dobru tradiciju protiv Bautiste Aguta kome ne odgovara Italijan poznat je Spanac kao jako nezgodan teniser ali istina je da mu ovde ne lezi protivnik iako je realno ovde malo tesko ocekivati da Beretini ovo lako dobije ja igram na to.

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Matteo Berrettini da pobedi
Prognozirano: 1.59 - 5. Feb. 21:03
Matteo Berrettini i Roberto Bautista Agut odmeriće snage u polufinalnom duelu ATP Cupa. Ovo će biti drugi meč na programu i verujem da će Berrettini doći do pobede. U poslednjih pet međusobnih duela kao pobednik je izašao na svim utakmicama. Verujem da će imati dovoljno motiva za još jednu pobedu.
Chat