Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Frigg - Floeya Tipovi za kladjenje

FT
Frigg
2
-
1
Floeya

NAJBOLJA FRIGG VS FLOEYA PROGNOZA.

Preko 1.5 gola u 1. poluvreme
Prognozirano: 2.32 - 9. Sep. 12:52
Domaci tim je na 4 mestu na tabeli dok su gosti na 5 mestu i dok doamci tim belezi samo pobede u poslednje vreme gosti su pak u losoj seriji i u jako velikoj krizi,mislim da ce domaci tim od smaog pocetka meca krenuti jako ofanzivno,mislim da ce napadtai da ce redjati prilike i verujem da ce uspeti da iz neke od akcija djau gol i tako dodju do prednosti,mislim da ce se gosti otvoriti da ce i oni uzvratiti i verujem da ce do kraja prvog dela meca uspeti da daju gol i poravnaju rezultat moj tip je da ce u prvom delu meca biti vise od 1,5 golova.

Najbolji 3. Division tipsteri

allee
Walimba24
Paokara
nikolaqq
Tipovi
  • Frigg-Floeya
    Frigg da pobedi
    6 tipovi
    Pobeda
  • Frigg-Floeya
    Frigg -1.00 (AH)
    Push
  • Frigg-Floeya
    Preko 1.5 gola u 1. poluvreme
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Frigg da pobedi
Prognozirano: 2.10 - 8. Sep. 22:54
Ovo je mec Norveske 3 lige u kome se sastaju Frigg i Floya. Na tabeli vodi Senja koja je u proslom kolu kao gost pobedila Floyu a Freigg bi sa pobedom mogao do drugogo mesta posto ima utakmicu manje. Grigg ima 5 vezanih pobeda pa forma nije sporna a na 18 meceva u ligi imaju gol razliku 42-8 sto pokazuje kako dobro igraju u defanzivi sto i nije oslika norveskih ekipa, Floya je u prvom delu sezone pobedila sa 1-0 kao domacin i revans bi bio prava mera za danas a po kvalitetu verujem da ce se to i desiti. Frigg nema poraz kao domacin
FRIGG - FLOEYAKO ĆE POBEDITI?
0%
0%
0%
0 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
TheTrollmanSha
Profit: 48,797.3
Preko 3.5 gola
Pročitaj ceo tip
Tipovi

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Frigg da pobedi
Prognozirano: 2.10 - 9. Sep. 11:12
Dobrodosli na moj najnoviji post analiziram mec norveske 3 divizije avdeling grupa je u pitanju. Ocekuje nas mec izmedju doamceg Frigga i gostujuceg sastava sa imenom Floya. Ocekuje nas uzbudljiv mec pretpostavljam sa ne manje od 3 gola na celom susretu.Ja predlazem da odigrate jedinicu sto se kaze za sve pare. Mislim da je domaci sastav kadar da ovde slavi kvota je odlicna i smatram da domaci pred svojim navijacima ovde ostvaruju pobedu. Domacin ima 5 pobeda u nizu , bez poraza su na 8 poslednjih meceva u nizu. Prvi postizu pogodak na poslednjih 4 od 5 meceva , dok su pobednici poluvremena na isto toliko meceva.

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Frigg da pobedi
Prognozirano: 1.91 - 9. Sep. 06:19
Frig je u velikom naletu i da je igrao ovako od prvog kola sigurno bi sada bio prvi i isao bi u visi rang ali sta je tu je i dalje imaju sanse i dalje mogu gore i ako danas pobede prici ce prvom na tabeli na samo 3 boda razlike. u velikom su naletu i u proslih pet kola imaju i pet pobeda za redom. floja je 5 na tabeli i to je ekipa koja igra bas sareno a ne moze ni gore ni dole na tabeli pa ovde bi trebao onda da dodje veoma lako cist kec. srecno!

ISTAKNUTI 1X2 TIP NAJBOLJI TIP

Frigg da pobedi
Prognozirano: 1.91 - 8. Sep. 23:53
U okviru Norveske trece lige imamo jedan derbi duel u kome ce se sastati ekipe Frigg i Floya. Ove ekipe zauzimaju 4 odnosno 5tu poziciju na tabeli sa samo dva boda razliek izmedju njih medjutim ekipa Frigg koja je domacin nalazi se u seriji od 5 uzastopnih pobebda i zaista igraju jako dobro dok su gosti bas lsoe igrali u psoeldnje vreme tak oda mislim i ocekujem da ce domaca ekipa ostvariti trijumf i pokusati da odrze korak ili se priblize vodecoj ekipi Senja koja ima 6 bodova vise od njih.Frigg je ekipa iance koja ima jako dobru odbranu tako da mislim da im to danas mzoe doneti tirjumf.
Chat