Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Fiorentina - AC Milan Tipovi za kladjenje

30 Mart, 2024
Fiorentina
19:45
AC Milan

NAJBOLJA FIORENTINA VS AC MILAN PROGNOZA.

Preko 2.75 gola
Prognozirano: 2.26 - 29. Mar. 08:20
Oba tima su u sjajnoj golgeterskoj formi ali znaju vrlo cesto da primaju golove tako da ocekujem bar tri gola na ovom mecu. Domacin se digao posle serije losih rezultata polovinom sezone i sada juri evropu dok milan zeli da osigura sto pre emsto u ligi sampiona jer je inter vec daleko.
U 13 utakmica na kojima je sudio sudija Fabio Maresca, u proseku je pokazano 5.9 žutih kartona ove sezone

Najbolji Serija A tipsteri

AdolfoS
hidalgo
shuna
Bull7
Poldi25

Fiorentina - AC Milan Prognoza, Analiza i Tip, 30. Mart 2024.

Bettingexpert Team

Pred nama je još jedna fudbalska poslastica u Seriji A kada Fiorentina dočekuje AC Milan na stadionu Artemio Franki u Firenci, 30. marta 2024. godine u 20:45. Dok Milan drži čvrsto drugo mesto sa 62 boda, Fiorentina lovi evropske pozicije i trenutno se nalazi na osmom mestu sa 43 boda. Milan ulazi u meč kao blagi favorit kod kladionica, a njihova forma je trenutno vrlo impresivna sa tri uzastopne pobede u prvenstvu, dok je Fiorentina neporažena u istom broju mečeva.Više o tome

Tipovi
  • Fiorentina-AC Milan
    Oba tima postižu pogodak : da
    5 tipovi
  • Fiorentina-AC Milan
    Preko 2.5 gola
    4 tipovi
  • Fiorentina-AC Milan
    Nerešeno
    3 tipovi
FIORENTINA - AC MILANKO ĆE POBEDITI?
15.4%
23.1%
61.5%

Podeli sa nama svoj izbor.

26 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
moulefriite
Profit: 11,488.5
Fiorentina da pobedi Draw No Bet
Pročitaj ceo tip
Mar. 28, 2024 11:43

Fiorentina - AC Milan Prognoza, Analiza i Tip, 30. Mart 2024.

Bettingexpert Team

Međusobni dueli su pokazali da oba tima igraju izjednačeno, a vremenske prilike s blagim kišovitim vremenom mogu uticati na dinamiku igre.

Preporučena opklada uključuje oba tima koja postižu gol u prvom poluvremenu, s obzirom na prošle utakmice gde su oba tima pokazala tendenciju da postižu golove.

S obzirom na suspenziju Tea Hernandeza i povrede u Milanovom timu, Fiorentina bi mogla iskoristiti nešto slabiji sastav gostujućeg tima.

Susret obećava uzbudljive trenutke i potencijal za spektakl, a mi se nadamo golovima sa obe strane u prvih 45 minuta.

Fiorentina – AC Milan Prognoza i Tip

U okviru 30. kola italijanske Serije A, Fiorentina će na svom stadionu Artemio Franki ugostiti ekipu AC Milana. Očekuje nas uzbudljiva utakmica, a kao fokus našeg tipovanja izdvajamo opciju da će oba tima postići gol u prvom poluvremenu. Kao razlog za ovakvu preporuku ističemo sposobnost oba tima da pronalaze put do protivničke mreže s obzirom na statistiku koja govori da su oba tima bila efikasna u početnom delu igre u prethodnim mečevima.

Fiorentina – AC Milan Prognoza
Preporučena opklada Kvote
Oba tima daju gol u prvom poluvremenu Da
  • Milan je pokazao konstantnu efikasnost u napadu, sa prosečnih 2.4 golova po utakmici u poslednjih pet mečeva.
  • Fiorentina je takođe pokazala sposobnost postizanja golova, posebno pred svojim navijačima.
  • Oba tima su imala period igre u prvom poluvremenu gde su pokazivali agresivnost i efikasnost što povećava šanse za golove na obe strane od samog starta utakmice.

Preporučena opklada se bazira na dosadašnjim rezultatima i trenutnoj formi ekipa, koje sugerišu da će navijači na stadionu Artemio Franki svedočiti golovima već u prvom delu igre.

Fiorentina – AC Milan Kvote

Predstojeći sudar Fiorentine i AC Milana u Firenci obiluje neizvesnošću, a kladionice neznatno favorizuju gostujući tim. Ipak, koeficijenti ukazuju na to da bi ishod mogao biti neizvestan, sa obzirom na formu oba tima i njihove prethodne mečeve.

Fiorentina – AC Milan Kvote za klađenje
Opklada Kvote
Pobeda Fiorentine 2.73
Nerešeno 3.32
Pobeda AC Milana  2.55

Kvota za pobedu Fiorentine iznosi 2.73, što znači da bi ulog od 100 jedinica doneo povrat od 273, ukoliko Fiorentina uspe da iskoristi prednost domaćeg terena i savlada Milan. Za ljubitelje rizika, remi donosi koeficijent od 3.32, dok bi trijumf AC Milana, aktuelnog favorita, doneo nešto manji povrat uz kvotu od 2.55. Kako se borba za vrh tabele zahuhtava, ovaj meč bi mogao biti ključan u određivanju ishoda šampionata, pa i najmanja razlika u koeficijentima može biti slika potencijalnog preokreta na terenu.

Fiorentina Analiza

Fiorentina Poslednje utakmice (WDWDD)

Fiorentina dočekuje AC Milan nakon nepredvidive forme, sa dva trijumfa i tri remija u poslednjim duelima. Promenljive rezultate prati solidna napadačka snaga, naročito na domaćem terenu, šta potvrđuje i prosek od 1.80 pogodaka po meču. Ipak, odbrambena linija mora biti na oprezu, postigavši samo jedan “clean sheet” u istom periodu, sto će biti ključno za obuzdavanje ofanzive lidera Serije A. Statistike sugerišu da Fiorentina ima kvalitet da parira bilo kojem protivniku, te će biti zanimljivo videti kako će se stvari odvijati pod svetlima Artemio Franka.

Domaćin Gosti Rezultat
Fiorentina Lacio 2-1 (Pobeda)
Torino Fiorentina 0-0 (Nerešeno)
Makabi Haifa Fiorentina 3-4 (Pobeda)
Fiorentina Roma 2-2 (Nerešeno)
Fiorentina Makabi Haifa 1-1 (Nerešeno)

Sa nedavnom pobedom protiv jake ekipe Lacija i napadačkim potencijalom pokazanim protiv Rome, Fiorentina dolazi sa samopouzdanjem i spremna je da pruži otpor.

Fiorentina Ključni igrači

  • Fiorentina ulazi u meč protiv AC Milana sa Đakomom Bonaventurom u glavnoj ulozi, kao najboljim strelcem tima sa 7 pogodaka. Njegov uticaj na sredini terena, zajedno sa kreativnošću Antonina Baraka, ključan je za pokretanje napada i kreiranje šansi.
  • Napad predvodi Andrea Beloti, čija snalažljivost u šesnaestercu protivnika uvek predstavlja izazov za odbrambene linije rivala. Njegov duel sa čvrstom odbranom AC Milana, predvođenom Fikajom Tomorijem, biće jedno od ključnih nadmetanja na terenu.

Očekivani sastav za Fiorentinu:

  • Golman: Pjetro Teraćiano
  • Odbrana: Mikele Kajode, Nikola Milenković, Lukas Martinez Kvarta, Kristijano Biragi
  • Vezni red: Artur, Alfred Dankan
  • Krila: Nikolas Gonzales, Rikardo Sotil
  • Ofanzivni vezni: Lukas Beltran
  • Napadač: Andrea Beloti

Oči će biti uprte i u povratnika iz povrede, Olivera Kristensena, čiji se povratak treninzima može smatrati podsticajem celom timu.

Fiorentina Suspenzije i Povrede

Fiorentina ulazi u meč sa AC Milanom bez značajnijih problema kada su suspenzije u pitanju, dok će se njihov golman Oliver Kristensen polako vraćati u proces treniranja nakon povrede. Njegovo odsustvo je do sada nadomešteno prisustvom Pjetra Teraćiana među stativama. Očekuje se da će Kristensen pružiti dodatnu konkurenciju na golmanskim pozicijama i eventualno povratiti svoje mesto čuvara mreže. Njegovim povratkom, Fiorentina dobija na dubini i kvalitetu svoje ekipe uoči završnice sezone.

Fiorentina Povrede Igrača
Igrač Povreda Očekivani povratak
Oliver Kristensen Meniskus Vraća se treninzima
Fiorentina Suspenzije
Igrač Suspenzija Ostalo zabrana

Nema suspenzija, a uskoro očekivani povratak Kristensena pruža Vinćencu Italianu više opcija u odabiru najbolje postave za nadolazeće izazove.

Fiorentina Taktika i Formacija

Fiorentina se nadmeće sa AC Milanom, donoseći taktičku formaciju 4-2-3-1 koja je pokazala doslednost tokom sezone. Vinćenco Italiano preferira ofanzivnu igru sa jakim srednjim redom gde se Antonin Barak i Rolando Mandragora ističu u kreiranju šansi.

Fiorentina Taktička Razrada:

  • Formacija: 4-2-3-1
  • Ključni Napadač: Andrea Beloti
  • Sredina Terena: Artur i Alfred Dankan
  • Defanzivna Snaga: Jedan meč bez primljenog gola u poslednjih pet susreta.
  • Poznat Po: Snažni napadi sa strana, posebno uz konstantnu pretnju Nikolasa Gonzalesa i Rikarda Sotila na krilima.

Očekuje se da će sredina terena sa Artur i Dankan pružiti potrebnu stabilnost, a ofanzivna podrška dolazi u liku Lukasa Beltrana koji će kao napadački vezni imati važnu ulogu u povezivanju sredine terena i napada. Defanzivna linija ostaje nepromenjena sa Milenkovićem i Martinez Kvartom kao ključnim defanzivnim snagama.

AC Milan Analiza0

AC Milan Poslednje utakmice (WWWWW)

Milan ulazi u okršaj sa Fiorentinom kao ekipa u usponu forme. Ostvarili su pet pobeda na poslednjih pet mečeva u svim takmičenjima, što ih čini jednim od najstabilnijih timova Serije A u ovom trenutku. Impresionira njihova napadačka moć, koja je rezultirala prosečno 2.4 golova po meču. Sa dva meča bez primljenog gola u pet poslednjih susreta, njihova odbrana pokazuje znakove čvrstine. Pritom Milan beleži kontinuirane pobede uprkos izostanku ključnih igrača zbog povreda i suspenzija, ukazujući na snažnu dubinu tima.

Domaćin Gost Rezultat
Lacio AC Milan 0-1 (Pobeda)
AC Milan Slavia Prag 4-2 (Pobeda)
AC Milan Empoli 1-0 (Pobeda)
Slavia Prag AC Milan 1-3 (Pobeda)
Helas Verona AC Milan 1-3 (Pobeda)

AC Milan Ključni igrači

AC Milan će biti oslonjen na svoje vodeće strelce i igrače koji okreću utakmicu u svoju korist. Sa 12 golova, Olivije Žiru predstavlja konstantnu pretnju po gol protivnika, a njegova sposobnost da zadrži loptu će biti ključna u duelu sa centralnim braniocima Fiorentine.

Rafael Leao, brzonogi napadač, svojim prodorima može zadati mnogo problema odbrani. Kristian Pulišić i Ruben Loftus-Čik kao kreativne sile u veznom redu takođe će imati važnu ulogu u razbijanju odbrane domaćina.

Pored toga, očekuje se da će Majk Menjan svojim golmanskim umećima biti siguran poslednji bedem. Očekivani sastav za AC Milan:

  • Golman: Majk Menjan
  • Odbrambeni igrači: David Kalabrija, Simon Kjer, Fikajo Tomori, Alesandro Florenci
  • Vezni red: Jasin Adli, Tiđani Rejnders
  • Napadači po bokovima: Kristian Pulišić, Rafael Leao
  • Napadačka sredina: Ruben Loftus-Čik
  • Napadač: Olivije Žiru

AC Milan Suspenzije i Povrede

Ekipa Milana nalazi se pred izazovima povreda i suspenzija koje bi mogle uticati na njihovu postavu i generalnu taktiku protiv Fiorentine. Biće bez usluga ključnog defanzivca Tea Hernandeza, koji će zbog suspenzija zbog akumuliranih žutih kartona propustiti ovu bitnu utakmicu.

AC Milan Suspenzije
Igrač Suspenzija Broj mečeva koje propušta
Teo Hernandez Akumulirani žuti kartoni 1

Na listi povređenih igrača su takođe igrači koji su doprineli ove sezone. Pobega, Himenez i Benaser su ključni vezni igrači, dok je Kalulu bio stamen u defanzivi. Njihovo odsustvo može pružiti priliku za protivničku ekipu da iskoristi potencijalne slabosti Milana.

AC Milan Povrede Igrača
Igrač Povreda Očekivani povratak
Tomaso Pobega Mišićna povreda Početak aprila 2024.
Aleks Himenez Mišićna povreda Sredina aprila 2024.
Ismael Benaser Mišićna povreda Početak aprila 2024.
Pjer Kalulu Povreda kolena Kraj aprila 2024.

Trener Stefano Pioli će morati da prilagodi svoj tim i strategiju kako bi se nosio sa ovim izostancima, a ove promene mogle bi uveliko uticati na igru Milana.

AC Milan Taktika i Formacija

 

AC Milan će, uprkos izostancima, morati pokazati svoju taktičku prilagodljivost i iskoristiti formaciju koja im najviše odgovara. Standardno se oslanjaju na formaciju 4-2-3-1, koja im omogućava ravnotežu između odbrane i napada.

Taktički raspored:

  • Formacija: 4-2-3-1
  • Ključni napadač: Olivije Žiru, koji je sa 12 golova najbolji strelac ekipe.
  • Sredina terena: Jasin Adli i Tiđani Rejnders će biti zaduženi za kreiranje igre, dok će Kristian Pulišić i Rafael Leao pružati širinu igre na krilima.
  • Odbrambena sigurnost: Sa dva “clean sheeta” u poslednjih pet utakmica, odbrana je pokazala solidnost.
  • Istaknuta strategija: Snažan napad koji je posebno efikasan u drugom poluvremenu utakmice.

Trener Stefano Pioli će morati pametno iskoristiti svoje resurse kako bi nadomestio izostanak Tea Hernandeza i povređenih igrača, te će možda morati da se osloni na igrače poput Alesandra Florencija i Simona Kjera, koji donose iskustvo u odbrani. Ključ će biti u balansu sredine terena i sposobnosti igrača da zadrže posed lopte i efikasno je prenose napred, ka Žiru.

Fiorentina – AC Milan Međusobni dueli

 

Poslednjih pet međusobnih susreta između Fiorentine i AC Milana obeležio je izuzetno uzbudljiv fudbal sa varirajućim uspesima obe ekipe. Svi ovi dueli desili su se u atmosferi visokih očekivanja i nisu razočarali kada je u pitanju spektakl na terenu.

Fiorentina – AC Milan Međusobni susreti
Domaćin Gost Rezultat
Fiorentina AC Milan 4-3
AC Milan Fiorentina 1-0
AC Milan Fiorentina 2-1
Fiorentina AC Milan 2-1
AC Milan Fiorentina 1-0

Kada se osvrnemo na poslednje mečeve, možemo primetiti da oba tima imaju sposobnost da preuzmu kontrolu nad utakmicom i postižu golove, iako je AC Milan češće uspevao da izvuče tesne pobede. Ipak, nijedan duel nije završen sa znatnom gol razlikom, sugerišući da predstojeći okršaj može biti itekako nepredvidiv i pun iznenađenja.

Stadion i Vremenske prilike

Stadion “Artemio Franki” u Firenci, domaća tvrđava ljubičastih, pravo je umetničko delo arhitekture koje odiše tradicijom. Sa kapacitetom da ugosti preko 43,000 navijača, ovaj stadion postaje poprište velikih bitaka kada Fiorentina dočekuje protivnike. A kad tim dočekuje velikana poput AC Milana, atmosfera dostiže vrhunac intenziteta.

Vreme na dan utakmice donosi svoje izazove, sa prognozom lakše kiše i pritiskom od 1004 hPa. Temperatura od svega 12°C, uz vlažnost od 84% i blag vetar brzine 1.44 m/s, mogla bi uticati na brzinu lopte i kondiciju igrača. Očekuje se da će takvi vremenski uslovi zahtevati dodatnu koncentraciju prilikom pasova i šuteva, dok će igrači možda imati i problem sa održavanjem temperature mišića. Treneri Vinćenco Italiano i Stefano Pioli biće prinuđeni da prilagode svoje strategije ovim neobičnim uslovima – od biranja prave obuće do taktike koja će izbegavati rizik klizanja i nepreciznih dodavanja. Strategija može postati ključna u ovim uslovima.

 

Za više tipova za klađenje na najbolju italijansku ligu, pogledajte

Prognoze za Seriju A

Tipovi
U 13 utakmica na kojima je sudio sudija Fabio Maresca, u proseku je pokazano 0.1 crvenih kartona ove sezone
Tipovi
U 13 utakmica na kojima je sudio sudija Fabio Maresca, dosuđeno je 4 penala ove sezone
Tipovi
Tim Fiorentina je postigao pogodak na 79% utakmica na domaćem terenu ove sezone
Tipovi
Fiorentina prima 1.2 golova na 28 utakmica ove sezone
Fiorentina prima 1.2 golova na 28 utakmica ove sezone
Fiorentina u proseku dobija 2.3 žutih kartona na 28 utakmica ove sezone u ovoj ligi
Tim Fiorentina je postigao najviše golova u vremenskom intervalu 76-90,16-30 ove sezone
Tim Fiorentina je primio 76-90,46-60 golova u vremenskom intervalu 76-90,46-60 ove sezone
Tim Fiorentina nije izgubio na 4 uzastopnih utakmica u ovom takmičenju
Chat