Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Manchester City - Everton Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 0-0)
Manchester City
2
-
0
Everton

NAJBOLJA MANCHESTER CITY VS EVERTON PROGNOZA.

Manchester City -1.50 u 1. poluvreme (AH)
Prognozirano: 3.33 - 10. Feb. 11:31
Ocekujem da ce domaci tim igrati jako ofanzivno da ce napadati da ce redjati sanse da ce stvarati prilike i veurjem da ce iz neke od akicja dati gol,mislim da ce domaci tim dati bar jos jedan gol i verujem da ce doamci tim uspeti da da bar jos jedan gol.
U 14 utakmica na kojima je sudio sudija John Brooks, u proseku je pokazano 4.9 žutih kartona ove sezone

Najbolji Premier liga tipsteri

Alex19PL
shuna
GREENS
tipsterkikser
DRAGANPILJEVIC

Mančester siti - Everton prognoza, analiza i tipovanje, 10. februar 2024.

Bettingexpert Team

Zahuktali, drugoplasirani aktuelni šampion Engleske i Evrope dočekuje ekipu koja se bori za opstanak i trenutno je u opasnoj zoni: Mančester siti – Everton.
Biće ovo premijerni duel 24. kola, a ulog je veliki: Siti želi da preuzme prvo mesto od Liverpula i tako potvrdi sjajnu formu, dok Everton mora, kako zna i ume, da se izvlači iz zone ispadanja.Više o tome

Tipovi
  • Manchester City-Everton
    Manchester City da pobedi
    12 tipovi
    Pobeda
  • Manchester City-Everton
    Preko 1.5 gola u 1. poluvreme
    12 tipovi
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Preko 2.5 gola u 1. poluvreme
    11 tipovi
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Manchester City da pobedi 1. poluvreme
Prognozirano: 1.62 - 5. Feb. 05:21
City je definitivno bolja ekipa i ja vjerujem da ce u ovon susretu slaviti vec na poluvremenu. Everton ne igra dobro u posljednje vrijeme i ja mislim da ce u ocom dvoboju oni izgubiti utakmicu i to glatko. City je jedan od kandidata za naslov i oni bi trebali ovu utakmicu glatko da dobiju.
MANCHESTER CITY - EVERTONKO ĆE POBEDITI?
83.6%
7.3%
9.1%
55 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
allee
Profit: 56,200.0
Everton +2.00 (AH)
Pročitaj ceo tip
Feb. 08, 2024 08:24

Mančester siti - Everton prognoza, analiza i tipovanje, 10. februar 2024.

Bettingexpert Team

Sudija meča biće Džon Bruks, a vreme oblačno, bez padavina. Prema kladionicama, domaćin je jasni favorit sa kvotom 1.20, dok je Everton označen kao veliki autsajder sa kvotom 12.89 na pobedu.

  • Preporučena opklada: Everton da pobedi ili odigra nerešeno (dupla šansa – X2). Iako su “Karamele” slabije, ne treba ih potceniti na gostovanjima.
  • Ovo je prilika da Erling Haland ponovo zasija, a na drugoj strani Džek Harison da pokaže da je s razlogom postao prvotimac..
  • Siti nema povređenih ni suspendovanih igrača, dok će kod gostiju izostati Andre Gomeš, Amadu Onana i možda najbolji igrač Abdulaj Dukure.

Mančester siti – Everton prognoza i tip

Nakon temeljne analize ovog okršaja, predlažemo da “hrabro” odigrate duplu šansu: pobeda Evertona ili nerešeno. Ovo dosta smelo predviđanje temelji se na na Evertonovom iznenađujućem otporu protiv jačih timova i impresivnom učinku u gostima gde su ostvarili pobedu u skoro polovini svojih utakmica.

Mančester siti – Everton prognoza
Everton pobeđuje ili nerešeno (X2) 7.02
  • Everton je nekoliko puta prkosio očekivanjima, izvlačivši dobar povoljan rezultat sa jakim timovima, što nagoveštava mogućnost iznenadnog remija ili čak pobede.
  • Istorija međusobnih susreta sugeriše da Everton može da parira Sitiju na njihovom terenu, pa se opklada na njihovu pobedu ili remi čini privlačnim.
  • Kvota na nerešn rezultat je visoka, pa iako je rizično, ovaj tip nudi znatnu vrednost.

Mančester siti – Everton kvote

Aktuelne kvote stavljajku vladajućeg šampiona sveta u ulogu apsolutnog favorita. Operatori su odredili veoma male kvote na pobedu domaćeg tima, što odražava njihovu trenutnu poziciju i formu u ligi. 

Sledstveno tome, kvote na veliko iznenađenje i pobedu Evertona su prilično visoke, što bi moglo da privuče one koji na svom tiketu “love” autsajdere. Neretko se dešavaju iznenađenja, a Evertonova igra ove sezone potvrđuje da su sposobni za tvrdokorno odupiranje. Kvota na nerešeno je takođe primamljiva, pogotovo ako uzmete u obzir da se kreću oko 7.

Mančester siti – Everton kvote
Opklada
Mančester siti
Nerešeno
Everton

Premda postoji veliki jaz u kvalitetu timova, u fudbalu, kao u malo kojem sportu, iščekivanja ponekad padaju u vodu. Da li će tako biti i ove subote?

Mančester siti: Analiza tima

Forma Mančester sitija – WWWWW

Siti je ubacio u šestu brzinu, i tim igra onako kako Pep Gvardiola od njih očekuje. Na poslednjih šest susreta upisali su isto toliko pobeda, a ofanziva im briljira: sem Totenhema u FA kupu, svima ostalima dali su po makar tri gola.

Iako odbrana ume da popusti, Alvarez, De Brujne i ostali u napadu to nadoknađuju. Tim katalonskog stručnjaka ima priliku da napokon preuzme prvo mesto na tabeli.

Mančester siti Protivnik Rezultat
Njukasl Mančester siti 2-3 (Pobeda)
Mančester siti Barnli 3-1 (Pobeda)
Brentford Mančester siti 1-3 (Pobeda)
Mančester siti Hadersfild 5-0 (Pobeda)
Totenhem Mančester siti 0-1 (Pobeda)

Norvežanin Erling Haland postigao je već 14 pogodaka, pa s razlogom strahuju od njega i njegovog golgeterskog instinkta gostujući navijači.

Mančester siti: Ključni igrači

Raspoloženi Haland biće udarna igla domaćih na Etihadu, dok Kevin de Brujne ostaje motor ekipe. Naravno, možda i najvredniji je “radilica” Rodri, koji se u poslednje vreme sve češće upisuje i u strelce.

Očekuje se da će Pep Gvardiola od početka napasti čvrstu odbranu Evertona, koja niej kapitulirala na četiri od šest poslednjih susreta. Zanimljivo će biti videti kako se Haland nosi sa snažnim tandemom Tarkovski – Brajtvajt.

Očekivani sastav Mančester sitija:

  • Golman: Ederson
  • Odbrana: Rico Lewis, John Stones, Nathan Aké, Josko Gvardiol
  • Vezni red: Matheus Nunes, Rodri
  • Krila: Bernardo Silva, Jack Grealish
  • Ofanzivni vezni: Kevin De Bruyne
  • Napadač: Erling Haaland

Manchester siti: Suspenzije i povrede

Domaći nemaju problema sa supenzijama ili povredama. Nakon što su neko vreme morali da igraju bez Rodrija, Halanda i Kevina de Brujnea, svi najznačajniji aduti prvaka su sasda tu.

Mančester siti povređeni igrači

Mančester siti: Taktika i formacija

Siti igra svoju verziju tiki-take, baziranu na posedu lopte i visokom pritisku. Očekuje se da Gvardiola ponovo posegne za svojom omiljenom postavkom 4-3-3.

Taktički raspored Mančester sitija:

  • Formacija: 4-3-3
  • Glavni napadač: Erling Haland, koji dominira svojom snagom i preciznošću, što potvrđuje sa 14 golova u ligaškom takmičenju.
  • Vezni trio: Rodri će biti zadužen za balans i kontrolu sredine terena, dok će De Brujne kreativnom igrom povezivati vezni red i napad.
  • Odbrana: Dva meča bez primljenog gola za tandem Ake – Ruben Dijaš u poslednjih pet mečeva. Tu su i Kajl Voker i Joško Gvardiol.
  • Strategija: Očekuje se da i u ovoj utakmici Siti iskoristi svoju ofanzivnu moć, naročito u drugom poluvremenu, gde često beleže golove.

Everton: Analiza tima

Forma Evertona – DWLDD

Težak put do opstanka imaju popularne “Karamele”. Usled kazne Premijer lige od deset bodova, moraće do kraja da daju sve od sebe kako se dogodine ne bi našli u Čempionšipu.

Kao i sve ekipe koje predvodi Šon Dajš, i Everton odlikuje velika borbenost. Imaju jednu pobedu, ali čak tri remija u poslednjih pet mečeva. Ovaj poslednji izborili su protiv Totenhema na samom kraju meča – bilo je 2:2.

Glavna snaga ekipe je u odbrani, koja ume da stoji postojano svih 90 minuta. Da li će to biti dovoljno da se zaustavi moćni Siti?

Domaćin Gost Rezultat
Everton Aston Vila 0-0 (Nerešeno)
Fulam Everton 0-0 (Nerešeno)
Everton Totenhem 2-2 (Nerešeno)
Everton Kristal palas 1-0 (Pobeda)
Everton Luton 1-2 (Poraz)

Na sve to, kako ćemo videti, Everton će biti i bez nekoliko važnih prvotimaca.

Everton: Ključni igrači

Opet će bez Abdulaja Dukurea, najboljeg strelca ekipe, morati Šon Dajš da pravi taktiku. Šteta, nedostajaće njegova sposobnost da pronađe put do mreže suparnika.

Očekuje se da će Dajš pokušati da snažnom sredinom pokvari planove Sitija da dominira. Tamo su Idrisa Gej i mladi Džejms Garner. Može li nešto Dominik Kalvert-Luin u napadu?

  • Očekivani sastav Evertona:
    • Golman: Jordan Pickford
    • Odbrambeni igrači: Benjamin Godfrey, James Tarkowski, Jarrad Branthwaite, Vitali Mykolenko
    • Vezni igrači: Ashley Young, Idrissa Gueye, James Garner, Dwight McNeil
    • Napadači: Jack Harrison, Dominic Calvert-Lewin

Everton: Suspenzije i povrede

Glavobolju će imati Dajš i zbog Dukurea, i zbog Danžume i zbog Amadua Onane. Nekada velika nada engleskog fudbal Dele Ali i dalje nije spreman, dok se povratak u prvi tim polako smeši Andreu Gomešu.

Everton: Povrede igrača
Dele Alli Kuk Nekoliko dana
Arnaut Danjuma Noga Upitno
Andre Gomes Nepoznato Nekoliko dana
Amadou Onana Koleno Upitno
Abdoulaye Doucouré Zadnja loža Upitno

Everton: Taktika i formacija

Šon Dajš veliku pažnju posvećuje defanzivnoj disciplini, a njegovi timovi pre svega igraju pragmatično. Očekuje se da će izvesti ekipu u formaciji 4-2-3-1.

Taktički raspored Evertona:

  • Formacija: 4-2-3-1
  • Ključni napadač: Dominic Calvert-Lewin
  • Centralni vezni: Idrissa Gueye i James Garner
  • Krila: Dwight McNeil i Ashley Young
  • Napadačka podrška: Jack Harrison
  • Defanziva: Tri puta sačuvali svoj gol netaknutim u poslednjih pet utakmica
  • Strategija: Korišćenje brzine na krilima i igra kroz sredinu terena radi stvaranja prilika za Calvert-Lewina

Mančester siti – Everton međusobni dueli

I jedan i drugi tim u svojim vitrinama imaju pehare, ali klub iz Liverpula već dugo čeka na njih. Premijer liga je mnogo više prijala “Građanima” koji imaju 26 pobeda na 54 meča, uz 18 trijumfa Evertona.

Sreli su se krajem decembra 2023. u prvenstvu i bilo je 3:1 za Siti, golovima Fodena, Alvareza i Bernarda Silve.

Stadion i vremenske prilike

Stadion Etihad biće ispunjen do kraja – ukupno 53.000 gledalaca pravi dosta dobru atmosferu, mada Siti nema fanatične navijače..

Ne očekuju se promenljivi vremenski uslovi, mada bi oni sigurno više pogodovali defanzivnijim gostima.

Za više saveta za klađenje na najbolju englesku ligu, pogledajte

Tipovi za Premijer ligu

 

Tipovi
  • Manchester City-Everton
    Preko 3.5 gola
    10 tipovi
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Oba tima postižu pogodak : da
    10 tipovi
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Oba tima postižu pogodak u 1. poluvreme: da
    9 tipovi
    Izgubljeno

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Prvi gol u izmedju 11" i 20"
Prognozirano: 4.50 - 10º feb 11:59
City docekuje Everton i za ocekivati je neki rani gol, to jest da ce biti vec iza 10 minute susreta. Tako cu i postaviti tip, da ce biti gol do tog vremena. Vjerovatno ce city napadati i da szo prije dodje do prednosti, i da utakmicu dovede u mirnije vode
U 14 utakmica na kojima je sudio sudija John Brooks, u proseku je pokazano 0.3 crvenih kartona ove sezone
Tipovi
  • Manchester City-Everton
    Manchester City -1.50 (AH)
    9 tipovi
    Pobeda
  • Manchester City-Everton
    Everton da pobedi ili igra nerešeno
    8 tipovi
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Manchester City -2.00 (AH)
    8 tipovi
    Push

TIP ZA SMELE NAJBOLJI TIP

Everton da pobedi bez primljenog gola
Prognozirano: 29.00 - 10º feb 09:55
Evertonova odbrana izgleda veoma dobro u poslednje vreme i u poslednja 6 meceva, na cak 4 su uspeli da sacuvaju mrezu. Mislim da ce im danas biti prioritet da sacuvaju svoj gol, pa ocekujem malo golova, a mozda cak i iznenade golom iz neke kontre, tako da cu pokusati sa ovom opkladom
U 14 utakmica na kojima je sudio sudija John Brooks, dosuđeno je 4 penala ove sezone
Tipovi
  • Manchester City-Everton
    Manchester City -1.50 u 1. poluvreme (AH)
    7 tipovi
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Manchester City da pobedi 1. poluvreme
    6 tipovi
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Preko 2.5 gola
    6 tipovi
    Izgubljeno

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Manchester City da pobedi ili igra nerešeno
Prognozirano: 1.06 - 8º feb 17:30
Arsenal je zapravio Sitiju ucinio uslugu savladavsi Liverpula prije par dana.I druga velika imena govore kako Arsenal nema sanse da osvoji vec da ce to biti borba Liverpula i Sitija a izgleda da ce Građani odbraniti tron.De Brujn se vratio i Siti melje doslovno.Everton se jedva spasio protiv Totenhema tako da ovdje nema sta da trazi.
Tim Manchester City je postigao pogodak na 100% utakmica na domaćem terenu ove sezone
Tipovi
  • Manchester City-Everton
    Preko 4.5 gola
    5 tipovi
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Nerešeno - Manchester City (-2) u 1. poluvreme (EH)
    5 tipovi
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Prvi gol u izmedju 21" i 30"
    4 tipovi
    Izgubljeno

ISTAKNUTI 1X2 TIP NAJBOLJI TIP

Nerešeno u 1. poluvreme
Prognozirano: 3.05 - 10º feb 11:25
Ne verujem da ekipa Evertona može izdržati svih 90 minuta ali mislim da mogu barem prvih 45 minuta. Iako se trenutno nalaze u zoni ispadanja ova ekipa poseduje određeni kvalitet što se videlo i u prošlom kolu protiv Totenhema (2:2). Siti najverovatnije dobija ovi ali mislim da je X na poluvremenu itekako moguć.
Tim Manchester City je postigao pogodak na 91% utakmica ove sezone
Tipovi
  • Manchester City-Everton
    Manchester City -1.75 (AH)
    4 tipovi
    Pobeda
  • Manchester City-Everton
    Manchester City da pobedi bez primljenog gola
    4 tipovi
    Pobeda
  • Manchester City-Everton
    Preko 3 gola
    4 tipovi
    Izgubljeno

ISTAKNUTI HENDIKEP TIP NAJBOLJI TIP

Manchester City -1.50 (AH)
Prognozirano: 1.68 - 10º feb 11:27
Generalno ovo bi trebalo da je sigurica ovde da siti da slavi sa dva gola razllike i mislim da je jajko blizu tome i da moze da se ocekuje pobeda sitija koji jeste da je bolji tim jos na sve to je i domacin tako da mislim da moze da ide 1
Manchester City prima 1.1 golova na 22 utakmica ove sezone
Tipovi
  • Manchester City-Everton
    Nerešeno - Manchester City (-2) (EH)
    4 tipovi
    Pobeda
  • Manchester City-Everton
    Manchester City (-2) u 1. poluvreme (EH)
    4 tipovi
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Manchester City -3.50 (AH)
    3 tipovi
    Izgubljeno

ISTAKNUTI VIŠE/MANJE TIP NAJBOLJI TIP

Ispod 0.5 gola u 1. poluvreme
Prognozirano: 4.20 - 10º feb 11:23
Siti se naravno čini kao najlogičniji izbor ovde ali kvote u vezi njih su zaista male tako da nisam siguran koliko se isplati kladiti se na njih danas. Po meni je ovo mnogo bolja opklada u pogledu vrednosti. Everton će od prvog minuta igrati zatvoreno sa fokusom na odbranu i mislim da ta odbrana može izdržati u prvih 45 minuta.
Manchester City prima 1.1 golova na 22 utakmica ove sezone
Tipovi
  • Manchester City-Everton
    Ispod 3.5 gola
    3 tipovi
    Pobeda
  • Manchester City-Everton
    Nerešeno - Manchester City (-1) (EH)
    3 tipovi
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Everton +2.00 (AH)
    3 tipovi
    Push
Manchester City u proseku dobija 1.9 žutih kartona na 22 utakmica ove sezone u ovoj ligi
Tipovi
  • Manchester City-Everton
    Manchester City -2.50 u 1. poluvreme (AH)
    3 tipovi
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Oba tima postižu pogodak : ne
    3 tipovi
    Pobeda
  • Manchester City-Everton
    Preko 3.5 gola u 2. poluvreme
    2 tipovi
    Izgubljeno
Više od 2.5 gola je postignuto na 73 % od 22 utakmica ekipe Manchester City ove sezone na ovom takmičenju
Tipovi
  • Manchester City-Everton
    Ispod 0.5 gola
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Nerešeno
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Ispod 3 gola
    2 tipovi
    Pobeda
Tim Manchester City je postigao najviše golova u vremenskom intervalu 76-90 ove sezone
Tipovi
  • Manchester City-Everton
    Manchester City -1.00 u 1. poluvreme (AH)
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Everton +0.50 (AH)
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Ispod 0.5 gola u 1. poluvreme
    2 tipovi
    Pobeda
Tipovi
  • Manchester City-Everton
    Prvi gol u izmedju 11" i 20"
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Everton da pobedi Draw No Bet
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Preko 3.5 gola u 1. poluvreme
    2 tipovi
    Izgubljeno
Tipovi
  • Manchester City-Everton
    Ispod 2.5 gola
    2 tipovi
    Pobeda
  • Manchester City-Everton
    Manchester City (-1) u 1. poluvreme (EH)
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Nerešeno - Manchester City (-3) (EH)
    2 tipovi
    Izgubljeno
Tipovi
  • Manchester City-Everton
    Everton da pobedi 1. poluvreme
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Oba tima postižu pogodak u 2. poluvreme: da
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Ispod 1.5 gola u 1. poluvreme
    2 tipovi
    Pobeda
Tipovi
  • Manchester City-Everton
    Everton da pobedi
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Prvi gol u n/A
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Everton da pobedi bez primljenog gola
    Izgubljeno
Tipovi
  • Manchester City-Everton
    Manchester City da pobedi 2. poluvreme
    Pobeda
  • Manchester City-Everton
    Nerešeno - Manchester City (-4) (EH)
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Ispod 1.75 gola
    Izgubljeno
Tipovi
  • Manchester City-Everton
    Preko 2.5 gola u 2. poluvreme
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Preko 2 gola u 1. poluvreme
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Preko 1.5 gola u 2. poluvreme
    Pobeda
Tipovi
  • Manchester City-Everton
    Nerešeno - Manchester City (-3) u 1. poluvreme (EH)
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Manchester City -2.50 u 2. poluvreme (AH)
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Manchester City -3.75 (AH)
    Izgubljeno
Tipovi
  • Manchester City-Everton
    Ispod 3.25 gola
    Pobeda
  • Manchester City-Everton
    Ispod 4 gola
    Pobeda
  • Manchester City-Everton
    Everton (+2) (EH)
    Izgubljeno
Tipovi
  • Manchester City-Everton
    Nerešeno u 1. poluvreme
    Pobeda
  • Manchester City-Everton
    Nerešeno - Manchester City (-3) u 2. poluvreme (EH)
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    1. poluvreme će imati najviše golova
    Izgubljeno
Tipovi
  • Manchester City-Everton
    Manchester City (-2) u 2. poluvreme (EH)
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Prvi gol u izmedju 31" i 40"
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Nerešeno - Manchester City (+1) (EH)
    Izgubljeno
Tipovi
  • Manchester City-Everton
    Manchester City (-2) (EH)
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Everton +1.50 (AH)
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Preko 2.75 gola
    Izgubljeno
Tipovi
  • Manchester City-Everton
    Manchester City -2.00 u 1. poluvreme (AH)
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Ispod 2.25 gola
    Pobeda
  • Manchester City-Everton
    Preko 1.25 gola u 1. poluvreme
    Izgubljeno
Tipovi
  • Manchester City-Everton
    Nerešeno - Manchester City (-1) u 1. poluvreme (EH)
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Preko 2 gola u 2. poluvreme
    Push
  • Manchester City-Everton
    Manchester City -2.25 (AH)
    Izgubljeno
Tipovi
  • Manchester City-Everton
    Manchester City -0.75 u 1. poluvreme (AH)
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Everton +2.50 (AH)
    Pobeda
  • Manchester City-Everton
    Manchester City -1.00 (AH)
    Pobeda
Tipovi
  • Manchester City-Everton
    Ispod 4.5 gola
    Pobeda
  • Manchester City-Everton
    Manchester City (-1) (EH)
    Pobeda
  • Manchester City-Everton
    Manchester City da pobedi ili igra nerešeno
    Pobeda
Tipovi
  • Manchester City-Everton
    Manchester City -2.50 (AH)
    Izgubljeno
  • Manchester City-Everton
    Everton -0.50 (AH)
    Izgubljeno
Chat