Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Buducnost - KK Crvena Zvezda Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 46-36)
Buducnost
84
-
62
KK Crvena Zvezda

NAJBOLJA BUDUCNOST VS KK CRVENA ZVEZDA PROGNOZA.

Buducnost +5.50 (AH)
Prognozirano: 1.88 - 4th Feb 23:51
ABA liga, u Podgorici, Budućnost dočekuje Crvenu zvezdu. mislim da je ovo idealna prilika za opkladu na Budućnost. Mada, ovo je više opklada protiv Zvezde nego opklada na Budućnost. naime Zvezda nakon pobede u derbiju protiv Partizana osigurala je prvo mesto i sada može da taktizira što mislim da će i uraditi. Gosti će sigurno odmarati neke glavne igrače nakon duplog evroligaškog kola. šta više, imam utisak da će i želeti da izgube ovu utakmicu i da eventualno spuste Partizan i na treće mesto pa da Partizan eventualno i u polufinalu bude bez prednosti domaćeg terena. Zaista mi se čini da zvezdi uopšte ne odgovara da pobedi ovu utakmicu. u svakom slučaju čak i ako grešim, čak i ako gosti budu išli na pobedu, mislim da će biti veoma neizvesno, na jedan ili dva poseda, tako da +5.5 poena na Budućnost mi se čini kao odlična opklada.

Najbolji Liga ABA tipsteri

Ninca90
nikolaqq
Maradona1
tritonal
StefanTrn11

Nakon Večitog derbija, Zvezda ne vrućem terenu u Morači

Bettingexpert Team

Nakon štu su u spektakularnoj završnici savladali Partizan u prethodnom kolu, Zvezda ide na svoje najteže gostovanje u ABA Ligi. Mečevi u Morači su često umeli da budu kobni za Zvezda a situacija nije ništa bolja ni ovaj put i pored toga što je Budućnost znatno slabija ove sezone nego nekih prethodnih. Crvena Zvezda na neki način skoro da jeste obezbedila prvo mesto time što je porazila Partizan u prošlom kolu, ali će svejedno hteti da ide na pobedu u ovoj utakmici. S druge strane, pobeda za Podgoričane bi značila možda i drugo mesto, pogotovo ako uspeju da nadigraju i Partizan u nastavku takmičenja.Više o tome

Tipovi
  • Buducnost-KK Crvena Zvezda
    Buducnost +5.50 (AH)
    3 tipovi
    Pobeda
  • Buducnost-KK Crvena Zvezda
    Buducnost da pobedi (1x2)
    2 tipovi
    Pobeda
  • Buducnost-KK Crvena Zvezda
    KK Crvena Zvezda da pobedi (1x2)
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Buducnost +5.50 (AH)
Prognozirano: 1.88 - 3rd Feb 19:12
Buducnost i Crvena Zvezda ce se sastati u ovom kolu ABA lige. Zvezda je imala nekoliko vrlo teskih i zahtjevnih mečeva zadnjih tjedan dana a gostovanje u Podgorici je vrlo tesko bez obzira na vecu kvalitetu Zvezde i za mene je ovdje najbolja oklada za odigrati to da Buducnost nece izgubiti sa vise od 5 razlike.

Dogadjaji koji uskoro počinju

BUDUCNOST - KK CRVENA ZVEZDAKO ĆE POBEDITI?
23.1%
76.9%
13 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
GREENS
Profit: 15,901.8
Preko 158.5 poena
Pročitaj ceo tip
Jan. 30, 2024 12:40

Nakon Večitog derbija, Zvezda ne vrućem terenu u Morači

Bettingexpert Team

Budućnost – Crvena Zvezda forma

Budućnost će dočekati Zvezdu sa trećeg mesta na tabeli, ali sa identičnim skorom kao i drugoplasirani Partizan. Oni trenutno imaju 13 pobeda i 5 poraza i jure tu drugu poziciju kako bi imali prednost domaćeg terena u plejofu.

Podgoričani trenutno imaju niz od 5 pobeda za redom i to nakon što su izgubili dve za redom od Partizana i Derbija. U poslednjem meču, uspeli su da savladaju ekipu Mege i to na gostovanju rezultatom 92-72. Kenan Kamenjaš se najviše istakao na toj utakmici gde je ostvario 17 poena, 5 skoka, i 5 asistencija.

S druge strane, Crvena Zvezda je nanizala 3 pobede za redom. Njihov pobedonosni niz je prekinut protiv Cedevita Olimpije u sigurno najgoroj utakmici koji su Crveno-beli odigrali ove sezone. Srećom po njih, trgnuli su se odmah nakon te utakmice gde su zatim nanizali tri pobede za redom.

Ostvarili su pobede nad Borcem, FMPom, ali i Partizanom. Veoma bitna pobeda nad večitim rivalom ne samo za finalni plasman na tabeli već i za moral ekipe koja se bori na dva fronta. Zvezda je vodila u većem delu meča protiv Partizana, ali dozvolila Crno-belima da izjednače u poslednjim sekundama utakmice.

Na scenu je onda stupio Jago Dos Santos koji je pretrčao sve odbrambene igrače i iz prodora postigao koš za pobedu Zvezde.

Budućnost na domaćem terenu

Trenutni skor Budućnosti na svom terenu je 6-3. To je daleko lošije od onoga što smo navikli da vidimo od njih pošto obično igraju znatno bolje kod kuće. Štaviše, u ovom trenutku imaju skor od 2-2 na poslednje 4 utakmice u Morači.

Jesu pobedili ekipu Mornara kod kuće, ali su isto tako izgubili od Derbija na svom terenu. Pre toga, pobedili su Borac Čačak kod kuće, ali poklekli protiv Cedevita Olimpije. Može se reći da Budućnost igra u nekom promenjivom ritmu u ovom trentuku sezone i to je prilika koju Zvezda može da iskoristi. 

Crvena Zvezda u gostima

Zvezda igra i više nego dobro i kod kuće i van što se ABA lige tiče. Oni trenutno imaju skor od 7-2 što se gostovanja tiče i poraze su samo doživeli od Partizana i Cedevita Olimpije.

Upravo je njihov poslednji poraz usledio van Beograda i to protiv Cedevita Olimpije. To je bila ubedljivo najgora utakmica koju su Crveno-beli odigrali ove sezone a usledila je nakon pobede nad Partizanom u Evroligi. Da li može doći do još jednog takvog opuštanja kod Crveno-belih, pogotovo zato što im u isto vreme slede i bitne utakmice u Evroligi.

Budućnost – Crvena Zvezda statistika

Kada uporedimo ove dve ekip, možemo reći da po statističkim podacima Zvezda deluje apsolutno dominantno naspram Budućnost. Pre svega, u broju postignutih poena, oni beleže 88.4 u proseku, dok Budućnost postiže svega 85 po utakmici. Što se odbrane tiče, i tu je Zvezda bolja jer prima 73.2 poena po meču, dok Budućnost prima 76.9 koša po utakmici.

Po broju skokova, Zvezda odskače za vrlo malo, 32.1 naspram 31.6, pa možemo reći da su ove dve ekipe tu negde. Dok su po broju ofanzivnih skokova izjednačeni sa 8.7 na obe strane. Ali parametar u kome Zvezda znatno prednjači su asistencije.Oni beleže 22.6 proigravanja po meču dok Budućnost to čini 17.7 puta po utakmici.

Kada je šut za dva u pitanju, Zvezda je znatno sigurnija pod koševima. Procenat pogođenih šuteva dostiže 63%, dok Budućnost to čini u 58% slučajeva. Zvezda je isto malo bolja i u šutu za tri, jer pogađaju u 37.2% slučajeva kada je ABA liga u pitanju, dok Budućnost to čini u 35% slučajeva.

Šut za linije za bacanja je isto na strani Zvezde. Oni su sigurni za jedan sa 77.9% uspešnostim, dok Podgoričani pogađaju u 74.2% slučajeva.


Budućnost statistika igrača

Ubedljivo najkorisniji igrač Budućnosti u ABA ligi je Kenan Kamenjaš. Sa indeksom korisnosti od 21.6, nalazi se na drugom mestu u ligi i važi za ozbiljnog MVP kandidata lige. On je drugi strelac ekipa sa 12.8 poena, a na prvom je Kevin Ferel koji postiže 13.7 koša po utakmici.

Kamenjaš je i ubedljivo najbolji skakač ekipe sa 9.1 uhvaćene lopte po meču, po čemu je i prvi celoj ligi. Za asistencije se brine Ferel sa 4.7 po utakmici a prati ga Mekinli Rajt sa 3.8 uspešnih dodavanja po meču.

Kamenjaš dominira i kada su ukradene lopte u pitanju, sa 1.8 po utakmici. Ali nije i najbolji boker ekipe jer ta čast pripada Joanu Makunduu koji blokira 0.56 šuta po meču.

Crvena zvezda statistika igrača

U taboru Crvene Zvezde, po indeksu uspešnosti se ističe Majk Tobi. On je potpuno drugi igrač kada igra u ABA ligi gde mu je indeks 13.7.

Kada su najbolji strelci u pitanju, Nemanja Nedović je najuspešniji sa 13.2 poena po meču. Prate ga Majk Tobi sa 10.8 i Jago Dos Santos sa 10.3 poena po utakmici.

Majk Tobi isto dominira pod koševima za Zvezdu. On hvata prosečno 5.2 lopte po utakmici a prati ga Džoel Bolomboj sa 3.7 skoka.

U asistancijama očekivano dominira Miloš Teodosić sa 5.4 proigravanja, ali ga sigurno prati mlađani Nikola Topić sa 5 asistencije po utakmici. Što se ukradenih lopti tiče, Zvezda ima možda i dva najbolja defanzivca ABA lige, Adama Hangu i Branka Lazića. Hanga beleži 1.09 ukradene lopte po utakmici, dok Lazić ima 1 po meču.

Budućnost – Crvena Zvezda međusobni skor

Budućnost i Crvena Zvezda su ljuti rivali još od uspostavljanja ABA lige. Odigrali su ukupno 58 utakmica i situaija je uvek bila napeta gde god da se meč igrao. Trenutni skor ide na stranu Zvezda koja ima 33 pobede, dok je Budućnost ubeležila 25.

Što se tiče skora kod kuće, Budućnost je i više nego dobra. Imaju učinak od 20-7, što nikako ne ide u krosit Zvezde. Morača važi za jedan od najtežih gostujućih terena za crveno-belu ekipu.

Što se tiče prve ovosezonske utakmice, Zvezda je slavila kod kuće sa 95-86. Ali Zvezda ima sedam uzastopnih pobeda protiv Budućnosti u ovom trenuku. Prošle sezone su ih pobedili četiri puta, dva puta u regularnom delu sezone i još dva u polufinalu ABA lige.

Budućnost je zadnji put slavila protiv Zvezde 2021 u finalu ABA lige, kada su bili bolji upravo u Morači sa 81-80.

Budućnost – Crvena Zvezda povrede i odsutni igrači

Kada su povrede u pitanju, i više nego izgledno je da će Zvezda u Podgoricu bez Nikole Topića. On se povredio na utakmici protiv Partizana i od tada odsustvuje sa terena. Ono što navijači Zvezde ne žele da čuju je da je Miloš Teodosić osvežio povredu i pitanje je da li će ga biti protiv Budućnosti.

Nedović se tek oporavio kao i Mitrović i oni bi trebalo da nastupe na ovoj utakmici. Međutim, možda će nedovič igrati sa skraćenom minutažom kako ne bi došlo do novih probelma sa povredom.

Budućnost – Crvena Zvezda tip

Svi očekuju da Zvezda dođe do sigurne pobede. Ali, ovo je ipak njihovo najnezgodine gostovanje i misli im itekako idu ka Evroligi u ovom trentuku, tako da će biti diskutabilno koliko će zapravo da budu koncentrisani za ovaj meč u ABA ligi. S druge strane, ako Budućnost želi da dođe do drugog mesta na tabeli, moraju da pobede u ovom susretu.

Ako Zvezda nametne svoju igru, očekuje se veliki broj poena. Ali, postoji mogućnost da ćemo gledati i grubu utakmicu sa velikim brojem faulova. Tako da klađenje na više postignutih poena u ovom trenutku možda treba i izbeći, pogotovo ako Teodosića ne bude na terenu pa ne bude i previše prilika za proigravanje.

Što se individualnog učinka tiče, Kenan Kamenjaš je najbolji izbor za poene i skokove kod Budućnosti. Videćemo da li će Tobi ponoviti iste igre kao i cele sezone u ABA ligi, ali ga možda ovaj put treba i izbeći, barem što se broja poena tiče.

 

Ako želite da vidite još neke tipve za klađenje na ABA ligu, možete ih naći ovde.

 

ABA Liga tipovi za klađenje

Tipovi
  • Buducnost-KK Crvena Zvezda
    KK Crvena Zvezda -3.50 (AH)
    Izgubljeno
  • Buducnost-KK Crvena Zvezda
    Preko 158.5 poena
    Izgubljeno
  • Buducnost-KK Crvena Zvezda
    Preko 164.5 poena
    Izgubljeno

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Preko 80.5 poena u 1. poluvreme
Prognozirano: 1.88 - 5th Feb 14:53
Aba Liga - Ovde moram da probam na poene , ocekujem jedan zanimljiv mec od samog starta , po meni ova granica je smesno i ocekujem ovo lagano da prodje . Zvezda favorit za osvajanje Aba lige , od njih ocekujem bas dosta i od njih ocekujem bas dosta .
Tipovi
  • Buducnost-KK Crvena Zvezda
    KK Crvena Zvezda -4.50 (AH)
    Izgubljeno
  • Buducnost-KK Crvena Zvezda
    Preko 159.5 poena
    Izgubljeno
  • Buducnost-KK Crvena Zvezda
    Buducnost +13.50 (AH)
    Pobeda

TIP ZA SMELE NAJBOLJI TIP

Buducnost da pobedi (1x2)
Prognozirano: 3.25 - 4th Feb 21:31
Ovo je svakako derbi ovog kola ABA lige, Zvezda je favorit i kvalitetniji tim ipak gostovanja u Moraci su uvek neugodna, pa je moguce da ce doci do iznenadjenja. Buducnost je tokom sezone sklapala tim nisu bili kompletni od starta pa nisu jos uvek uigrani, ali ima par dobrih igraca u tom timu, vezali su dve pobede na poslednja 2 meca protiv Mege i protiv Trenta u Evrokupu i bili su jako efikasni, pa ukoliko ih i u ovom mecu krene sut mogu do nove pobede.
Tipovi
  • Buducnost-KK Crvena Zvezda
    KK Crvena Zvezda -5.50 (AH)
    Izgubljeno
  • Buducnost-KK Crvena Zvezda
    Preko 80.5 poena u 1. poluvreme
    Pobeda
  • Buducnost-KK Crvena Zvezda
    Preko 39.5 poena u 1. četvrtina
    Pobeda

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Buducnost +13.50 (AH)
Prognozirano: 1.18 - 5th Feb 08:23
ABA liga, u Podgorici, Budućnost dočekuje Crvenu zvezdu. mislim da je ovo idealna prilika za opkladu na Budućnost. Mada, ovo je više opklada protiv Zvezde nego opklada na Budućnost. naime Zvezda nakon pobede u derbiju protiv Partizana osigurala je prvo mesto i sada može da taktizira što mislim da će i uraditi. Gosti će sigurno odmarati neke glavne igrače nakon duplog evroligaškog kola. šta više, imam utisak da će i želeti da izgube ovu utakmicu i da eventualno spuste Partizan i na treće mesto pa da Partizan eventualno i u polufinalu bude bez prednosti domaćeg terena. Zaista mi se čini da zvezdi uopšte ne odgovara da pobedi ovu utakmicu. u svakom slučaju čak i ako grešim, čak i ako gosti budu išli na pobedu, mislim da će biti veoma neizvesno, na jedan ili dva poseda, tako da +5.5 poena na Budućnost mi se čini kao odlična opklada.

ISTAKNUTI 1X2 TIP NAJBOLJI TIP

Buducnost da pobedi (1x2)
Prognozirano: 3.10 - 4th Feb 23:19
duel kosarkaske aba lige, zvezda je prva bud i partizan imaju isti br pobjeda i i dijele drugo mjesto. buducnost je ovdje cesto dobijala zvezdu, mislim da mogu i u ovome mecu iako bud nije tyko jaka ali ima veci imperativ a czv jje sig umorna i od teskim meceva u evroligi

ISTAKNUTI HENDIKEP TIP NAJBOLJI TIP

Buducnost +5.50 (AH)
Prognozirano: 1.91 - 5th Feb 11:19
Pa mislim da je sasvim ok prica da se ocelunr da ce buducnost ovde da sparira pada dosta kvota na goste a domacin mislim da je dosta umoran i da ce to da bude dosta kljucno u ovom mecu i da moze da se oceluje da ima cemu da se nada

ISTAKNUTI VIŠE/MANJE TIP NAJBOLJI TIP

Preko 159.5 poena
Prognozirano: 1.81 - 5th Feb 12:56
Sjajan mec nas danas ocekuje u ABA ligi gdje ce snage odmjeriti Buducnost i Crvena Zvezda i ja na ovaj mec tipujem da bude vise od 159.5 poena na mecu jer svakako ocekujem dobru i efikasnu Zvezdu ali isto tako o ekujem i da Buducnost pred svojim navijacima moze da odigra efikasno u napadu toliko da ukupan zbir bude preko ove granice! SRECNO
Chat