Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Radnicki Nis - Partizan Belgrade Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 0-0)
Radnicki Nis
2
-
1
Partizan Belgrade

NAJBOLJA RADNICKI NIS VS PARTIZAN BELGRADE PROGNOZA.

Partizan Belgrade da pobedi
Prognozirano: 1.57 - 11. Dec. 08:17
Evo meca koji ce da se odigra danas u Nisu a kako je Nis ekipa koja je dole i koja nema gde da ide dalje a ima uzasan raspored protiv velikana medju kojima je danas Partizan koji je realnio u krzi i mora da dobije ovaj mec. Kvota na 2 ovde je 1.57
Radnicki Nis prima 1.3 golova na 16 utakmica ove sezone

Najbolji Super Liga tipsteri

Ninca90
nikolaqq
Proshark
Paokara
allee

Borba Davida i Golijata: Radnički iz Niša kao pretposlednji na tabeli dočekuje prvorangirani Partizan

Bettingexpert Team

U okršaju dve različite strane tabele Super Lige Srbije, Radnički Niš ima ogroman izazov pred sobom. Nišlije su opasno blizu ispadanju iz najjače lige, dok je Partizan najveći konkurent za titulu. U ovom sudaru dva različita sveta, ishod deluje očigledno. Ipak, naša Radnički Niš – Partizan analiza vam može pružiti bolji uvid u potencijalni ishod ovog meča.Više o tome

Tipovi
  • Radnicki Nis-Partizan Beograd
    Partizan Belgrade da pobedi
    10 tipovi
    Izgubljeno
  • Radnicki Nis-Partizan Beograd
    Partizan Belgrade -1.00 (AH)
    5 tipovi
    Izgubljeno
  • Radnicki Nis-Partizan Beograd
    Preko 2.5 gola
    4 tipovi
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Partizan Belgrade da pobedi
Prognozirano: 1.67 - 9. Dec. 17:10
Superliga Srbije nam donosi duel izmedju Radnickog iz Nisa i Partizana . Na ovom mecu sam se odlucio igrari na pobedu crno belih i ne znam zbog cegs je kvota na pobedu partizana cak 1.60 po meni je ovo cist poklon koji se mora iskoristiti na najbolji moguci nacin .
RADNICKI NIS - PARTIZAN BELGRADEKO ĆE POBEDITI?
5.9%
5.9%
88.2%
17 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
Futtiboll
Profit: 78.1
Partizan Belgrade da pobedi
Pročitaj ceo tip
Dec. 08, 2023 07:51

Borba Davida i Golijata: Radnički iz Niša kao pretposlednji na tabeli dočekuje prvorangirani Partizan

Bettingexpert Team

Radnički Niš – Partizan forma

Kao što smo spomenuli, ove dve ekipe nalaze na suprotnoj strani tabele Super Lige. Partizan do skoro nije imao ni jedan poraz, a Radnički ne uspeva da izađe iz zone ispadanja. Ipak, pogledajmo malo bolje kako se ove dve ekipe snalaze u novoj sezoni.

Radnički Niš forma

U novoj sezoni, ekipa iz Niša nakon 16 utakmica ima samo tri pobede, četiri remija, i devet poraza. Sa ovim rezultatima, oni imaju 13 bodova, i nalaze na predzadnjem mestu na tabeli. Dok su samo tri boda iznad poslednje ekipe, potrebno im je devet bodova da se popnu na 8. mesto i igraju u gornjoj polovini.

U poslednjih pet utakmica, Nišlije imaju dva remija i tri poraza. Od ovih pet, prvo su remizirali kod kuće protiv Spartaka iz Subotice sa 1:1. Nakon toga, istim rezultatom završavaju gostovanje Voždovcu.

Ipak, poslednje tri utakmice koje su odigrali jesu bili porazi, ali su ujedno bile i neizvesne. Pre svega, prvo su protiv sjajnog Novog Pazara izgubili kod kuće sa 0:1. Radničkom je presudio Jin-ho Jo u 69. minutu, iako je Real sa Nišave imao dobre šanse.

U narednom kolu, Radnički je dočekao Čukarički na Čairu. Ovaj put ipak Nišlije nisu imale neke velike prilike, pa je ih je Čuka dobila sa 0:2.

Da se Radnički neće predati u ovoj sezoni uprkos lošim rezultatima vidi se u poslednjoj utakmici. Protiv daleko bolje rangiranom TSC-a iz Bačke Topole, Radnički je odigrao sjajnu utakmicu. Ipak, nisu iskoristili svoje šanse pa je ekipa iz Bačke Topole slavila sa 1:0.

Bez sumnje, i dalje ima potencijala da Nišlije podignu formu, i popnu se u prvih osam ekipa. Da bi ostvarili ovaj cilj, moraće da naprave samo još par koraka u dobrom smeru, budući da već imaju potencijala.

Partizan forma

Malo se šta ima reći o neverovatnoj formi Crno-belih ove sezone. U 16 utakmica ove sezone, Partizan je pretrpeo samo jedan poraz i jedan remi dok je pobedio u 14 navrata. Oni su trenutno na samom vrhu tabele, tri boda iznad svog večitog rivala.

Ipak, svoj prvi poraz u ovoj sezoni Partizan je pretrpeo u poslednjih pet utakmica. Što je velika inspiracija za sve timove kojima predstoji okršaj protiv Crno-belih. Pored ovog poraza, Partizan je slavio u četiri ostala meča.

Prvi od ovih pet Crno-beli su igrali kod kuće i dočekali su FK Voždovac, gradskog rivala. Ipak, ovaj beogradski klub nije imao ono što je potrebno, pa je Partizan lako slavio sa 3:0.

U narednom meču, Novi Pazar pruža sjajan otpor Crno-belima, ali ih gol u 2. minutu skupu košta. Partizan je poveo rano, a Novi Pazar je pokušavao da stigne ovu prednost. Ni jedna ni druga ekipa nisu iskoristile svoje šanse do kraja, a bilo ih je dosta. Na kraju, Partizan još jednom slavi sa 0:1.

U narednom kolu, Partizan je imao veliki izazov kada im je gostovao Čukarički. Iako su upisali još jednu nezasluženu pobedu golom u produžecima, Crno-beli su ipak slavili sa 2:1.

Konačno, došao je i taj trenutak kada su Crno-beli doživeli svoj prvi poraz. U pretposlednjoj utakmici, Partizan je na domaćem terenu pretrpeo veliki poraz sa 0:4 protiv TSC-a iz Bačke Topole. TSC je poveo sa 3:0 na poluvremenu, a postigli su i četvrti rano u drugom.

Iako su pretrpeli prvi poraz, Crno-beli su još jednom sa sigurnošću ušli u naredni meč. Na domaćem terenu, u poslednjoj utakmici, dočekali su Vojvodinu. Iako je Vojvodina imala potencijala da ih udalji od titule, ekipa Duljaj Igora se nije dala i slavila sa 3:1.

Radnički Niš – Partizan statistika

Uz veoma lošu formu u novoj sezoni, ekipa iz Niša očekivano ima lošu statistiku. Naime, u 16 utakmica, Radnički ima gol razliku od 13:21. U proseku, ova ekipa postiže 0.81 gola, a ujedno prima 1.31 gola u po utakmica.

Ovaj meč će Nišlije igrati na svom terenu, pa će imati blagu prednost. Ipak, njihova forma kod kuće nije ništa bolja od forme u gostima, a obe su loše. Na domaćem terenu, Radnički je odigrao sedam utakmicu ove sezone. 

U ovih sedam, upisali su dve pobede, dva remija i tri poraza. Ipak, gol razlika kada igraju u Nišu jeste bolja, pa sa 7:9 imaju samo negativnih dva gola. Ipak, oni su i dalje na dnu tabele kada je u pitanju forma kod kuće.

Sa druge strane, Partizan ima kompletno suprotne rezultate. Crno-beli su u neverovatnoj formi, i broj golova to potvrđuje. Partizan ove sezone ima gol razliku 38:16, i oni su drugi najefikasniji tim ove sezone.

Istovremeno, Crno-beli nemaju problema da igraju i na svom i na stranom terenu, pa su uglavnom upisivali pobede.

Ovaj put će gostovati u Nišu, pa su nam bitan podatak njihova gostovanja. U osam gostovanja koliko su imali, Crno-beli nisu pretrpeli nijedan poraz. Ipak, jednu utakmicu su remizirali. Gol razlika u gostima im je 20:6, a oni su ujedno i ekipa sa najboljom formom u gostima.

Radnički Niš – Partizan međusobni skor

Radnički iz Partizan su kroz istoriju srpskog fudbala imali bezbroj prilika da odmere snage. Ipak, mi ćemo se fokusirati na poslednjih pet okršaja. Očekivano, Crno-beli su dominantniji, u poslednjih pet utakmica imaju četiri pobede. Radnički je uspeo da jednom izvuče bod, što je bilo prošle sezone.

Poslednja utakmica ova dva tima bila je avgusta prošle godine, a Partizan je na domaćem terenu slavio sa 2:1. Rezultati koje smo viđali bili su šaroliki, ipak, u većini slučajeva Radnički nije uspevao da postigne gol.

Radnički Niš – Partizan tip

Za kraj, pogledajmo najnovije Radnički Niš – Partizan kvote za najpopularnije tipove. Očekivano, ogromnu ulogu favorita ima gostujuća ekipa Partizana, na koje je kvota 1.60. Za suprotan ishod i pobedu domaće ekipe Radničkog, kvota je 6.00. Kvota za nerešen ishod je 3.60.

Uzimajući u obzir katastrofalnu formu Radničkog, iako imaju potencijala, teško je da će doći do gola protivnika. Najnovije kvote to potvrđuju, i stoje na 2.00 da oba tima postignu po makar jedan gol.

Istovremeno, kvota da vidimo tri ili više gola je 2.00, dok je kvota da bude manje 1.80. Kladionice predviđaju da nećemo videti veliki broj golova.

 

Na našem sajtu vas čekaju mnogi Super Liga tipovi. Pronađite ih klikom na sledeći link

 

Super Liga tipovi za klađenje

Tipovi
  • Radnicki Nis-Partizan Beograd
    Ispod 2.5 gola
    4 tipovi
    Izgubljeno
  • Radnicki Nis-Partizan Beograd
    Oba tima postižu pogodak : da
    2 tipovi
    Pobeda
  • Radnicki Nis-Partizan Beograd
    Partizan Belgrade -1.50 (AH)
    2 tipovi
    Izgubljeno

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Ispod 2.5 gola
Prognozirano: 1.98 - 11. Dec. 14:23
Srbija super liga Radnicki Nis - Partizan beograd Analiza : Radnicki nis kao poslednji na tabeli docekuje partizan koji je prvi. Glavni razlog zasto igram ovaj tip je teren. Infrastruktura radnickog iz nisa je blagi uzas i teren ce biti veoma tezak za igranje i za bilo kakav lep fudbal.
Radnicki Nis prima 1.3 golova na 16 utakmica ove sezone
Tipovi
  • Radnicki Nis-Partizan Beograd
    Radnicki Nis da pobedi ili igra nerešeno
    2 tipovi
    Pobeda
  • Radnicki Nis-Partizan Beograd
    Preko 1 gola u 1. poluvreme
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Radnicki Nis-Partizan Beograd
    Partizan Belgrade (-1) (EH)
    2 tipovi
    Izgubljeno

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Partizan Belgrade da pobedi
Prognozirano: 1.45 - 11. Dec. 14:04
Ocekuje se izuzetno zanimljiv mec u Nisu koji uvek okupi dosta publike pa mislim da ce tako biti i ovoga puta. Radnicki je slabo poceo sezonu, u donjem delu tabele su pa ukoliko nesto ne promene u drugom delu sezone igrace play out i borice se za opstanak, Partizan jos uvek drzi prvo mesto, ali maltene ne bi smeli da kiksnu s obzirom da se Zvezda jako priblizila i trenutno im preuzela prvo mesto uz utakmicu vise naravno, a sledi i derbi, tako da ce ekipa Igora Duljaja sigurno ici na pobedu i mislim da ce uspeti da je ostvari iako nece biti lako.
Tim Radnicki Nis je postigao najviše golova u vremenskom intervalu 31-45 ove sezone
Tipovi
  • Radnicki Nis-Partizan Beograd
    Partizan Belgrade da pobedi 2. poluvreme
    Izgubljeno
  • Radnicki Nis-Partizan Beograd
    Partizan Belgrade -0.75 (AH)
    Izgubljeno
  • Radnicki Nis-Partizan Beograd
    Partizan Belgrade da pobedi ili igra nerešeno
    Izgubljeno

ISTAKNUTI 1X2 TIP NAJBOLJI TIP

Partizan Belgrade da pobedi
Prognozirano: 1.66 - 10. Dec. 21:26
Radnicki iz Nisa docekuje ekipu Partizana iz Beograda. Po mom misljenju favorit za pobedu na ovom mecu je gostujuca ekipa. Smatram da su mnogo bolja i kvalitetnija ekipa od domacina i da ce veoma lako doci do pobede na ovom mecu. Kvota na 2 je sasvim ok, tako da igramo 2.
Tim Radnicki Nis je primio 76-90 golova u vremenskom intervalu 76-90 ove sezone
Tipovi
  • Radnicki Nis-Partizan Beograd
    Radnicki Nis da pobedi 1. poluvreme
    Izgubljeno
  • Radnicki Nis-Partizan Beograd
    Preko 1.5 gola u 1. poluvreme
    Izgubljeno
  • Radnicki Nis-Partizan Beograd
    Partizan Belgrade da pobedi 1. poluvreme
    Izgubljeno

ISTAKNUTI HENDIKEP TIP NAJBOLJI TIP

Partizan Belgrade -1.50 (AH)
Prognozirano: 2.35 - 11. Dec. 11:36
Ocekujem da ce Partizan ovaj mec ipak da dobije i to bar 2-0, posto je domacin Radnicki u veoma losoj formi vec duze vreme. Tim iz Nisa ima 3-4 poraza zaredom, tako da mislim da ce gosti da ih dobiju dosta lako i to bar sa 2-0 ili vise od toga.
Tim Radnicki Nis nije pobedio na 5 uzastopnih utakmica u ovom takmičenju
Tipovi
  • Radnicki Nis-Partizan Beograd
    Partizan Belgrade da pobedi bez primljenog gola
    Izgubljeno
  • Radnicki Nis-Partizan Beograd
    Partizan Belgrade -1.25 (AH)
    Izgubljeno
Poslednji put kad je tim Radnicki Nis igrao protiv ovog protivnika na ovom turniru, konačni rezultat je glasio 3-3
Sava Petrov je najbolji strelac u timu Radnicki Nis na ovom takmičenju ove sezone sa 4 postignutih golova
Tim Partizan Belgrade je postigao pogodak na 100% utakmica na gostujućem terenu ove sezone
Tim Partizan Belgrade je postigao pogodak na 94% utakmica ove sezone
Partizan Belgrade prima 1.1 golova na 16 utakmica ove sezone
Chat