Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Chelsea - Burnley Tipovi za kladjenje

30 Mart, 2024
Chelsea
15:00
Burnley

NAJBOLJA CHELSEA VS BURNLEY PROGNOZA.

Preko 2 gola u 1. poluvreme
Prognozirano: 3.66 - 27. Mar. 17:26
s druge strane nakon niza poraza i loše forme, burnley je trenutno u dobroj formi s 4 boda u zadnja 2 kola. nakon remija vs west ham, burnley je dobio brentfrod u zadnjem kolu s 2-1. a što se tiče ove tekme danas mislim da će da bude preko 2 gola u 1. dijelu tekme.
U 8 utakmica na kojima je sudio sudija Darren England, u proseku je pokazano 5.1 žutih kartona ove sezone

Najbolji Premier liga tipsteri

Alex19PL
shuna
GREENS
tipsterkikser
DRAGANPILJEVIC

Čelsi - Barnli Prognoza, Analiza & Tip, 30. mart 2024.

Bettingexpert Team

Pritisak očekivanja je na ramenima igrača Čelsija u koji igraju protiv 19. na tabeli i moraju da potvrde svoju ulogu favorita. U srcima navijača oseća se neizvesnost, iako je Čelsi favorit. Kvota od 5.79 na nerešeno i 9.02 na pobedu Barnlija, ostavlja prostora za iznenađenje. Susret dve ekipe u 30. kolu Premier lige obećava sjajan duel na Stamford Bridgeu.Više o tome

Tipovi
  • Chelsea-Burnley
    Chelsea -1.50 (AH)
    8 tipovi
  • Chelsea-Burnley
    Preko 3.5 gola
    6 tipovi
  • Chelsea-Burnley
    Chelsea da pobedi
    4 tipovi

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Preko 1.5 gola u 1. poluvreme
Prognozirano: 2.25 - 24. Mar. 10:35
Čelzijeva sezona ispod očekivanja, nema Evrope za njih naredne sezone a toliko je para potrošeno. Barnli ćemo gledati u Championship-u naredne sezone. Utakmice Čelzija ove sezone a posebno kod kuće karakteriše dosta golova a danas očekujem bar četiri dp kraja a bar dva u prvom poluvremenu. Good luck in bet.
CHELSEA - BURNLEYKO ĆE POBEDITI?
71.4%
14.3%
14.3%

Podeli sa nama svoj izbor.

14 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
nikolaqq
Profit: 40,404.1
Preko 2.75 gola
Pročitaj ceo tip
Mar. 28, 2024 09:02

Čelsi - Barnli Prognoza, Analiza & Tip, 30. mart 2024.

Bettingexpert Team

 

  • Naš tip: Čelsi pobeđuje. Plavci su u sjajnom nizu rezultata, dok se Barnli tetura bez dobrih rezultata u gostima. Pritom, Čelsi je postigao devet golova u poslednja tri susreta, što pokazuje da će najverovatnije prvi probiti odbranu gostiju. Najniža kvota na Čelsi se vrti oko 1.33, što ukazuje da su opravdani favorit.
  • Što se tiče vremenskih uslova, igrači će biti pod oblačnim nebom, uz umerenu jačinu vetra od 3.06 m/s, idealnih 18°C i sa vlažnošću vazduha od 49%.

Čelsi – Barnli Prognoza & Tip

Pred nama je duel u kojem će Čelsi na Stamford Bridgeu dočekati tim Barnlija u borbi gde su uloge već dodeljene. Uzimajući u obzir formu oba tima, kao i činjenicu da Čelsi ima sjajan niz pobeda kod kuće, preporučujemo tip da će Čelsi ostvariti pobedu. Sklonost ka postizanju golova, posebno na domaćem terenu, daje im prednost u ovom meču.

Čelsi – Barnli Prognoza
Preporučena opklada
Pobeđuje Čelsi

Razlozi za ovaj tip:

  • Čelsi je neporažen u poslednja tri meča protiv Barnlija i u njima su uvek bili dominantni.
  • Čelsi je postigao solidnih 9 golova u prethodna 3 meča, pokazujući svoju ofanzivnu moć.
  • Kladioničarske kvote ukazuju na očekivanje da će Čelsi odneti pobedu, nagrađujući pristojno ovaj tip.

Čelsi – Barnli Kvote

Stamford Bridge je u poslednje vreme neosvojiva tvrđava, a kladioničarska očekivanja su: domaći teren, pozicija na tabeli i prethodni međusobni uspesi snažno idu u korist Čelsiju. Favorizovanje domaćina se jasno odražava kroz kvote, stavljajući Čelsi u ulogu “lakog pobednika”. Barnli, sa druge strane, ocenjen je izrazito visokom kvotom, što sugeriše da bi eventualni uspeh bio pravo iznenađenje. Neretko u fudbalu, David sruši Golijata, a kladioničarski entuzijasti uvek traže priliku za veliku zaradu. 

Evo kako stoje kvote:

Čelsi – Barnli Kvote
Pobeđuje Čelsi 1.29
Nerešeno 5.79
Pobeđuje Barnli 9.02

Čelsi, iako oslabljen povredama, očekuje se da će dominirati, dok Barnli dolazi kao autsajder sa željom da iznenadi.

Čelsi Analiza

Čelsi forma (LWDWW)

U ovom meču se Čelsi suočava sa pritiskom da ostvari pobedu nad Barnlijem predstojećeg vikenda. Poslednji izveštaji ukazuju na oprez domaćima, budući da je Čelsi u promenljivoj formi – jedan remi, jedan poraz i tri pobede. Posebno se ističe njihova sposobnost da postižu golove, sa prosekom od 2.40 golova po utakmici, a primetno je i da se nisu mogli pohvaliti sačuvanim mrežama u zadnjih pet okršaja. Upitno je i da li će jedan od ključnih igrača, Cole Palmer, nakon nedavne povrede biti u sastavu da nastavi svoj impresivni niz, sa 11 golova u sezoni.

Domaći tim Gosti Rezultat
Brentford Čelsi 2-2 (Nerešeno)
Čelsi Njukasl Junajted 3-2 (Pobeda)
Čelsi Liverpul 0-1 (Poraz)
Čelsi Lids Junajted 3-2 (Pobeda)
Čelsi Lester Siti 4-2 (Pobeda)

U fokusu će sigurno biti postavka strategije Mauricia Pochettina, koja treba da potvrdi favorizovanost Plavaca uprkos izostancima nekoliko važnih igrača zbog povreda.

Čelsi Ključni igrači

U predstojećem okršaju na Stamford Bridgeu, svi pogledi su usmereni ka domaćoj ekipi Čelsija pod vođstvom Mauricia Pochettina i njihovim ključnim igračima, za koje se očekuje da će dominirati terenom. Glavna pretnja je Raheem Sterling, čiji blistavi driblinzi i prodori mogu da izazovu poteškoće Barniljevoj odbrani, kao i Conora Gallaghera, čija sposobnost stvaranja šansi i presecanja lopti može biti od vitalnog značaja za kontrolu sredine terena. Iako postoji zabrinutost da Cole Palmer možda neće biti fit, njegova završnica u sezoni nagoveštava mogućnost ključnog učinka.

 Ekipa se verovatno oslanja na formaciju 4-2-3-1, sa sledećim očekivanim sastavom:

  • Golman: Đorđe Petrović
  • Odbrana: Malo Gusto, Trevoh Chalobah, Axel Disasi, Marc Cucurella
  • Defanzivni vezni: Enzo Fernández, Moisés Caicedo
  • Krila: Cole Palmer, Raheem Sterling
  • Ofanzivni vezni: Conor Gallagher
  • Napadač: Nicolas Jackson

Čelsi Suspenzije & Povrede

Čelsi ulazi u ovaj meč sa nekoliko zabrinjavajućih zdravstvenih problema koji bi mogli uticati na njihovu snagu i strategiju. Lista povređenih igrača obuhvata ključne igrače, čiji će izostanak testirati dubinu i kvalitet Mauricia Pochettinovog tima.

Čelsi Povrede igrača
Wesley Fofana Ukršteni ligamenti Početak aprila 2024.
Reece James Tetiva Kraj aprila 2024.
Lesley Ugochukwu Tetiva Nekoliko dana
Roméo Lavia Nepoznato Nekoliko dana
Christopher Nkunku Nepoznato Početak aprila 2024.
Levi Colwill Nožni prst Nekoliko dana
Cole Palmer Udarac Upitan
Carney Chukwuemeka Udarac Upitan
Malo Gusto Virus Upitan

Iako Čelsi ne beleži suspenzije, povrede su ostavile jaz, posebno potencijalni izostanak Cole Palmera, čije su performanse bile impresivne ove sezone. Wesley Fofana i Reece James su standardni prvotimci čiji bi izostanak mogao naštetiti defanzivnoj čvrstini Čelsija. U ovom trenutku, dubina tima i sposobnost igrača da uskoče u različite uloge biće ključna za pozitivan ishod u predstojećem susretu.

Čelsi Taktika i Formacija

Čelsijev taktički raspored pod vođstvom Mauricia Pochettina nagoveštava njihovu težnju ka ofanzivnom fudbalu s očekivanom formacijom 4-2-3-1. Ovo omogućava timu da iskoristi širinu terena i pruži podršku napadaču kroz vezni red koji postavlja Conor Gallagher kao ključni igrač u napadu, dok Raheem Sterling i potencijalno Cole Palmer, ukoliko se oporavi, pružaju brzinu i kreativnost sa krila. 

Čelsijev taktički raspored:

  • Formacija: 4-2-3-1
  • Ključni napadač: Nicolas Jackson
  • Vezni red: Enzo Fernández, Moisés Caicedo, Conor Gallagher
  • Defanzivna stabilnost: Nema sačuvanih mreža u poslednjih pet mečeva.
  • Izrazita strategija: Snažan pritisak i visoki posed lopte za dominaciju na sredini terena, uz brze tranzicije u napadu. Iako nisu imali mnogo sačuvanih mreža u poslednje vreme, Čelsi će se oslanjati na svoju sposobnost da postiže golove, sa prosekom od 2,40 golova po meču u poslednjih pet utakmica, što naglašava njihovu ofanzivnu moć.

Barnli Analiza

Barnli Forma (LLLDW)

Barnli se suočava sa teškim izazovom na Stamford Bridgeu, uz jako lošu formu koja je u poslednjoj utakmici prekinuta pobedom nad Brentfordom. Sa samo jednom pobedom i jednim nerešenim rezultatom u poslednjih pet utakmica, njihova forma je daleko od idealne. Prosek od samo 0,80 golova po utakmici ukazuje na značajne nedostatke u napadu, dok odsustvo sačuvanih mreža naglašava probleme i u defanzivi. Gosti su 18. na tabeli sa 17 bodova, i jasno je da će morati i jasno je da će morati grčevito da se bore do kraja sezone kako bi osigurali opstanak u elitnom engleskom društvu. 

Evo kako su njihovi nerešeni rezultati izgledali prethodnih puta:

Domaći tim Gost Rezultat
Barnli Arsenal 0-5 (Poraz)
Kristal Palas Barnli 3-0 (Poraz)
Barnli AFC Bornmut 0-2 (Poraz)
Vest Hem Junajted Barnli 2-2 (Nerešeno)
Barnli Brentford 2-1 (Pobeda)

Sa ovakvim performansama u poslednje vreme, Barnli će morati temeljno da poboljša svoju igru ako želi da iznenadi Čelsi, pogotovo kao gost na jednom od najtežih terena u ligi.

Barnli Ključni igrači

U timu Barnlija ključne uloge odigraće njihovi najupečatljiviji igrači. Lyle Foster, sa 4 gola ove sezone, biće pod budnim okom odbrane Čelsija dok će se na sredini terena očekivati snažan otpor od strane Josh Cullena i Sandera Bergea. Barnli se nada da će njihovi bitni igrači uspostaviti dominaciju na sredini terena i time stvoriti prilike za gol. Nije lako predvideti individualne duele na terenu, ali Fosterov susret sa Chalobahom ili Disasijem bi mogao biti presudan. Ako Lyle Foster nađe put do mreže protivnika, to bi moglo značajno promeniti tok utakmice. 

Očekivana postava za Barnli:

  • Golman: Arijanet Murić 
  • Odbrana: Lorenz Assignon, Dara O’Shea, Maxime Estève, Charlie Taylor
  • Vezni red: Vitinho, Josh Cullen, Sander Berge, Jacob Bruun Larsen
  • Napadači: David Datro Fofana, Wilson Odobert

Barnli Suspenzije & Povrede

Barnli ulazi u meč sa Čelsijem sa hendikepom u vidu povreda ključnih igrača. Ovo bi moglo značajno uticati na tim koji već trpi u borbi za opstanak u Premier ligi. Nedostatak igrača kao što je Nathan Redmond će umanjiti ofanzivne opcije ekipe. Povreda Aarona Ramseyja, uz njegovo iskustvo, predstavlja veliki udarac za sredinu terena. Ekipa Vincenta Kompanyja će morati da se najviše uzda u dubinu svog sastava kako bi kompenzovali ove izostanke i održali kompaktnost u nadolazećem meču.

Barnli Povrede igrača
Arijanet Murić Virus Nekoliko dana
Luca Koleosho Koleno Početak aprila 2024.
Louis Jordan Beyer Fizički problemi Upitan
Nathan Redmond Koleno Kraj aprila 2024.
Aaron Ramsey Ukršteni ligamenti Kraj novembra 2024.
Ameen Al Dakhil Mišić Nekoliko dana

Barnli Taktika i Formacija

Taktički pregled Barnlija ukazuje na tim koji verovatno namerava koristiti formaciju 4-4-2. Doslednost u postavci igrača pruža stabilnost, ali postavlja i pitanje njihove predvidljivosti protivnicima.

  • Formacija: 4-4-2
  • Ključni napadači: David Datro Fofana i Wilson Odobert, koji će pokušati iskoristiti svoju brzinu i završnicu u duelu protiv solidne odbrane Čelsija.
  • Vezni red: Vitinho, Josh Cullen, Sander Berge i Jacob Bruun Larsen zadatak će imati da obezbede ravnotežu između odbrane i napada, kao i da donesu kreativnost u sredini terena.
  • Odbrambena snaga: Bez sačuvanih mreža u poslednjih pet utakmica, odbrana će morati da pojača koncentraciju i čvrstinu kako bi zaustavili agresivni napad Čelsija.
  • Zapažena strategija: Angažovanje brzih krila može pružiti šanse za kontranapade, posebno protiv protivnika koji voli držati visok posed lopte.

Vincent Kompany će morati da se osloni na svoju taktičku stručnost kako bi nadmudrio rivala koji je favorit i tako da pronađe put do bodova ili iznenađujućeg trijumfa.

Čelsi – Barnli Međusobni dueli

Kada se pogledaju prethodni susreti Čelsija i Barnlija, može se reći da Čelsi dominira. U poslednjih pet mečeva Čelsi je uspeo da ostvari četiri pobede dok je jedan meč završen nerešeno. S obzirom na to da se ovaj susret igra na Stamford Bridgeu, gde je Čelsi pokazao snažne nastupe protiv Barnlija, možemo očekivati da će ova tradicija biti nastavljena.

Čelsi – Barnli Međusobni dueli
Domaći tim Gost Rezultat
Čelsi Barnli 3-0
Barnli Čelsi 0-2
Čelsi Barnli 1-1
Barnli Čelsi 0-4
Barnli Čelsi 1-4

Nesumnjivo, Mauricio Pochettino i njegovi momci imaju psihološku prednost pred ovu utakmicu, dok će Barnli pod vođstvom Vincenta Kompanyja morati da pronađe novi pristup ukoliko žele da preokrenu negativni trend.

Stadion i Vremenske prilike

Stamford Bridge, sagrađen 1877. godine, danas ima kapacitet od skoro 41,837 gledalaca, spremnih da svedoče još jednom epskom okršaju.

Vremenske prilike na dan događaja predviđaju oblačno nebo sa temperaturom od prijatnih 18°C, vlažnošću vazduha 49% i pritiskom od 999 hPa. Vetar brzine 3.06 m/s mogao bi imati uticaja na visoke lopte i centaršuteve. Umereena klima je idealna za brzu igru Čelsija koji preferira dominantan posed lopte, dok će Barnli možda tražiti šanse kroz brze kontranapade, koristeći manju snagu vetra kako bi sproveo direktne lopte prema vrhu napadača. Ovakvi uslovi mogu da obezbede fluidnu igru bez mnogo prekida, pa će igrači moći maksimalno iskoristiti svoje fudbalske veštine.

Za više tipova za klađenje na najbolju englesku ligu, pogledajte

Prognoze za Premijer ligu

Tipovi

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Oba tima postižu pogodak u 1. poluvreme: da
Prognozirano: 4.40 - 27. Mar. 17:25
mislim da će na ovoj utakmici biti puno golova. što se tiče trenunte forme, chelsea je u super formi s 3 pobjede u zadnje 4 tekme -zadnja je bila pobjeda vs leicester u fa cup s 4-2. a danas ovdje mislim da će da oba daju gol u 1. dijelu tekme.
U 8 utakmica na kojima je sudio sudija Darren England, u proseku je pokazano 0 crvenih kartona ove sezone
Tipovi
U 8 utakmica na kojima je sudio sudija Darren England, dosuđeno je 1 penala ove sezone
Tipovi
Tim Chelsea je postigao pogodak na 77% utakmica na domaćem terenu ove sezone
Tipovi
Tim Chelsea je postigao pogodak na 81% utakmica ove sezone
Tipovi
Chelsea prima 1.7 golova na 27 utakmica ove sezone
Chelsea prima 1.7 golova na 27 utakmica ove sezone
Chelsea u proseku dobija 3.2 žutih kartona na 27 utakmica ove sezone u ovoj ligi
Tim Chelsea je postigao najviše golova u vremenskom intervalu 76-90,61-75 ove sezone
Tim Chelsea je primio 76-90 golova u vremenskom intervalu 76-90 ove sezone
Chat