Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Dusan Lajovic - Laslo Djere Tipovi za kladjenje

FT
Dusan Lajovic
2
-
0
Laslo Djere

NAJBOLJA DUSAN LAJOVIC VS LASLO DJERE PROGNOZA.

Preko 9.5 utakmica u 1. set
Prognozirano: 1.83 - 21. Feb. 14:35
Brazil Rio de Janerio ATP turnir na sljaci i sastaju teniseri u 1 /8 finale i to teniser Dušan Lajovic i sastaju Laslo Djere u ovom susretu favorite za pobedu je teniser Laslo Djere i sagledavajući igre oba slučaja na sljaci dosao sam do zakljucka da ce biti vise od 9 gema u prvom setu meca

Najbolji ATP tipsteri

Tiptiptip
D4rkness
Mexicano.3.0
Proshark
salahsyh
Tipovi
  • Dusan Lajovic-Laslo Djere
    Dusan Lajovic da pobedi
    3 tipovi
    Pobeda
  • Dusan Lajovic-Laslo Djere
    Laslo Djere da pobedi
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Dusan Lajovic-Laslo Djere
    Preko 22.5 utakmica
    2 tipovi
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Ispod 10.5 utakmica u 2. set
Prognozirano: 1.34 - 21. Feb. 15:50
Đere nije izraziti favorit za pobedu pre početka ovog meča ali je svakako bio bolji na šljaci u nekoliko prethodnih sezona i biće bližio da osvoji ds ovog meča sa maksimalnih deset gemova.Nije bilo preko deset gemova u ds u četiri od pet prethidnih mečeva između ova dva igrača,pa su velike šanse da preko deset gemova neće biti i u ds ovog meča.
Tipovi

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Laslo Djere da pobedi
Prognozirano: 1.66 - 21. Feb. 19:50
Sastaju se 2 Srbina u osmini finala u riu. Dobro se poznaju i ovo bi trebalo da bude interesantan meč za gledanje. Prednost u ovom meču dajem Đereu jer je šljaka podloga na kojoj on generalno igra najbolje, a kao drugo smatram da je dovoljno kvalitetniji igrač od Lajovića i ako Đere danas bude bio raspoložen za igru nema sumnje da će pobediti. Sa druge strane imamo Ducija koji je po meni skroz nepredvidiv, može da otrese najveće, a u isto vreme dopušta da njega otrese klasičan čelendžer igrači. Ali ne deluje mi da je trenutno u svom nekom vanzemaljskom naletu, pomučio se protiv galanu u prošlom kolu dok je Đere rutinski počistio zapatu miraljesa. Laslu trenutno fali malo bolji servis i ako ga bude pronašao protiv Ducija biće to još jedan lak posao za Đerea. Ali opet postoji ta mala šansa da Lajović eksplodira na terenu u šta čisto sumnjam i moramo uzeti u obzir da se dobro poznaju i da ovde postoji šansa za iznenađenje. Ko želi da se igra može probati over gemova ili tačan broj setova 3 kvota je lepa.
Tipovi
  • Dusan Lajovic-Laslo Djere
    Ispod 10.5 utakmica u 2. set
    Izgubljeno
  • Dusan Lajovic-Laslo Djere
    Ispod 23 utakmica
    Pobeda
Chat