Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Nantes - Strasbourg Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 1-1)
Nantes
1
-
3
Strasbourg

NAJBOLJA NANTES VS STRASBOURG PROGNOZA.

Oba tima postižu pogodak u 1. poluvreme: da
Prognozirano: 5.30 - 16. Mar. 15:21
Ocekujem pre svega jako ofanzivan mec i mec u kom ce doci jako puno golova,mislim da ce se igrati otvoreno da ce i jedni i drugi ici na pobedu i mislim da ce iz takve igre doci i golovi,mislim da ce i jedni i drugi uspeti da do kraja prvog dela meca daju po gol.
U 11 utakmica na kojima je sudio sudija Jeremie Pignard, u proseku je pokazano 4 žutih kartona ove sezone

Najbolji Liga 1 tipsteri

Maradona1
GorillaSama
shuna

Nant - Strazbur Prognoza, Analiza i Tip, 16. mart 2024.

Bettingexpert Team

Nant i Strazbur će se sastati u okviru 26. kola prve francuske lige, gde svaki bod vodi ka važnoj borbi za opstanak. Sa obe ekipe tik iznad zone ispadanja, Nantom na 16. sa 25 bodova, a Strazburom na samo jednom mestu iznad sa 26 bodova, obe će želeti da iskoriste ovu priliku da se odlepe od opasne zone.Više o tome

Tipovi
  • Nantes-Strasbourg
    Nerešeno
    16 tipovi
    Izgubljeno
  • Nantes-Strasbourg
    Strasbourg da pobedi
    9 tipovi
    Pobeda
  • Nantes-Strasbourg
    Nantes da pobedi
    8 tipovi
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Strasbourg da pobedi bez primljenog gola
Prognozirano: 5.50 - 16. Mar. 06:52
Nant nije postigao gol na četiri od poslednjih pet kod kuće računajući tu i jednu kup utakmicu. U lošoj su formi i nezavidnoj situaciji, na mestu koje vodi u baraż za opstanak. Strazbur je malo iznad crte ali u boljoj formi od domaćina. Tvrda utakmica sa malo golova Moguća pobeda gostiju minimalnim rezultatom.
NANTES - STRASBOURGKO ĆE POBEDITI?
43.8%
31.3%
25.0%
32 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
wetteja
Profit: 2,483.0
Oba tima postižu pogodak u 1. poluvreme: da
Pročitaj ceo tip
Mar. 14, 2024 10:38

Nant - Strazbur Prognoza, Analiza i Tip, 16. mart 2024.

Bettingexpert Team

Nant ulazi u duel kao blagi favorit kod kladionica, ali oba tima pokazuju nestabilne forme sa rezultatima koji osciliraju u poslednjih nekoliko mečeva. Teren Stadiona de la Božuar biće poprište taktičke borbe pod oblačnim nebom, sa prijatnih 14°C. Preporuka za opkladu sugeriše defanzivnu bitku, sa fokusom na Manje od 0.5 golova u prvom poluvremenu, reflektujući činjenicu da oba tima igraju oprezno. Nant će morati da pronađe put do mreže bez suspendovanog Daglasa Augusta, dok će Strazbur biti hendikepiran sa znatnim brojem povređenih ključnih igrača. Nadmudrivanje iskusnih trenera, Žoselina Gurveneka i Patrika Vijere, biće ključno u ovom susretu koji obećava borbenost.

Nant – Strazbur Prognoza i Tip

U okviru 26. kola Lige 1, na stadionu de la Božuar, dolazi do okršaja između Nanta i Strazbura. Analizom oba tima i trenutno stanje na tabeli, naša prognoza za ovu utakmicu je da će prvo poluvreme biti bez golova. Izbor ove opklade baziramo na nekoliko ključnih faktora:

  • Oba tima pokazuju oprezan pristup igri, sa nedavnim utakmicama koje su retko imale više od 0.5 golova u prvom poluvremenu.
  • Nant se trenutno nalazi na 16. mestu sa 25 bodova, a Strazbur na 14. mestu sa 26 bodova, što dovodi do dodatnog pritiska i potrebe za opreznom igrom kako bi se izbegle rizične situacije i gubitak bodova.
  • Nant će igrati bez suspendovanog Daglasa Augusta, što bi moglo uticati na njihovu napadačku moć.

Evo pregleda naše preporuke u tabelarnom obliku:

Nant – Strazbur Prognoza
Preporučeni tip
Manje od 0.5 golova u prvom poluvremenu

Tri razloga zbog kojih je ova prognoza povoljna:

  • Statistička analiza pokazuje da su oba tima bila umerena u postizanju golova u prvom poluvremenu u nedavnim mečevima.
  • Očekuje se da će defanzivne strategije i taktička disciplina biti na visokom nivou u ovoj utakmici.
  • Vremenski uslovi i pritisak oko borbe za opstanak mogu dovesti do opreznije i taktički zatvorene utakmice sa manje šansi za rane golove.

Nant – Strazbur Kvote

U predstojećoj bici za opstanak u Ligi 1 između Nanta i Strazbura, kladionice su postavile svoje kvote. Domaćoj ekipi Nanta, koja se nalazi na 16. poziciji, daju se blago veće šanse za pobedu, određene kvotom od 2.35. Remi, čest ishod kada se sastanu ekipa sličnog kvaliteta i ambicija, kotira se sa kvotom 3.28, dok Strazbur kao gost ima malo veću kvotu na pobedu, postavljenu na 3.03. Ovo odražava koliko su ekipe ravnomerno ocenjene i ne obećava jasnu dominaciju ni jednog tima. Evo kako izgledaju kvote u lako čitljivom formatu:

Nant – Strazbur Kvote
Opklada Kvota
Pobeda Nanta 2.35
Nerešeno 3.28
Pobeda Strazbura 3.03

Kvote jasno ukazuju na očekivanu tesnu utakmicu, sa Nantom koji ima blagu prednost kao domaćin. Sa očekivano opreznom igrom oba tima, svaki ishod je moguć.

Nant Analiza

Nant Poslednje utakmice (WLWLL)

Nant ulazi u predstojeću utakmicu sa pomalo nestabilnim igrama, ali ipak sa nekoliko ključnih pobeda koje su uneli nadu među navijače. Oblik forme može se sažeti kao WLWLL, prikazuje sposobnost tima da se oporavi nakon neuspeha. Nant je uspeo da zadrži protivnike bez gola u jednom od poslednjih pet susreta, dok su u proseku postizali 0.60 golova po utakmici, što ukazuje na potrebu za većom ofanzivnom efikasnošću. U potrazi za poboljšanjem trenutne 16. pozicije, svaki dolazeći meč je šansa za popravni.

Domaći tim Gostujući tim Rezultat
Tuluz Nant 1-2 (Pobeda)
Nant Pari Sen Žermen 0-2 (Poraz)
Lorijen Nant 0-1 (Pobeda)
Nant Mec 0-2 (Poraz)
Marsej Nant 2-0 (Poraz)

Sa predstojećim mečom protiv Strazbura, Nant će morati da iskoristi svaki trenutak na terenu kako bi se uzdigao iznad svoje trenutne forme i osigurao vredne bodove u borbi za ostanak u ligi.

Nant Ključni igrači

Nantova nada za pobedu u predstojećem okršaju sa Strazburom oslanja se na ključne igrače kao što je Mostafa Mohamed, koji je do sada postigao 7 golova. Njegova sposobnost da se probije kroz odbranu protivnika i preciznost u finiširanju će biti od suštinskog značaja ako Nant želi da napusti teren kao pobednik. Sredina terena će biti popunjena iskusnim Musom Sisokom i Pedrom Čiriveljom, igračima koji mogu da kreiraju igru i preuzmu kontrolu u ključnim trenucima. Očekuje se da Alban Lafont bude na golu, sa tri centralna defanzivca – Žan-Šarlom Kasteletom, Erajom Komertom i Natanom Zezeom – koji će imati zadatak da zaustave napade Strazbura i održe mrežu netaknutom. Napad će pojačati Mozes Simon i Tino Kadevere, tražeći šanse da iskoriste bilo kakve slabosti u odbrani protivnika.

Očekivani sastav za Nant:

  • Golman: Alban Lafont
  • Odbrambeni igrači: Žan-Šarl Kasteleto, Eraj Komert, Natan Zeze
  • Vezi igrači: Kelvin Amijan, Mousa Sisoko, Florent Mole, Pedro Čirivelja, Nikolas Coca
  • Napadači: Mozes Simon, Tino Kadevere

Nant Suspenzije i Povrede

Ekipu Nanta u narednoj utakmici Lige 1 protiv Strazbura prate određeni izostanci. Ti izostanci bi mogli uticati na snagu tima, posebno na centralnom srednjem delu terena i u defanzivnim redovima. Suspendovan je Daglas Augusto zbog nakupljenih žutih kartona, što će doneti dodatne taktičke izazove treneru Žoselinu Gurveneku, budući da će morati da smisli alternativne opcije za veznog igrača koji je važan u kreiranju igre i održavanju balansa u timu.

Nant Povrede igrača
Igrač Povreda Očekivani povratak
Ignasijus Ganago Povreda kolena Sezona završena
Bastijen Meupiju Povreda kolena Kraj marta 2024.

 

Nant Suspenzije
Igrač Razlog suspenzije Preostalo utakmica
Daglas Augusto Nakupljeni žuti kartoni 1

Nant se suočava sa izostancima i povredama ključnih igrača, što predstavlja problem u pokušaju poboljšanja njihove trenutne pozicije na tabeli i udaljavanja od zone ispadanja. Okolnosti su posebno otežavajuće kad se zna koliko su važni ti igrači za igru tima, kako u defanzivi, tako i u stvaranju šansi.

Nant Taktika i Formacija

Razumevanje taktičkog rasporeda Nanta ključno je za predviđanje ishoda predstojeće utakmice protiv Strazbura. Žoselin Gurvenek će verovatno zadržati formaciju koja je korišćena u poslednjim susretima, gde su ostvarili promenljive rezultate.

Nant Taktički Pregled:

  • Formacija: 5-3-2
  • Ključni Napadači: Mozes Simon i Tino Kadevere
  • Trio Veznjaka: Musa Sisoko, Florent Mole, Pedro Čirivelja
  • Defanzivna Stabilnost: Jedan meč bez primljenog gola u poslednjih pet utakmica.
  • Izrazita Strategija: Čvrstina sredine terena sa Sisokom kao sidrom, dok Mole nudi kreativnost, a Čirivelja povezuje igru.

Fokus na brzoj transformaciji iz odbrane u napad biće ključ uspeha, a zadatak je na Simonu i Kadevereu da iskoriste svoje šanse. Defanzivna petorka moraće da ostane solidna i fokusirana, naročito zbog izostanka Daglasa Augusta, čija suspenzija ostavlja prazninu u sredini terena.

Analiza tima Strazbur

Poslednje utakmice Strazbura (LLDDL)

Strazbur ulazi u ovaj duel posle nestabilnih rezultata u poslednjih pet utakmica. Forma tima osciluje, što se ogleda u samo dva remija i tri poraza. Zabrinjavajuće je to što je Strazbur uspeo da sačuva mrežu neprobojnom samo jednom u ovom periodu, ali sa prosekom od 1.2 postignutih golova po meču, napad ima potencijal da se suprotstavi Nantu. Patrik Vijera će morati da pronađe optimalnu strategiju kako bi poboljšao igru svog tima i da bi se gosti pomerili na sigurniju poziciju na tabeli.

Domaći tim Gost Rezultat
Strazbur Lorijen 1-3 (Poraz)
Strazbur Brest 0-3 (Poraz)
Lion Strazbur 0-0 (Nerešeno)
Monpelje Strazbur 2-2 (Nerešeno)
Strazbur Monako 0-1 (Poraz)

Strazbur Ključni igrači

Strazbur u ovom meču računa na svoje ključne igrače, a među njima svoje mesto zauzima Emanuel Emeha, najbolji strelac tima sa 5 golova. Sa očekivanim postavama na terenu, a posebno sa Emehom u špicu napada, Strazbur ima potencijal da izazove defanzivnu liniju Nanta. Bitne pojedinačne duele na terenu će svakako oblikovati Frederik Žilber i Ismael Dukure, a njihov napadački potencijal na desnom krilu može napraviti razliku.

Očekivani sastav Strazbura je:

  • Golman: Ala Belaruš
  • Odbrana: Frederik Žilber, Lukas Peran, Saidu Sou, Tomas Delain
  • Vezni red: Ismael Dukure, Žunior Mvanga, Ibrahima Sisoko, Habib Dijara
  • Napadači: Dilan Bakva, Emanuel Emeha

Dobra koordinacija između Ibrahime Sisoka i Žuniora Mvange će biti ključna za kreiranje šansi, dok će Habib Dijara svojom brzinom probati da ugrozi protivničku odbranu.

Strazbur Suspenzije i Povrede

Strazbur ulazi u ovaj meč sa nekoliko značajnih odsustava zbog povreda, što bi moglo uticati na njihovu igru, posebno u defanzivi i napadu. Bez prisustva nekoliko ključnih igrača, Stadion de la Bužoar može biti teško poprište za gostujući tim. Sa povređenim igračima poput Karola File i Leba Motibe, Strazburu nedostaju važni elementi u odbrani i napadu, što bi moglo biti ključno za ishod ovog susreta.

Strazbur Povrede igrača
Karol Fila Povreda ligamenata Povratak u Maju 2024
Lebo Motiba Povreda kolena Kraj Marta 2024
Moize Sahi Dion Povreda prepona Kraj Marta 2024
Angelo Gabrijel Povreda prepona Kraj Marta 2024
Abakar Sila Povreda butine Kraj Marta 2024
Žesi Deminge Povreda mišića Kraj Marta 2024

Ekipa nema suspendovanih igrača, što je jedan pozitivan momenat pred ovu utakmicu. Međutim, povrede mogu znatno otežati zadatak treneru Patriku Vijeri, čiji će izbori na klupi biti ograničeni. Nedostatak dubine tima može biti osetan, a kako će se Vijera suprotstaviti ovim izazovima, ostaje da se vidi na terenu.

Strazbur Taktika i Formacija

Strazbur se suočava sa izazovom na Stadionu de la Božuar sa formacijom koja je varirala tokom sezone, a najčešće su viđeni u 5-4-1 i 3-4-3 rasporedu. Stil odsustva čak šestorice igrača mogao bi nametnuti promene, ali trener Patrik Vijera će verovatno tragati za balansom između defanzive i potencijalnih kontranapada. Strazburova formacija će biti ključna za kontrole sredine terena, gde Ibrahima Sisoko i Žunior Mvanga čine srce srednjeg reda. Emanuel Emeha, glavni strelac ekipe, vodiće napad formacija može biti uslovljena raspoloživim igračima, te je moguća i nešto ofanzivnija varijanta ukoliko se traži preokret u seriji bez pobede. Defanzivna postava, predvođena Lukasom Perinom i Saiduom Souom, imaće zadatak da sačuva mrežu iza neiskusnog golmana Ala Belaruša, tražeći stabilnost i sprečavanje domaćih da dođu do izražaja.

Nant – Strazbur Međusobni dueli

Nant i Strazbur su u prošlosti imali neizvesne duele, neretko završavane razmenom bodova. Razmatrajući poslednjih pet susreta, bilans je izjednačen sa po dve pobede za svaku ekipu i jednim nerešenim ishodom.

Nant – Strazbur Međusobni susreti
Domaćin Gost Rezultat
Nant Strazbur 2-2
Strazbur Nant 1-0
Strazbur Nant 1-1
Nant Strazbur 0-2
Strazbur Nant 1-2

Pomenuti rezultati ukazuju na to da obe ekipe imaju sposobnost da iznenade svog protivnika, što im daje nadu u predstojećem okršaju na Stadionu de la Božuar. Šanse su ravnomerno rasprostranjene i teško je prognozirati ishod, s obzirom na nepredvidive taktike i formacije obe strane. Strategije odabrane za ovu utakmicu biće presudne, s obzirom na važnost svakog boda u borbi za opstanak u ligi.

Stadion i Vremenske prilike

Stadion de la Božuar, sa kapacitetom od preko 35,000 gledalaca, otvara svoja vrata za još jedan uzbudljiv susret Lige 1. Poznat po svojoj bučnoj publici i odlično održavanom terenu, pruža savršenu pozornicu za fudbalsku dramu koju će Nant i Strazbur sigurno dostojno ispisati.

Vremenska prognoza za dan utakmice najavljuje prijatnih 14°C i vlažnost vazduha od 66%, sa neznatnom brzinom vetra od 4.59 m/s pod oblačnim nebom. Takvi uslovi mogu omogućiti igračima da pokažu svoje tehničke veštine bez većeg uticaja prirodnih elemenata. Međutim, treneri bi mogli prilagoditi taktiku tim uslovima, možda birajući brže kombinacije na sredini terena, umesto dugih lopti koje vetar može nepredvidivo preneti. Igrači će takođe morati biti obazrivi jer veća vlažnost može učiniti teren klizavijim, što zahteva preciznija dodavanja i odlučnije klizeće startove.

 

Za više tipova iz najbolje francuske lige posetite našu

Liga 1 stranu

Tipovi
  • Nantes-Strasbourg
    Oba tima postižu pogodak : da
    7 tipovi
    Pobeda
  • Nantes-Strasbourg
    Strasbourg da pobedi Draw No Bet
    5 tipovi
    Pobeda
  • Nantes-Strasbourg
    Preko 2.5 gola
    5 tipovi
    Pobeda

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Preko 1.5 gola u 1. poluvreme
Prognozirano: 3.38 - 16. Mar. 15:23
Ocekujem da ce doci golovi,mislim da ce domaci tim boplje uci u mec da ce napadati i verujem da ce doci do gola i do prednosti,ocekujem da ce se gosti otvoriti posle primljenog gola da ce uyzvratiti i verujem da ce i jedan i drugi tim uspeti da daju po jedan gol .
U 11 utakmica na kojima je sudio sudija Jeremie Pignard, u proseku je pokazano 0.3 crvenih kartona ove sezone
Tipovi
  • Nantes-Strasbourg
    Oba tima postižu pogodak u 1. poluvreme: da
    5 tipovi
    Pobeda
  • Nantes-Strasbourg
    Preko 3.5 gola
    4 tipovi
    Pobeda
  • Nantes-Strasbourg
    Ispod 0.5 gola
    4 tipovi
    Izgubljeno

TIP ZA SMELE NAJBOLJI TIP

Preko 3.5 gola u 2. poluvreme
Prognozirano: 18.00 - 16. Mar. 14:19
jos jedna tip za ovaj mec ali sadas over 3,5 golova u drugom delu meca. Strazburg cesto igra eifkanso u poslednje vreme pa mislim daz ce tako biti i u ovom kolu pa bi ovde moglo biti 4 ili vise golova u drugom dleu meca a kvota za to je dobra
U 11 utakmica na kojima je sudio sudija Jeremie Pignard, dosuđeno je 9 penala ove sezone
Tipovi
  • Nantes-Strasbourg
    Prvi gol u n/A
    3 tipovi
    Izgubljeno
  • Nantes-Strasbourg
    Ispod 0.5 gola u 1. poluvreme
    3 tipovi
    Izgubljeno
  • Nantes-Strasbourg
    Nerešeno - Nantes (-1) (EH)
    3 tipovi
    Izgubljeno

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Nantes da pobedi ili igra nerešeno
Prognozirano: 1.35 - 16. Mar. 09:27
Danas imamo utakmicu u najboljoj nogometnoj ligi Francuske za muškarce, a ovdje ćemo vidjeti utakmicu između Nantesa i Strasbourga. Kladim se da će utakmica završiti neriješeno jer očekujem tijesnu utakmicu između dvije momčadi po ,blaga prednost svakako ide Nantesu,gosti su neugodni ali mozda je podjela bodova najzahvalnija ovdje,tako da 1x.
Nantes prima 1.5 golova na 25 utakmica ove sezone
Tipovi
  • Nantes-Strasbourg
    Strasbourg -1.50 (AH)
    3 tipovi
    Pobeda
  • Nantes-Strasbourg
    Strasbourg da pobedi bez primljenog gola
    3 tipovi
    Izgubljeno
  • Nantes-Strasbourg
    Strasbourg da pobedi ili igra nerešeno
    3 tipovi
    Pobeda

ISTAKNUTI 1X2 TIP NAJBOLJI TIP

Nerešeno
Prognozirano: 3.40 - 16. Mar. 15:07
Ovde ce igrati domacin koji se nalazi na 16 mestu i gost koji se nalazi na 14 mestu na tabeli lige i bice ovde vrlo interesantno i neizvesno. Dosta je ovde favorizovan je domacin ali je i u dosta losoj formi i mislim da se ovde gost moze suprotstaviti i doci do remija
Nantes prima 1.5 golova na 25 utakmica ove sezone
Tipovi
  • Nantes-Strasbourg
    2. poluvreme će imati najviše golova
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Nantes-Strasbourg
    Strasbourg (-1) (EH)
    2 tipovi
    Pobeda
  • Nantes-Strasbourg
    Nantes da pobedi ili igra nerešeno
    2 tipovi
    Izgubljeno

ISTAKNUTI HENDIKEP TIP NAJBOLJI TIP

Nantes -1.50 u 2. poluvreme (AH)
Prognozirano: 6.80 - 16. Mar. 14:18
jos jedan tip za ovaj mec ali sada azijskji hendikep 2. poluvrme nant -1,5. Strazbur igraz mnogo lose paz ce tesko do bodova danas u gostima. Mislim da ce Nant u drugom dleu vise napadati pa tadaz ocekuejm njihovu pobedu sa 2 ili vise oglova razlike a kvota za to je dobra
Nantes u proseku dobija 2 žutih kartona na 25 utakmica ove sezone u ovoj ligi
Tipovi
  • Nantes-Strasbourg
    Nantes da pobedi 1. poluvreme
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Nantes-Strasbourg
    Preko 3.5 gola u 2. poluvreme
    Izgubljeno
  • Nantes-Strasbourg
    Strasbourg 0.00 (AH)
    Pobeda

ISTAKNUTI VIŠE/MANJE TIP NAJBOLJI TIP

Ispod 0.5 gola
Prognozirano: 9.85 - 16. Mar. 07:13
Kao sto sam vec rekao ocekujem da ovde gledamo jedan jako tvrd duel ne ocekuyjem uopste da vidim mnogo sansi niti golova i po meni ovo moze cak vrlo lako da bude jedan mec i bez golova i ja cu da pokusam sa ovom opkladom i ovom zaista sjajnom kvotom. Srecno
Tim Nantes je postigao najviše golova u vremenskom intervalu 46-60 ove sezone
Tipovi
  • Nantes-Strasbourg
    Preko 2.25 gola
    Pobeda
  • Nantes-Strasbourg
    Nantes -1.50 u 2. poluvreme (AH)
    Izgubljeno
  • Nantes-Strasbourg
    Nantes -1.50 u 1. poluvreme (AH)
    Izgubljeno
Tim Nantes je primio 76-90 golova u vremenskom intervalu 76-90 ove sezone
Tipovi
  • Nantes-Strasbourg
    Preko 2 gola u 1. poluvreme
    Push
  • Nantes-Strasbourg
    Oba tima postižu pogodak u 2. poluvreme: da
    Izgubljeno
  • Nantes-Strasbourg
    Nantes (-1) u 2. poluvreme (EH)
    Izgubljeno
Poslednji put kad je tim Nantes igrao protiv ovog protivnika na ovom turniru, konačni rezultat je glasio 0-2
Tipovi
  • Nantes-Strasbourg
    Preko 1.5 gola u 1. poluvreme
    Pobeda
  • Nantes-Strasbourg
    Strasbourg -1.00 (AH)
    Pobeda
  • Nantes-Strasbourg
    Preko 1 gola u 1. poluvreme
    Pobeda
Mostafa Mohamed je najbolji strelac u timu Nantes na ovom takmičenju ove sezone sa 7 postignutih golova
Tipovi
  • Nantes-Strasbourg
    Nantes 0.00 (AH)
    Izgubljeno
  • Nantes-Strasbourg
    Strasbourg -0.75 (AH)
    Pobeda
  • Nantes-Strasbourg
    Strasbourg -1.00 u 2. poluvreme (AH)
    Pobeda
Tipovi
  • Nantes-Strasbourg
    Prvi gol u izmedju 41" i 50"
    Izgubljeno
  • Nantes-Strasbourg
    Nerešeno - Nantes (+1) (EH)
    Izgubljeno
  • Nantes-Strasbourg
    Nantes -0.50 u 1. poluvreme (AH)
    Izgubljeno
Tipovi
  • Nantes-Strasbourg
    Oba poluvremena će imati isti broj golova
    Pobeda
  • Nantes-Strasbourg
    Preko 0.5 gola u 1. poluvreme
    Pobeda
  • Nantes-Strasbourg
    Nantes (-1) (EH)
    Izgubljeno
Tipovi
Tipovi
  • Nantes-Strasbourg
    Preko 4 gola
    Push
  • Nantes-Strasbourg
    Nantes (-1) u 1. poluvreme (EH)
    Izgubljeno
  • Nantes-Strasbourg
    Nerešeno - Nantes (-1) u 1. poluvreme (EH)
    Izgubljeno
Tipovi
  • Nantes-Strasbourg
    Oba tima postižu pogodak : ne
    Izgubljeno
  • Nantes-Strasbourg
    Prvi gol u izmedju 11" i 20"
    Izgubljeno
  • Nantes-Strasbourg
    Ispod 3.5 gola
    Izgubljeno
Tipovi
  • Nantes-Strasbourg
    Preko 2.5 gola u 2. poluvreme
    Izgubljeno
Chat