Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

VfB Stuttgart - Union Berlin Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 1-0)
VfB Stuttgart
2
-
0
Union Berlin

NAJBOLJA VFB STUTTGART VS UNION BERLIN PROGNOZA.

Union Berlin (-1) u 1. poluvreme (EH)
Prognozirano: 30.00 - 8. Mar. 18:48
jos jeddan tip za ovaj mec ali sada evropski hednikep 1. poluvreme 1:0 Union Berlin. Stutgart se nalazi na 3. mestu i bori se za Ligu Sampiona dok Union Belrinu ovaj mec ne znaci nista i mogu igrati rasterecno pa bi Union Berlin mogao dobiti prvi deo sa 2 ili vise oglova razlike
Tim VfB Stuttgart je postigao pogodak na 100% utakmica na domaćem terenu ove sezone

Najbolji Bundesliga tipsteri

GTO22
Kingofkingz63
VisekrunaRade
szafran1980
Abeyek

Štutgart - Union Berlin Prognoza, Analiza i Tip, 8. mart 2024.

Bettingexpert Team
  • Veče pod reflektorima MHPArene donosi nam duel Štutgarta i Union Berlina u 25. kolu Bundeslige. Domaćin, Štutgart, nalazi se visokoj 3. poziciji na tabeli i ambicijama koje gledaju ka vrhu, dok Union Berlin zauzima 14. mesto i bori se za opstanak. Forma je na strani Štutgarta koji je serijom dobrih rezultata učvrstio svoju poziciju, dok Berlinci dolaze sa dve čiste mreže u poslednjih pet utakmica, no sa manje optimizma na strani napadačkog učinka.
Tipovi
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    VfB Stuttgart da pobedi
    23 tipovi
    Pobeda
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    VfB Stuttgart -1.00 (AH)
    15 tipovi
    Pobeda
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    VfB Stuttgart -1.50 (AH)
    11 tipovi
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Preko 3.5 gola
Prognozirano: 3.10 - 3. Mar. 18:08
Štutgart sa dobrim šansama za mesto koje vodi u Ligu Šampiona. Kod kuće su baš efikasni i postižu skoro tri gola u proseku a primaju jedan. Union će posle odlične prošle sezone sada nekako uspeti de spasi ispadanja. Union igra suprotno od Štutgarta ali mislim da se Štutgart više pita.
VFB STUTTGART - UNION BERLINKO ĆE POBEDITI?
83.0%
8.5%
8.5%
47 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
wetteja
Profit: 2,483.0
Oba tima postižu pogodak u 1. poluvreme: da
Pročitaj ceo tip
Mar. 06, 2024 12:27

Štutgart - Union Berlin Prognoza, Analiza i Tip, 8. mart 2024.

Bettingexpert Team

Prognoza naginje domaćinu, uz očekivanje da održe mrežu netaknutom zahvaljujuci seriji bez poraza kod kuće i napadačkom instinktu Serhua Girasija, najboljeg strelca tima. Union Berlin dolazi u goste sa namerom da iznenadi, no realnost terena i brojki govori u prilog Štutgarta.

Opklade za meč:

  • Preporučeni tip: pobeda Štutgarta.
  • Štutgart je u boljoj formi trenutno.
  • Štutgart ima dobre rezultate na domaćem terenu.
  • Union Berlin ima lošije rezultate u gostima.
  • Očekuje se da će Štutgart pobediti bez primljenog gola.
  • Najniže kvote: 1.51.

Vreme je delimicno oblačno, ali se očekuje razvedravanje, što sugeriše da vremenski uslovi ne bi trebali značajnije uticati na tok susreta. Bez obzira na to, navijači se nadaju da će zvezde sa neba pratiti munjevite akcije na terenu.

Štutgart – Union Berlin Prognoza i Tip

Preporučeni tip za klađenje na susret Štutgarta protiv Union Berlina je pobeda domaćeg tima. Ovaj savet se temelji na impresivnoj formi Štutgarta i njihovoj 3. poziciji na tabeli sa 50 bodova, u poređenju sa 14. mestom koje zauzima Union Berlin sa 25 bodova. Pogled na statistiku donosi Štutgarta u prednost, s obzirom na visoki prosek golova koje postižu na utakmicama i snažnu igru na domaćem terenu, dok Union Berlin pokazuje tendenciju da gubi van svog stadiona.

Štutgart – Union Berlin Prognoza
Opklada Kvota
Pobeda Štutgarta 1.49
  • Štutgart ima snažan napadački sastav predvođen Serhuom Girasijem, koji je dosad postigao 20 golova.
  • Union Berlin u poslednjih pet utakmica ima prosečno postignutih 1.00 golova, što ukazuje na slabiju efikasnost u napadu.
  • Forma Štutgarta na domaćem terenu i nedostatak čvrstine Union Berlina u odbrani kada igraju u gostima daje dodatnu težinu ovom tipu za klađenje.

Štutgart – Union Berlin Kvote

U predstojećem okršaju u okviru 25. kola Bundeslige, očekuje se intenzivna borba između Štutgarta i Union Berlina. Prema kvotama kladionica, domaćin Štutgart ulazi u meč kao jasan favorit, sa kvotom od 1.49 na pobedu. Pogled na tabelu i dosadašnje partije daje im za pravo, s obzirom da se Štutgart nalazi na impresivnom trećem mestu sa 50 bodova. S druge strane, kvota na nerešen rezultat je 4.34, što sugeriše da bi i ishod bez pobednika mogao biti interesantan izbor za one koji traže veći rizik. Za one koji veruju u iznenađenje i pobedu Union Berlina, kvote dosežu visokih 6.33, odražavajući potencijalni rizik ali i mogući visok profit

Štutgart – Union Berlin Kvote
Opklada Kvota
Pobeda Štutgarta 1.49
Nerešeno 4.34
Pobeda Union Berlina 6.33

Štutgart Analiza

Štutgart Poslednje utakmice (LWWDW)

Štutgart pokazuje impresivnu formu u poslednjih pet utakmica, sa tri pobede,  jednim nerešenim rezultatom i jednim porazom. Njihov napadački potencijal je očigledan, sa prosekom od 2.20 golova po meču, iako njihova odbrana beleži manjak čistih mreža u istom periodu. Uprkos tome, njihov napad, predvođen učinkovitim Serhuom Girasijem, koji je postigao 20 golova ove sezone, beleži konstantnu efikasnost. Ovi rezultati ističu snagu Štutgarta, posebno kada se takmiče na svom terenu MHPAreni, gde su u poslednje vreme pokazali čvrstinu i odlučnost.

Domaćin Gost Rezultat
Bajer Leverkuzen Štutgart 3-2 (Poraz)
Štutgart Majnc 05 3-1 (Pobeda)
Darmštat Štutgart 1-2 (Pobeda)
Štutgart Keln 1-1 (Nerešeno)
Volfsburg Štutgart 2-3 (Pobeda)

Nedostatak sačuvane mreže u prethodnim mečevima može izazvati zabrinutost, ali stabilan broj bodova i visoka pozicija na tabeli daju Štutgartu dovoljno samopouzdanja da uđu u ovu utakmicu s jasnim planom za nastavak pobedničkog niza.

Štutgart Ključni igrači

  • Štutgart će se osloniti na ključne igrače kao što su vrhunski strelac ekipe Serhu Girasi, koji je već postigao 20 golova ove sezone, i golmana Fabijana Bredloua, koji će pokušati da sačuva svoju mrežu. Očekuje se da će borba između iskusnog strelca Girasija i odbrambenih igrača Union Berlina biti ključna u ovom duelu.
  • S obzirom na to da prethodna postava može biti promenjena zbog povreda, ekipu bi trebalo da predvode neki od ovih igrača, što sugeriše mogući sastav:
  • Golman: Fabjian Bredlou
  • Odbrana: Džoša Vagnoman, Antoni Rolo, Hiroki Ito, Valdemar Anton
  • Vezni red: Atakan Karazor, Angelo Štiler, Vu-Jong Džong, Kris Fihrih
  • Napad: Serhu Girasi, Enco Milo

Strategija trenera Sebastijana Henesa će verovatno biti usredsređena na iskorišćavanje snage Girasija u napadu, dok će Vagnoman i Anton imati ključne uloge u sprečavanju napadača Union Berlina da uzdrma mrežu.

Štutgart Suspenzije i Povrede

Štutgart ulazi u meč sa nekoliko ključnih izostanaka zbog povreda što bi moglo značajno uticati na dubinu i taktiku tima. Ekipa će morati da se prilagodi bez prisustva nekoliko važnih igrača, uključujući potentnog Nikolasa Narteja i talentovanog Enco Miloa, koji se očekuje da se vrati za par dana, kao i Dan Aksela Zagadua čiji će povratak biti tek početkom oktobra. S obzirom na to da nemaju suspendovanih igrača, trener Sebastijan Henes će biti primoran da adaptira svoju strategiju na raspoloživim snagama.

Štutgart Povrede igrača
Nikolas Narti Koleno Sredina marta 2024
Kris Fihrih Bolest Nekoliko dana
Enco Milo Koleno Nekoliko dana
Dan Aksel Zagadu Povreda ligamenata Početak oktobra 2024
Samuele di Benedeto Prelom cevanice Kraj jula 2024
Roberto Masimo Povreda prepona Kraj marta 2024
Genki Haraguči Bolest Nekoliko dana

 

Štutgart Suspenzije
Igrač Suspenzija Očekivani povratak

Štutgart Taktika i Formacija

Štutgart pristupa ovom susretu 25. kola Bundeslige sa jasnom namerom da iskoristi svoju domaću prednost i ojača poziciju u samom vrhu tabele.

Taktička razrada Štutgarta:

  • Formacija: Najverovatnija formacija za predstojeću utakmicu je 4-2-3-1, što omogućava fleksibilnost u napadu i stabilnost u odbrani.
  • Ključni napadač: Serhu Girasi, sa impresivnih 20 golova, biće ključna figura u vrhu napada i glavni predmet pažnje odbrane Union Berlina.
  • Vezni par: Atakan Karazor i Angelo Štiler će kao defanzivni veznjaci imati zadatak da stabilizuju sredinu terena i prekidaju napade protivnika.
  • Ofanzivni vezni red: Uz već očekivane povrede, Vu-Jong Džong, Enco Milo i povratnik Kris Fihrih imaće zadatak da prave prostor i kreiraju šanse za Girasija.
  • Odbrambena solidnost: Iako nije bilo čistih mreža u poslednjih pet utakmica, par Rolo i Ito u centru odbrane sa Vagnomanom i Antonom po stranama nastojaće da ojačaju svoj blok i minimiziraju šanse protivnika.
  • Strategija: Štutgart će verovatno nastojati da kontrolise tempo igre sredinom terena i eksploatiše slabije rezultate Union Berlina u gostima.

Union Berlin Analiza

Union Berlin Poslednje utakmice (DWWDL)

Union Berlin ulazi u ovaj duel sa ambicijom da popravi skor koji je u prethodnih pet utakmica doneo promenljive rezultate, no sa dva meča bez primljenog gola čini se da su fokusirani na jačanje odbrane. Sa prosečno postignutim golom po utakmici i ukupno dvaput sačuvanom mrežom, pruža se utisak da je Union Berlin možda čvršći u odbrani nego što je produktivan u napadu. Nenad Bjelica traga za strategijom koja će održati konzistentnost tima, pogotovo kada igraju u gostima koje im istorijski nisu išle najbolje po pitanju rezultata.

Domaćin Gost Rezultat
Majnc 05 Union Berlin 1-1 (Nerešeno)
Union Berlin Volfsburg 1-0 (Pobeda)
Hofenhajm Union Berlin 0-1 (Pobeda)
Union Berlin Hajdenhajm 2-2 (Nerešeno)
Union Berlin Borusija Dortmund 0-2 (Poraz)

Prethodni niz pokazuje da Union Berlin ume da iznenadi, ali i da se izgubi u neizvesnosti igre, što ih čini nepredvidivim protivnikom za Štutgart.

Union Berlin Ključni igrači

Union Berlin se oslanja na vitalnost i snagu svojih ključnih igrača, među kojima se izdvaja Robin Gosens, najbolji strelac tima sa šest golova. Njegov duel sa defanzivcem Hirokijem Itom mogao bi biti ključan za ishod utakmice. Brenden Aronson takođe pruža vitalnu kreativnost u sredini terena i očekuje se da će biti glavni motor napada gostiju. Sa takvom podrškom u vezi, Benedikt Holerbah imati će zadatak da ugrozi protivničkog golmana i iskoristi svaku priliku koja mu se pruži.

Očekivani sastav za Union Berlin:

  • Golman: Frederik Ronou
  • Odbrambeni igrači: Robin Knohe, Kevin Vogt, Daniljo Doehi
  • Vezni igrači: Rani Kedira, Josip Juranović, Brenden Aronson, Andras Šefer, Žerom Rusiljon
  • Napadači: Lukas Tusart, Benedikt Holerbah

Dobra fizička spremnost i taktička disciplina su imperativ za Union Berlin kako bi se suočili sa ofanzivnom silom Štutgarta, predvođenom Serhuom Girasijem, koji ove sezone dominira Bundesligom.

Union Berlin Suspenzije i Povrede

Union Berlin ulazi u ovu borbu bez suspenzija i sa kompletnim timom, što treneru Nenadu Bjelici pruža širinu izbora za optimalan sastav. Nedostatak povreda može se pokazati ključnim u njihovim naporima da pruže jak otpor trećeplasiranom Štutgartu, posebno kada uzmu u obzir da je domaći tim oštećen povredama nekoliko važnih igrača. Bjelica može biti miran znajući da mu sve opcije stoje na raspolaganju, što može biti prednost pri kreiranju taktike zasnovane na igračima koji su u punoj fizičkoj spremnosti i koji nude timske mogućnosti za postizanje povoljnog rezultata na gostovanju.

Union Berlin Povrede
Igrač Povreda Povratak
Nijedan igrač povređen

 

Union Berlin Suspenzije
Igrač Suspenzija Povratak
Nijedan igrač suspendovan

Union Berlin Taktika i Formacija

Taktički profil Union Berlina pod komandom Nenada Bjelice obično pokazuje naglasak na disciplinovanu defanzivu s tri defanzivca, omogućavajući solidnost i fleksibilnost u tranziciji. Formacija 3-5-2 koju su preferirali u poslednjim utakmicama naglašava važnost širokog angažovanja bočnih igrača u napadima, dok centralni vezni igrači održavaju ravnotežu u sredini terena.

  • Formacija: 3-5-2
  • Očekivani sastav: Ronou; Knohe, Vogt, Doeki; Kedira, Juranović, Aronson, Šefer, Rusiljon; Tusart, Holerbah
  • Ključni napadač: Lukas Tusart
  • Vezni red: Juranović, Aronson i Šefer su zaduženi za kreativnu podršku i pritisak u sredini, dok Kedira nudi defanzivnu stabilnost
  • Odbrambeni kapaciteti: Dva puta su sačuvali mrežu netaknutom u poslednjih pet mečeva, pokazujući sposobnost da budu neprobojni.
  • Istaknuta taktika: S obzirom na poslednje rezultate, moguće je da će Union Berlin tražiti svoju šansu u kontranapadima i disciplinovanoj defanzivi nadajući se iznenađenju protiv favorizovanog Štutgarta.

Štutgart – Union Berlin Međusobni dueli

Istorija susreta između Štutgarta i Union Berlina tokom poslednjih pet okršaja pruža uvid u zanimljiv obrazac koji sugeriše taktičku napetost i nepredvidljivost. Rezultati su promenljivi, sa nekoliko iznenađenja i uspona i padova na obe strane. Ne postoje kontinuirani nizovi pobeda, što uzbuđenje predstojećeg susreta čini još većim. Različiti ishodi naglašavaju kako mala taktička prilagođavanja ili pojedinačni momenti genijalnosti mogu prevagnuti u ovakvim duelima.

Štutgart – Union Berlin Međusobni susreti
Domaćin Gost Rezultat
Union Berlin Štutgart 1-1
Štutgart Union Berlin 0-1
Union Berlin Štutgart 3-0
Union Berlin Štutgart 0-3
Štutgart Union Berlin 1-0

Njihovi prethodni susreti su varirali od remija do pobeda na obe strane, što ukazuje na to da obe ekipe ulaze u meč s jednakim šansama, bez obzira na trenutne pozicije na tabeli ili formu. Ovaj meč nudi priliku za oba tima da preokrenu trendove i otvore novo poglavlje u svojim direktnim duelima.

Stadion i Vremenske prilike

MHPArena će biti domaćin ovog Bundesligaškog okršaja, teren na kojem Štutgart redovno igra ključne mečeve. Ovaj objekat može da primi navijače željne kvalitetnog fudbala i postao je tvrđava ove sezone za Štutgart koji se nalaze na imponzantnom trećem mestu. Pod delimično oblačnim nebom koje se razvedrava, igrači će imati optimalne uslove za igru bez ometanja od elemenata vremena, što treba da im omogući da ispolje svoj puni potencijal.

Strategije oba tima mogle bi se prilagoditi zbog promenljivih vremenskih uslova na početku, sa željom da se iskoriste ranije trenutke kada se suparnik možda još nije adaptirao. No, kako se vreme razvedrava, fokus će biti više na tehničkoj i taktičkoj predstavi nego na borbi sa vremenskim prilikama. Očekuje se brza igra na sredini terena sa ciljem stvaranja prilika za njihove ključne igrače, Girasija i Gosensa, koji bi mogli biti odlučujući u ovom sudaru.

 

Za više tipova za klađenje na najbolju inemačku ligu, pogledajte

Prognoze za Bundesligu

Tipovi
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Oba tima postižu pogodak u 1. poluvreme: da
    10 tipovi
    Izgubljeno
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Oba tima postižu pogodak : da
    9 tipovi
    Izgubljeno
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    VfB Stuttgart da pobedi 1. poluvreme
    7 tipovi
    Pobeda

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Union Berlin -0.50 u 1. poluvreme (AH)
Prognozirano: 5.75 - 8. Mar. 18:46
jos jeddan tip za ovaj mec ali sada azijski hednikep 1. polu7vreme Union Berlin -0,5. Union Berlin igra mnogo bolje u poslednje vreme negoi li na pocetku sezone i mislim daz mogu vrlo lako dobiti Stutgart bar u provm dleu meca a kvota za ovaj tip je dobra pa cu ja pokusati
Tim VfB Stuttgart je postigao pogodak na 88% utakmica ove sezone
Tipovi
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Preko 1.5 gola u 1. poluvreme
    6 tipovi
    Izgubljeno
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Union Berlin da pobedi
    6 tipovi
    Izgubljeno
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Ispod 2.5 gola
    5 tipovi
    Pobeda

TIP ZA SMELE NAJBOLJI TIP

Union Berlin (-1) u 1. poluvreme (EH)
Prognozirano: 34.00 - 8. Mar. 10:35
Iako se ovde ocekuje da domaci tim bude taj koji ce odigrati jedan jako dobar mec ja mislim da nece bas tako biti,mislim da gosti jos uvek imaju kvalitet da mogu da dobiju ovakve meceve,mislim da ce jos u prvom delu meca dati dva gola i tako resiti pitanje pobednika meca.
VfB Stuttgart prima 1.2 golova na 24 utakmica ove sezone
Tipovi
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Nerešeno
    5 tipovi
    Izgubljeno
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    VfB Stuttgart -1.50 u 1. poluvreme (AH)
    5 tipovi
    Izgubljeno
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Preko 4.5 gola
    3 tipovi
    Izgubljeno

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

VfB Stuttgart da pobedi
Prognozirano: 1.52 - 8. Mar. 18:35
Stutgart igra sjajno ove sezone, na trecem mestu su na tabeli i u borbi su za druge mesto. Beleze dosta bolje rezultate odnuniona, a takodje su sjajni na domacem terenu gde su neporaženi u poslednja 11 neca sa samo 2 neresene i cak 9 pobeda tako da ocekujem njihovu pobedu ovde
VfB Stuttgart prima 1.2 golova na 24 utakmica ove sezone
Tipovi
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    VfB Stuttgart (-2) (EH)
    3 tipovi
    Izgubljeno
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    VfB Stuttgart (-1) u 1. poluvreme (EH)
    3 tipovi
    Izgubljeno
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Preko 2.5 gola u 1. poluvreme
    3 tipovi
    Izgubljeno

ISTAKNUTI 1X2 TIP NAJBOLJI TIP

VfB Stuttgart da pobedi
Prognozirano: 1.54 - 5. Mar. 07:54
Stuttgart je na 3. mjestu tablice. Odigrali su 24 utakmice i osvojili 50 bodova sa gol razlikom 55:31. Na domaćem terenu su na omjeru 9-2-1 sa gol razlikom 35:11. U tri prošla kola uzeli su sedam bodova. Union Berlin je na 14. mjestu. Odigrali su 24 utakmice i osvojili 25 bodova sa gol razlikom 23:39. U gostima su na omjeru 2-2-8 sa gol razlikom 9:21. U tri prošla kola osvojili su četiri boda. Moj odabir je pobjeda Stuttgarta na domaćem terenu.
Tim VfB Stuttgart je prvi postigao pogodak na 71% od 24 utakmica ove sezone
Tipovi
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Union Berlin -0.50 u 1. poluvreme (AH)
    3 tipovi
    Izgubljeno
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Union Berlin da pobedi 1. poluvreme
    3 tipovi
    Izgubljeno
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Union Berlin -0.50 (AH)
    3 tipovi
    Izgubljeno

ISTAKNUTI HENDIKEP TIP NAJBOLJI TIP

VfB Stuttgart -1.50 (AH)
Prognozirano: 2.41 - 7. Mar. 14:25
MIsli mda je ovde trenutno doamcin daleko spremniji tim i ockeujem da upravo oni ovde imaju inicijativu tokom citavog meca te misli mda cemo vdieti ovde doamcinaju domacina i ockeuje mda oni pobede u ovom mecu sa bar 2 goal razlike a kvota za ovaj tip je sasvim solidna i vredna riizka. Srecno!
VfB Stuttgart u proseku dobija 1.6 žutih kartona na 24 utakmica ove sezone u ovoj ligi
Tipovi
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Prvi gol u izmedju 11" i 20"
    2 tipovi
    Pobeda
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Preko 3 gola
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Union Berlin (-1) u 1. poluvreme (EH)
    2 tipovi
    Izgubljeno

ISTAKNUTI VIŠE/MANJE TIP NAJBOLJI TIP

Preko 2.5 gola u 1. poluvreme
Prognozirano: 6.25 - 8. Mar. 17:42
Sto se ovog meca tice ja cu svakako da idem na jos jedan tip po meni jako primamljiv verujem da ce ovo od prvog minuta da bude otvoren mec da cemo da vidimo dosta sansi na obe strane i ja cu da idem i na preko 2.5 golova u prvom pol. Srecno
Više od 2.5 gola je postignuto na 75 % od 24 utakmica ekipe VfB Stuttgart ove sezone na ovom takmičenju
Tipovi
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Preko 2 gola u 1. poluvreme
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Preko 3.5 gola
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Nerešeno - VfB Stuttgart (-1) (EH)
    2 tipovi
    Izgubljeno
Tim VfB Stuttgart je postigao najviše golova u vremenskom intervalu 76-90,61-75 ove sezone
Tipovi
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Preko 2.5 gola
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Ispod 3.5 gola
    2 tipovi
    Pobeda
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Nerešeno - VfB Stuttgart (-2) u 1. poluvreme (EH)
    2 tipovi
    Izgubljeno
Tim VfB Stuttgart je primio 61-75 golova u vremenskom intervalu 61-75 ove sezone
Tipovi
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    VfB Stuttgart da pobedi Draw No Bet
    Pobeda
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Preko 1 gola u 1. poluvreme
    Push
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Ispod 0.5 gola
    Izgubljeno
Tim VfB Stuttgart je postigao pogodak na 6 uzastopnih utakmica u ovom takmičenju
Tipovi
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Oba tima postižu pogodak u 2. poluvreme: da
    Izgubljeno
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    VfB Stuttgart -1.75 u 1. poluvreme (AH)
    Izgubljeno
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    VfB Stuttgart da pobedi ili igra nerešeno
    Pobeda
Tipovi
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Nerešeno - VfB Stuttgart (+1) (EH)
    Izgubljeno
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Union Berlin +0.50 (AH)
    Izgubljeno
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    VfB Stuttgart -0.50 u 1. poluvreme (AH)
    Pobeda
Tipovi
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Prvi gol u izmedju 21" i 30"
    Izgubljeno
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    VfB Stuttgart -1.25 (AH)
    Pobeda
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Preko 1.5 gola
    Pobeda
Tipovi
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    VfB Stuttgart -2.50 (AH)
    Izgubljeno
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Nerešeno - VfB Stuttgart (-3) (EH)
    Izgubljeno
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Preko 4 gola
    Izgubljeno
Tipovi
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    VfB Stuttgart (-1) (EH)
    Pobeda
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Preko 1.75 gola u 1. poluvreme
    Izgubljeno
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Ispod 2.25 gola
    Pobeda
Tipovi
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Nerešeno - VfB Stuttgart (-2) (EH)
    Pobeda
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    VfB Stuttgart da pobedi bez primljenog gola
    Pobeda
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Preko 2.75 gola
    Izgubljeno
Tipovi
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    VfB Stuttgart da pobedi 2. poluvreme
    Pobeda
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Ispod 3 gola
    Pobeda
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Prvi gol u posle 81"
    Izgubljeno
Tipovi
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Prvi gol u n/A
    Izgubljeno
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Union Berlin da pobedi bez primljenog gola
    Izgubljeno
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Ispod 1.5 gola u 1. poluvreme
    Pobeda
Tipovi
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    VfB Stuttgart -2.25 (AH)
    Izgubljeno
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Union Berlin da pobedi
    Izgubljeno
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Ispod 0.5 gola u 1. poluvreme
    Izgubljeno
Tipovi
  • VfB Stuttgart-Union Berlin
    Preko 0.5 gola u 2. poluvreme
    Pobeda
Chat