Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Bjorn Fratangelo - Jiri Vesely Tipovi za kladjenje

FT
Bjorn Fratangelo
0
-
2
Jiri Vesely

NAJBOLJA BJORN FRATANGELO VS JIRI VESELY PROGNOZA.

Jiri Vesely da pobedi
Prognozirano: 1.78 - 18. Jun 23:27
U drugom kolu celendzer turnira u Ilkliju ,na travi , snage ce odmeriti Americki teniser Bjorn Fratandjelo i Ceski teniser Jirzi Veseli. Bice ovo njihov treci medjusobni okrsaj ,a oba prethodna je dobio Veseli jos 2013.godine. Fratandjelo je u prvom kolu u Ilkliju bio bolji od Penistona ,dok je Ceski teniser kao nosilac bio slobodan u prvoj rundi. Sto se tice konkretno meceva na travi,Fratandjelo je prosle godine odigrao svega 6 meceva na ovoj podlozi i ostvario samo jednu pobedu . Veseli je s druge strane imao solidne rezultate,posto je stigao do polufinala ATP turnira u Antaliji a zatim igrao i osminu finala Vimlbdona gde je eliminisan od Rafe Nadala. Veseli je svakako kvalitetniji teniser od Fratandjela i ocekujem rutinsku pobedu Ceskog tenisera.
Bjorn Fratangelo gubi 76 % mečeva u kojima izgubi prvi set

Najbolji ATP Challenger tipsteri

Tiptiptip
younessraja
petar1989
D4rkness
Chamo
Tipovi
  • Bjorn Fratangelo-Jiri Vesely
    Jiri Vesely da pobedi
    3 tipovi
    Pobeda
  • Bjorn Fratangelo-Jiri Vesely
    Preko 22 utakmica
    Izgubljeno
  • Bjorn Fratangelo-Jiri Vesely
    Tačan rezultat: 0-2
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Tačan rezultat: 0-2
Prognozirano: 2.75 - 19. Jun 09:12
challenger ilkley i meč 2. kola između bjorna i veselya. bjorn je 135. igrač na svijetu koji ove sezone ima 3/1 u dvorani, 3/6 na zemlji, 1/0 na travi te 7/6 na hardu. s druge strane vesely je 106. igrač na svijetu koji ove sezone ima 0/1 u dvorani, 9/9 na zemlji te 5/5 na hardu. vesely ima dvije pobjede iz zadnje dvije međusobne meča tako da mu očigledno bjorn odgovara. bjorn je ovdje uspio dobiti penistona u dva seta iako je imao dosta problema u 1. setu. vesely voli igrati na travi pa se nadma da će konačno proigrati i da bi ovo mogao vrlo lako dobiti u dva seta.

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Jiri Vesely da pobedi
Prognozirano: 1.72 - 19. Jun 09:21
Drugo kolo Celendzera koji se odrzava u Engleskog na travnatoj podlozi, a sastaju se Bjorn Fratangelo i ceski teniser Jiri Veseli. Bjorn Fratangelo iz Amerike je svoj prvi mec na travi odigrao upravo na ovom turniru pre 2 dana i slavio rezultatom 2:0 protiv 514. tenisera sveta. Amerikanac je trenutno 135. na ATP listi. Ceh Jiri Veseli i Bjorn Fratangelo su rodjeni iste godine 1993, istog meseca, razlika je samo u 9 dana izmedju njih, tacnije Jiri Veseli je stariji za tih 9 dana. Cak imaju identican ucinak na travnatnoj podlozi u karijeri, a to je 18 pobeda i 13 poraza. Mislim da je u blagoj prednosti ceski teniser.
Jiri Vesely pobeđuje u 89 % mečeva u kojima osvoji prvi set
Chat