Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Borna Coric - Pierre-Hugues Herbert Tipovi za kladjenje

FT
Borna Coric
0
-
2
Pierre-Hugues Herbert

NAJBOLJA BORNA CORIC VS PIERRE-HUGUES HERBERT PROGNOZA.

Tačan rezultat: 2-0
Prognozirano: 2.75 - 21. Jun 11:05
U mecu cetvrtfinala ATP turnira u Haleu sastaju se Hrvatski teniser Borna Coric i Francuz Pjer Ig Erber. Bice ovo njihov peti medjusobni mec ,a rezultat je 2:2 u pobedama,s tim da je Erber dobio dva meca kada je Borna imao samo 17 godina,a svi znamo koliko je Coric od onda napredovao. Borna igra dobro na travi ovih dana,doduse nije to jos uvek ona forma od prosle godine kada je ovde u Haleu dobio Sasu Zvereva i u finalu Rodzera Federera. Ipak,Coric je danas po meni veliki favorit i puno je kvalitetniji teniser od Erbera,pa ocekujem jednu rutinsku pobedu branioca titule sa 2:0 u setovima.
Poslednji put kad je Borna Coric igrao protiv ovog protivnika, Borna Coric won (6/4 - 6/2)

Najbolji ATP tipsteri

Tiptiptip
D4rkness
Mexicano.3.0
Proshark
salahsyh
Tipovi
  • Borna Coric-Pierre-Hugues Herbert
    Tačan rezultat: 2-0
    7 tipovi
    Push
  • Borna Coric-Pierre-Hugues Herbert
    Borna Coric da pobedi
    6 tipovi
    Void
  • Borna Coric-Pierre-Hugues Herbert
    Pierre-Hugues Herbert da pobedi
    4 tipovi
    Void

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Tačan rezultat: 2-0
Prognozirano: 2.55 - 20. Jun 19:13
Sutra ce se na ATP turniru u nemackom Haleu u okviru cetvrtfinala sastati teniser iz Hrvatske Borna Coric I teniser iz Francuske Pjer Ugo Erber. Obojica tenisera igraju dobro, ali veoma promenljivo. Borna Coric odigra jedan set fantasticno, pa drugi katastrofalno, ali onda odigra dobro u trecem setu pa stigne do pobede. Francuz ne igra lose sa osnovne linije, ali mu je servis neuobicajeno spor i neprecizan, ko da je menjao tehniku servisa. Po misljenju bukmejkera, a i po mom misljenju, Borna Coric je apsolutni favorit u ovom mecu. Predlazem da se odigra da ce Hrvat pobediti sa dva prema nula u setovima.
Tipovi
  • Borna Coric-Pierre-Hugues Herbert
    Preko 30.5 utakmica
    Void
  • Borna Coric-Pierre-Hugues Herbert
    Preko 23.5 utakmica
    Void
  • Borna Coric-Pierre-Hugues Herbert
    Preko 24 utakmica
    Void

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Tačan rezultat: 2-0
Prognozirano: 2.55 - 21. Jun 12:05
Halle, cetvrt-finale, trava. U ovom mecu imamo duel izmedju Borne Corica i Pierre Hugues Herberta. Coric se nalazi na 14 poziciji atp liste sa skorom na travi 4/1. On se nalazi u dobroj formi. U proslom kolu je pobedio Sousu sa 2-1 u setovima. Sa druge strane Herbert se nalazi na 43 poziciji atp liste sa skorom na travi 3/1. On je u proslom kolu pobedio Stakhovskog sa 2-1. Do sada su se ova dvojica sastala 4 puta i skor je 2-2 u pobedama. Coric je prosle sezone na ovom turniru dosao do titule i voli ovde da igra. On je dosta bolji igrac od Herberta, bolji je u polju dok Herbert ima za niansu bolji servis. Ja ocekujem pobedu Corica sa 2-0.Srecno!
Borna Coric i Borna Coric imaju odigranih 2 utakmica, uz odnos 2-0 u međusobnim susretima
Tipovi
  • Borna Coric-Pierre-Hugues Herbert
    Preko 23 utakmica
    Void
  • Borna Coric-Pierre-Hugues Herbert
    Ispod 24.5 utakmica
    Void

TIP ZA SMELE NAJBOLJI TIP

Tačan rezultat: 2-0
Prognozirano: 2.75 - 21. Jun 10:04
Biti ce ovo tesko ostvarivo ali mislim da je dosta realno. Ćorić je poznat po dugim mečevima, dugim izmjenama i promjenama momentuma između njega i protivničkog igrača. Vrlo često se uvali u probleme iz kojih se mora izvlačiti no pohvalno je da se često i izvuče. Odigrao je pet mečeva na travi ove sezone i u četiri je igrao tri seta. Jedina 2:0 pobjeda je bila protiv Munara u prvom kolu. Iz početka se mislilo da Ćorić neće biti dobar igrač na travi zbog par veoma loših rezultata, ali je onda stigao Halle i pobjeda u finalu protiv Federera koja ga je podigla na veću razinu i još veći kredibilitet. Na drugoj strani je Herbert koji je ovdje pobjedio Monfilsa i Stakhovskya. Međusobni omjer Herberta i Ćorića je 2:2 no obe pobjede Herberta su bile u Ćorićevim mladim danima dok je Ćorić 2017. i 2019. slavio sa 2:0 no oba puta na zemlji. S obzirom da brani prošlogodišnju titulu to mu je motiv više očekujem stabilan meč i tešku pobjedu no na kraju ipak u 2 seta.
Pierre-Hugues Herbert pobeđuje u 83 % mečeva u kojima osvoji prvi set
Chat