Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Hugo Dellien - Lorenzo Musetti Tipovi za kladjenje

FT
Hugo Dellien
2
-
0
Lorenzo Musetti

NAJBOLJA HUGO DELLIEN VS LORENZO MUSETTI PROGNOZA.

Tačan rezultat: 2-0
Prognozirano: 1.75 - 29. Jun 10:45
U polufinalu celendzer turnira u Milanu sastace se Bolivijski teniser Hugo Delien i Italijanski teniser Lorenco Museti. To ce im biti prvi medjusobni susret. Obojica tenisera su se zasluzeno nasla u polufinalu . Delijen je bio bolji od Bonadija sa 2:0 , Oliva sa 2:1, i od Tomija Robreda sa 2:0 u setovima. Sedamnaestogodisnji Museti je na putu do polufinala savladao Kotova, Danijela , Ernandez Fernandeza i Marsela Arevala. U danasnjem mecu Delijen je veliki favorit za pobedu. Ovo je mec u kome ce iskustvo biti vrlo vazan faktor , a taj segment je svakako na strani Bolivijskog tenisera. Ocekujem pobedu Delijena sa 2:0.
Lorenzo Musetti gubi 71 % mečeva u kojima izgubi prvi set

Najbolji ATP Challenger tipsteri

Tiptiptip
younessraja
petar1989
D4rkness
Chamo
Tipovi
  • Hugo Dellien-Lorenzo Musetti
    Tačan rezultat: 2-0
    3 tipovi
    Pobeda
  • Hugo Dellien-Lorenzo Musetti
    Hugo Dellien da pobedi
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Hugo Dellien da pobedi
Prognozirano: 1.29 - 29. Jun 13:03
Hugo Dellien ima 16 osvojenih futures turnira te četiri challengera od kojih je jedan bio ove godine. U posljednje vrijeme igra atp turnire i ima tu par solidnih rezultata. Mogu se izdvojiti pobjede protiv Simona, Mayera, Seppia itd, dok je solidan otpor pruzao Zverevu u Genevi te Nishikoriu u Madridu. Moze se spomenuti i jedan osvojeni set protiv Tsitsipasa na RG-u. Ovdje je pobjedio Bonadiu, Oliva i Robreda. Musetti na drugoj strani je prije ovog turnira bio 470. igrač svijeta. On je 17-ogodišnji mladić iz Italije koji igra na ITF/Challenger razini. Tu nema dvojbe da je Dellien iskusniji i bolji igrač i očekujem laku pobjedu u 2 seta.

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Tačan rezultat: 2-0
Prognozirano: 1.71 - 29. Jun 15:21
Teniski Celendzer koji se odrzava u Milanu, Italiji na sljaci gde se sastaju Hugo Delijen i Lorenco Museti. U karijeri se do sada nisu sastajali ova dvojica tenisera. Hugo Delijen je trenutno 93. teniser sveta, a njegov skor na sljaci ove godine je 29 pobeda i 15 poraza. Sto se tice ukupnog ucinka u karijeri na ovoj podlozi on glasi 349 pobeda i 167 poraza. Na drugoj strani, Lorenco Museti koji ima 17 godina je na 460. mestu na ATP listi. Njegov skor na sljaci glasi 13 pobeda i 8 poraza u 2019. godini. Ukupno taj ucinak iznosi 16 pobeda i 10 poraza.
Hugo Dellien pobeđuje u 88 % mečeva u kojima osvoji prvi set
Chat