Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Marco Trungelliti - Stefano Napolitano Tipovi za kladjenje

FT
Marco Trungelliti
2
-
1
Stefano Napolitano

NAJBOLJA MARCO TRUNGELLITI VS STEFANO NAPOLITANO PROGNOZA.

Stefano Napolitano da pobedi
Prognozirano: 1.85 - 14th Jul 14:49
Ovo su kval za turnir u unagu koji se igra na sljaci. Trungeliti je klasican ch ugrac i to je neko koga ove god i nisam mogao da vidim u nekom dobrom svetlu i cini mi se da je ovo losa sezona za njega i da ce tako tanko da igra i do kraja sezone. Kada je rec o napolitanu imao sam prilike da ga gledam na bet365 par puta ove godine na tim nekim ch turnirima i delovao mi je bas dobro na terenu pa je neka moja procena da je on dosta blize pobedi u ovom mecu. Srecno ko prati.
Marco Trungelliti gubi 77 % mečeva u kojima izgubi prvi set

Najbolji ATP tipsteri

Tiptiptip
D4rkness
Mexicano.3.0
Proshark
salahsyh
Tipovi
  • Marco Trungelliti-Stefano Napolitano
    Stefano Napolitano da pobedi
    5 tipovi
    Izgubljeno
  • Marco Trungelliti-Stefano Napolitano
    Marco Trungelliti da pobedi
    4 tipovi
    Pobeda
  • Marco Trungelliti-Stefano Napolitano
    Tačan rezultat: 1-2
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Marco Trungelliti da pobedi
Prognozirano: 2.32 - 15th Jul 08:11
Meč za glavni turnir u Umagu.igraju dva igrača koji su podjednaki ali po mojim klakulacijama ovo je meč koji dobija Trunguleti.ima već jednu pobjedu u njihovim međusobnim mečevima i zna kako igrat protiv ovog Italijana što je velika prednost.Trungulati je na ovij podlogama jako ozbiljan igrač i u glavnom turniru bude to nezgodan protivnik za bilo koga kog dobije u ždrijebu.Nadam se da smo odlično izabrali i da ćemo u Umagu ove godine i u živo pogledati koji meč.sRETNO SVIMA TKO TIPUJE NA TENISKE MEČEVE KOJI SU JAKO NEPREDVIDIVI I TO TREBA STVARNO ZNATI JER JE JAKO PUNO PARAMETRA U IGRi..
Tipovi
  • Marco Trungelliti-Stefano Napolitano
    Tačan rezultat: 0-2
    Izgubljeno

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Stefano Napolitano da pobedi
Prognozirano: 1.73 - 15th Jul 13:20
Kvale Umaga i oko pola 6 cemo znati ko ce se plasirati na ovaj turnir, da li ce to biti Trungelliti ili Napolitano. Prednost ide Napolitanu, 24godisnjem Italijanu koji zna odigrati solidno kada je na svojoj razini. Trungelliti cesto chokuje i gubi od igraca slabijih od sebe. Oba su tipicni challenger igraci i primarna podloga im je sljaka. Napolitano je u nesto boljoj formi, ali i nedavno je izgubio od istog igraca u Heilbronnu na sljaci 2-0. Vjerujem da je to bio samo los dan za Stefana i ocekujem da danas to bude mnogo bolje u svojoj komsijskoj zemlji Hrvatskoj.
Stefano Napolitano pobeđuje u 73 % mečeva u kojima osvoji prvi set
Chat