Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Maribor - Valur Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 2-0)
Maribor
2
-
0
Valur

NAJBOLJA MARIBOR VS VALUR PROGNOZA.

Oba tima postižu pogodak : da
Prognozirano: 2.00 - 17. Jul 14:57
Valur taj prvi meč nije uspeo da uradi ništa malo su stvarli šanse za gol ali ništa posebno Maribor je pokazao da je dosta bolji i pobjedili su sa 0:3, danas sam siguran da će ovdje sada da odigraju bez pritiska i da će da prime barem 1 gol, jer postoji mogućnost da i jedna i druga ekipa odigraju bez pritistka u to nema sumnje, Valur nema šta da izgubi te će ovdje igrati dosta napadački sa druge strane Maribor ima i dalje vrlo dobru ekipu i jak napad te sam siguran da mogu opet da daju barem 1 ili 2 gola.

Najbolji Liga šampiona tipsteri

kubako20pl
Spunky
allee
VisekrunaRade
Tipovi
  • Maribor-Valur
    Poluvreme / Kraj utakmice će se završiti sa 1/1
    8 tipovi
    Pobeda
  • Maribor-Valur
    Maribor -1.50 (AH)
    4 tipovi
    Pobeda
  • Maribor-Valur
    Oba tima postižu pogodak : da
    3 tipovi
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Maribor (-1) (EH)
Prognozirano: 2.09 - 16. Jul 14:00
Evo meca koji ce da se odigra danas u Sloveniji a moj tip za ovaj mec je pobeda ekipe Maribora koja igra kuci proitv islandskog tima Valura , inace treba reci da je ekipa domacina vec slavila sa cak 3:0 pa tako moze da se ocekuje da ce ovo da bude fix dana jer ralno domacin je za nekoliko klasa bolja ekipa a sa druge strane je tim koji je srecan sto je ovde i to je to. Ipak moj tip za ovaj mec je pobeda sa 2 gola razlike sto je po meni fix dana a kvota na tako nesto je cak 2.09
MARIBOR - VALURKO ĆE POBEDITI?
0%
0%
0%
0 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
TheTrollmanSha
Profit: 48,797.3
Poluvreme / Kraj utakmice će se završiti sa 1/1
Pročitaj ceo tip
Tipovi
  • Maribor-Valur
    Oba tima postižu pogodak : ne
    2 tipovi
    Pobeda
  • Maribor-Valur
    Preko 1.5 gola u 1. poluvreme
    2 tipovi
    Pobeda
  • Maribor-Valur
    Maribor (-1) (EH)
    2 tipovi
    Pobeda

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Preko 1.5 gola u 1. poluvreme
Prognozirano: 2.52 - 17. Jul 16:54
Domaci tim je odavno obezbedio prolaz dalej ali to ne znaci da ni u revnasu nece igrati dobro i da nece ici na pobedu,ocekujem da ce domaci tim ovde od samog pocetka meca krenuti jako ofanzivno,verujem da ce napadati da ce redjati prilike i verujem da ce uspeti da iz neke od akcija daju gol i tako dodju do prednosti,mislim da ce se gosti tada otvoriti da ce pokusati da uzvarte ali verujem da ce im domaci tim dati jos jedan gol i tako uvecati prednost,mislim da ce i u nastavku meca domaci tim biti bolji rival i verujem da ce dobiti ovaj mec.
Tipovi
  • Maribor-Valur
    Ispod 4 gola
    Pobeda
  • Maribor-Valur
    Ispod 3.5 gola
    Pobeda
  • Maribor-Valur
    Poluvreme / Kraj utakmice će se završiti sa 2/1
    Izgubljeno

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Maribor da pobedi
Prognozirano: 1.38 - 17. Jul 11:35
1 kolo Lige Šampiona revanš meč sastaju se slovenački predstavnik Maribor i predstavnik Islanda ekipa Valura. U prvom meču odigranom na islandu Maribor je ubedljivo slavio bilo je 0:3, Maribor je praktično obezbedio prolazak u narednu rundu i večerašnji meč je puka formalnost, Maribor je pokazao da je kvalitetnija ekipa verujem da će maribor i večeras dominirati kontrolistai meč imati inicijativu i na kraju i slaviti. Maribor je daleko ozbiljnilji klub nego što je to slučaj sa Islanđanima klupski fudbal u Sloveniji je ipak na većem nivou nego što je to slučaj sa Islanđanima, očekujem jednu rutinsku pobedu Maribora uz najmanje dva gola u mreži gostiju pozz!
Tipovi

ISTAKNUTI HENDIKEP TIP NAJBOLJI TIP

Maribor -1.75 (AH)
Prognozirano: 2.38 - 17. Jul 08:15
Ne vidim razlog da Maribor jos jednom ne pregazi bukvalno ekipu Valura i to veoma lako, jer je ovde ipak tako jasno i ocigledno da je prevelika razlika u kvalitetu dva tima i to ce se verovatno videti u ovom mecu. Inace, Slovenci su stvarno dobro odigrali prvi mec na Islandu i ja sam iskreno ocekivao da ce imati vise problema, nego sto ih realno jesu imali. Slavili su sa cak 3-0 i videcemo sta ce biti ovaj put. Valur je jednostavno u ovom trenutku ipak slabiji tim i nema bas toliko kvalitetne igrace, tako da dobija Maribor ponovo ovo.
Tipovi
Tipovi
  • Maribor-Valur
    Valur da pobedi ili igra nerešeno
    Izgubljeno
Chat