Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

John Isner - Ugo Humbert Tipovi za kladjenje

FT
John Isner
0
-
2
Ugo Humbert

NAJBOLJA JOHN ISNER VS UGO HUMBERT PROGNOZA.

Tačan rezultat u 1. set: 7-6
Prognozirano: 3.95 - 17. Jan. 03:26
Ovde su jako male kvote da ce biti tajbrejk u prvom setu, pa sam odlucio da probam sa tacnim rezultatom. Znamo kako je Izner mocan na servisu, koliko je tesko brejknuti ga i koliko je tesko savladati ga u tajbrejku. Umber igra dobro ove nedelje u Ouklendu, u poslednja 2 meca ni jednom nije izgubio svoj servis gem i mislim da je tajbrejk gotovo izvestan u 1. setu. Ipak, Izner je puno iskusniji igrac i mislim da ce resiti ovo u svoju korist.

Najbolji ATP tipsteri

Tiptiptip
D4rkness
Mexicano.3.0
Proshark
salahsyh
Tipovi
  • John Isner-Ugo Humbert
    John Isner da pobedi
    6 tipovi
    Izgubljeno
  • John Isner-Ugo Humbert
    Ugo Humbert da pobedi
    3 tipovi
    Pobeda
  • John Isner-Ugo Humbert
    Preko 10.5 utakmica u 1. set
    3 tipovi
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Tačan rezultat: 0-2
Prognozirano: 3.40 - 16. Jan. 18:49
jedan me jako itzjednačen i dobio je Isner u tri seta i mislim da je ovo mogućnost koja je realna da će da bude jer je ovo meč koji je jako aznimljiv i da će na početku turnira mi je bilo da Humbert ide u finale i mislim da je to jako realno da će da bude iako je Isner na ovoj podloz jako nezgodan i pitanje je koliko je ovo točno ali očekujem da će ovo da bude meč koji je duper zs tipovati i ako ej ovo meč koji je na ovim marginama to ej mogućnost kojue ne treba ignorirati i puno sreće svime tko igra da će ovo da prođe
Tipovi
  • John Isner-Ugo Humbert
    Preko 27.5 utakmica
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • John Isner-Ugo Humbert
    Preko 26.5 utakmica
    Izgubljeno
  • John Isner-Ugo Humbert
    Ispod 26.5 utakmica
    Pobeda

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Preko 12.5 utakmica u 1. set
Prognozirano: 1.92 - 17. Jan. 01:47
Auckland, polufinale, tvrda podloga. U ovom mecu imamo duel izmedju John Isnera i Ugo Humberta. Isner se nalazi na 20 poziciji atp liste sa skorom na tvrdoj podlozi 2/3. On se nalazi u dobroj formi i u proslom mecu je pobedio Edmunda sa 2-0. Sa druge strane Humbert se nalazi na 57 poziciji atp liste sa skorom na tvrdoj podlozi 1/1. On se takodje nalazi u dobroj formi i u proslom mecu je pobedio Shapovalova sa 2-0. Do sada su se sastali jednom i tada je Isner slavio sa 2-1. Obojica imaju jako mocan servis, visok procenat poena na prvom servisu i ja ocekujem da se prvi set resi u tajbrejku.Srecno!
Tipovi
  • John Isner-Ugo Humbert
    Preko 12.5 utakmica u 1. set
    Pobeda
  • John Isner-Ugo Humbert
    Tačan rezultat: 2-0
    Izgubljeno
  • John Isner-Ugo Humbert
    Tačan rezultat u 1. set: 7-6
    Izgubljeno

TIP ZA SMELE NAJBOLJI TIP

Tačan rezultat: 2-0
Prognozirano: 3.35 - 16. Jan. 21:16
pozz svima danss jedno jako dobo polufinale u kojem se sastaju john izner i ugo humbert mislim da humber napravio vec show sa izbacivanjem denis ashapovalova mislim da c elagano da se digne danas i da ce ga john isner da spusti na zemlju i da pokaze svoj servus i da ga dobije u 2 seta bez nekih velikih problema nadam se da cemo gledati dobar mec i da cemo uzivati bez nekih veliki problema nadam se da isner ide ovdje bez i jednog tie brake to je moja procjena za danas sretno svima koji prate i vidimo se na racunanju profita LP
Tipovi

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Preko 10.5 utakmica u 1. set
Prognozirano: 1.69 - 16. Jan. 21:58
John Isner će igrati protiv Uga Humberta u prvom polufinalu ATP turnira u Aucklandu.Biće ovo drugi meč između ova dva igrača:Prvi meč su igrali prošle sezone,na travi.Isner je pobedio u tom meču sa 2:1,u prva dva seta tog meča su igrali taj brejk,nije bilo brejkova u prva dva seta tog meča,pa se nešto slično očekuje i u prvom setu ovog meča. Isner jeste odigrao više ovakvih mečeva,on bi trebao lakše osvajati svoje servis gemove u prvom setu ovog meča,ali i Humbert zna veoma dobro da odservira na betonu,pa ni on neće biti daleko da osvoji pet sopstvenih servis gemova u prvom setu ovog meča.
Chat