Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

AIK - Maribor Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 1-0)
AIK
3
-
2
Maribor

NAJBOLJA AIK VS MARIBOR PROGNOZA.

Preko 2.25 gola
Prognozirano: 2.00 - 31st Jul 12:02
na ovom mecu ocekuejm vise od 2,25 oglova u regularnom delu mea pa ce to i biti moj tip. Ekipa Maribor je dobila prvi mec kod kuce sa 2:1 pa je jos uvek sve otvoreno sto se plasmana u narednu fazu tice, Aiku je dosta i 1:0 da bi isao dalje ali mislim da se tim rezultatom nece zavrsiti ovaj mec, u svakom slucasju ovde ocekujem vise od 3 gola, ko zna mozda se i i graju produzeci. Mislm da ce se od samog pocetka meca igrati otvoreno obe ekipe ce napadati pa bi ovde trebalo biti bar 3 gola
Tim Maribor je postigao pogodak na 5 uzastopnih utakmica u ovom takmičenju

Najbolji Liga šampiona tipsteri

kubako20pl
Spunky
allee
VisekrunaRade
Tipovi
  • AIK-Maribor
    AIK da pobedi
    15 tipovi
    Pobeda
  • AIK-Maribor
    Oba tima postižu pogodak : da
    11 tipovi
    Pobeda
  • AIK-Maribor
    Preko 2.5 gola
    4 tipovi
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

AIK da pobedi
Prognozirano: 2.10 - 30th Jul 19:46
AIK iz swedske bi trebao da trazi pobedu na svom terenu i potrebna mu je pobeda kako bi prosao dalje igraju sa maribor iz slovenije koja je slaba ekipa po meni i igraju slabo u ligi dok AIK igra sjajno u svojoj ligi ovo je druga utakmica kvalifikacije za ligu sampiona u prvoj utakmici je bilo 2-1 za maribor e sad je drugacije igra se u swedskoj i mora da pobedi AIK .a u svojim ligama stoji ovako AIK se nalazi u sjajnoj formi nalazi se na 2 mestu i imaju skor od 11 pobeda onda 4 neresene i 3 izgubljene utakmice dok maribor neigra dobro nalazi se na 8 mestu i ima samo 2 boda dve neresene i jednu izgubljenu utakmicu .
AIK - MARIBORKO ĆE POBEDITI?
0%
0%
0%
0 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
JonasN
Profit: 550.5
Oba tima postižu pogodak : da
Pročitaj ceo tip
Tipovi
  • AIK-Maribor
    Nerešeno u 1. poluvreme
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • AIK-Maribor
    AIK -0.25 (AH)
    Pobeda
  • AIK-Maribor
    Preko 2.25 gola
    Pobeda

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Oba tima postižu pogodak : da
Prognozirano: 2.05 - 31st Jul 15:02
U okviru kvalfikacija za Ligu Šampiona u revanš meču se sastaju AIK i Maribor. Rezultat prve utakmice je bio 2:1 za Maribor. Ovaj rezultat možda malo više znači gostima i AIK mora da postigne gol, ako želi da prođe dalje. Meni je ovo idealan scenario za tip da obe ekipe daju po gol, jer verujem u jednu utakmicu na veliki broj golova. Mislim da će da ide preko 2.5 gola na meču, jer AIK-u treba minimalna pobeda od 1:0, a ako taj rezultat bude bio na snazi Maribor mora da krene na sve ili ništa. Moj tip da obe ekipe daju po gol. Srećno.
Tim Maribor nije izgubio na 5 uzastopnih utakmica u ovom takmičenju
Tipovi
  • AIK-Maribor
    Tačan rezultat: 2-1
    Pobeda
  • AIK-Maribor
    Maribor da pobedi
    Izgubljeno
  • AIK-Maribor
    Tačan rezultat: 1-1
    Izgubljeno

ISTAKNUTI 1X2 TIP NAJBOLJI TIP

AIK da pobedi
Prognozirano: 2.00 - 31st Jul 10:34
Domacin AIK ima dosta povoljan rezultat za revans mec protiv slovenackog Maribora. Bila je teska utakmica prosle nedelje i Maribor je trebao ubedljivije da slavi ali na kraju meca rezultat je bio samo 2:1 za slovence. Sada je situacija malo drugacija, AIK je dobio Sirijusa u domacem prvenstvu a Maribor je jedva izvukao nereseno protiv Olimpije koja je imala igraca manje. Mislim da ce vremenski uslovi ici na ruku domacih koji su navikli da igraju u malo hladnijim uslovima i da ce utakmica biti izuzetno teska, sa taktickim nadmudrivanjem i da nece pasti puno golova. Sigurnija varijanta je dupla sansa na domacina.
Tipovi

ISTAKNUTI VIŠE/MANJE TIP NAJBOLJI TIP

Preko 2.5 gola
Prognozirano: 2.31 - 31st Jul 14:35
Ovo je jos jedan mec kvalifikacija za ligu sampiona u fudbalu, sastaju se dve solidne ekipe, ekipa aik i ekipa maribor. Ovaj mec bi trebao da pocne za nesto vise od dva sata tacnije u 19 casova po nasem vremenu. Prednost domaceg terena na ovom mecu ima aik i oni su blagi favoriti na ovom mecu ali ja ocekujem da ih maribor iznenadi i da pobedi ovaj mec i prodje u dalje takmicenje. Ocekujem mnogo golova gol gol sigurno pa mi se ovaj tip cini solidan i da moze lako da prodje jer mislim da ce da bude 1:2 tacan.
Tipovi
  • AIK-Maribor
    Nerešeno
    Izgubljeno
  • AIK-Maribor
    Ispod 0.5 gola u 1. poluvreme
    Izgubljeno
  • AIK-Maribor
    Tačan rezultat: 4-2
    Izgubljeno
Chat