Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Gian Marco Moroni - Joao Sousa Tipovi za kladjenje

FT
Gian Marco Moroni
0
-
2
Joao Sousa

NAJBOLJA GIAN MARCO MORONI VS JOAO SOUSA PROGNOZA.

Tačan rezultat: 0-2
Prognozirano: 2.28 - 25th Jul 11:42
Sousa ovde dolazi u dobroj formi prosli mec je odigrao veoma dobro i dobio dosta sigurno u dva seta.Ja sam njega vec jurio da dobija u dva seta prosle meceve neke je dobio neke ne.On dolazi put sampouzdanja posle dobre sezone na travi gde je dobio neke dobre igrace a sada igra na zemlji gde njemu vise odgovara podloga za igru i uslovi i po meni on danas ima veliku prednost da dobije ovde u svim segmentima je bolji od svog protivnika on jedino ima problema nekada losije krene svoje meceve i moze da izgubi servis svoj ali danas idem da dobija u dva seta ovaj mec.
Joao Sousa pobeđuje u 81 % mečeva u kojima osvoji prvi set

Najbolji ATP tipsteri

Tiptiptip
D4rkness
Mexicano.3.0
Proshark
salahsyh
Tipovi
  • Gian Marco Moroni-Joao Sousa
    Joao Sousa da pobedi
    5 tipovi
    Pobeda
  • Gian Marco Moroni-Joao Sousa
    Tačan rezultat: 0-2
    2 tipovi
    Pobeda
  • Gian Marco Moroni-Joao Sousa
    Joao Sousa da pobedi 1. set
    2 tipovi
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Joao Sousa da pobedi 1. set
Prognozirano: 1.60 - 24th Jul 22:15
Joao Sousa će igrati protiv Gian Marca Moronia u drugom kolu Gstaada. Svakako da je Sousa iskusniji i uspešniji igrač od Moronia,i on će biti favorit za pobedu u ovom meču,kao i da povede sa 1:0. Oba igrača su u prvom kolu ovog turnira pobdila sa 2:0,oba igrača nisu izgubila svoj servis u prvom kolu ovog turnira,u prvom setu ovog meča bi trebalo da bude brejkova,Sousa će svakako biti bliži da napravi veći broj brejkova. Sousa je najbolji na šljaci,nije imao naivnog protivnika u prvom kolu ovog turnira,ai je bio na visokom nivou,na ovim turnirima je on najbolji,i neće biti iznenađenje ako dođe do same završnice na ovom turniru. Moroni je challenger igrač,on će svakako biti pod većim pritiskom u prvom setu ovog meča.
Tipovi
  • Gian Marco Moroni-Joao Sousa
    Gian Marco Moroni da pobedi
    Izgubljeno
  • Gian Marco Moroni-Joao Sousa
    Preko 8.5 utakmica u 2. set
    Pobeda

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Joao Sousa da pobedi
Prognozirano: 1.54 - 25th Jul 11:14
Osmina finala turnira u Gstadu, do sada i nije bilo nekih iznenadjenja, mozda i jedino iznenadjenje je napravio upravo Marko Moroni koji je u predhodnom kolu izbacio Tomija Robreda, mada mora se priznati da je Spanac vec u godinama u kojima ne moze parirati mladjim igracima. Dana ce Souza koji je odlicno odigrao na Vimbldonu imati ulogu favorita na mecu, Portugalcu je sljaka omiljena podloga, u dobroj je fomi, ima vise iskustva lako je dobio predhodni mec, Moroni je morao kroz kvalifikacije, tako da je sigurno umorniji, a i kada se pogleda ATP lista mislim da je Souza veliki favorit na ovom susretu, pozdrav i srecno ko prati.

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Joao Sousa da pobedi
Prognozirano: 1.54 - 25th Jul 11:07
u drugom kolu atp 250 turnira u gstaadu se sastaju teniser iz italija gian marco moroni i potugalski teniser joao sousa. gian marco moroni je u prvom kolu savladao tommyja robreda 2:0 dok je s druge strane sousa u prvom kolu savladao steva darcisa istim rezultatom 2:0. ja mislim da ce na ovom mecu pobediti sousa jer je mnogo bolji teniser od moronija.sousa je prosle nedelje izgubio od delbonisa u bastadu ali ipak mislim da ce danas pobediti svog protivnika koji je jos uvek mlad i neiskusan. moroni je igrao i kvalifikacije za ovaj turnir. moj tip za ovaj mec je pobeda souse.
Chat