Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Donn - Flekkeroey Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 0-1)
Donn
2
-
4
Flekkeroey

NAJBOLJA DONN VS FLEKKEROEY PROGNOZA.

Poluvreme / Kraj utakmice će se završiti sa 2/2
Prognozirano: 2.29 - 19º ago 09:31
Ove sezone gosti su vrlo jaka ekipa Flekeroj koja do sada ima čak 12 pobejda te samo 3 remija i još uvijek nemaju niti jedan poraz isto tako ovaj tim je do sada dao čak 42 gola dok su primili samo 11 golova, sa druge strane domaća ekipa Donn je do sada dala samo 27 golova dok su primili samo 34 gola imaju isto tako samo 19 bodova, te su gubili ove sezone čak 6 puta prvi meč kada su igrali protiv ekipe Flekeroja su izgubili sa čak 7:0 pa se nadam da će i sada da izgube, srećno ko prati.

Najbolji 3. Division tipsteri

allee
Walimba24
Paokara
nikolaqq
Tipovi
  • Donn-Flekkeroey
    Poluvreme / Kraj utakmice će se završiti sa 2/2
    3 tipovi
    Pobeda
  • Donn-Flekkeroey
    Preko 3.5 gola
    2 tipovi
    Pobeda
  • Donn-Flekkeroey
    Flekkeroey -1.50 (AH)
    2 tipovi
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Preko 3.5 gola
Prognozirano: 2.02 - 19º ago 16:22
I pored toga sto Norvezani ni najmanje vise nisu zahvalni za igru na vise golova,ja sam danas odbrao ovaj par gdje sam gotovo uveren da ce ih biti i zato sam resio da odigram 4 plus,s obzirom da je Flekeroj veliki favorit,ali to u ovim ligama nema nikakve veze,tu svalo svakog mozze dda dobije,ali zato mozda pokusaj sa vise golova i nije los,juce se bas i nisu proslavili,mozda danas budu raspolozeniji,nije ovo uopste zahtevan tip,potrebno je samo da e mec na vreme otvori,onda to prelazi u logiku,a 4 plus nije previse.,Flekeroj je sam u stanju da postigne toliko golova,valjda sam ovaj put u pravu.
DONN - FLEKKEROEYKO ĆE POBEDITI?
0%
0%
0%
0 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
Nemanjal87
Profit: 12,912.8
Flekkeroey (-1) (EH)
Pročitaj ceo tip
Tipovi

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Preko 3.5 gola
Prognozirano: 2.00 - 19º ago 17:17
Ovo je jos jedan veoma zanimljiv mec danasnjeg programa nizih liga Norveske i verujem da moze da donese veliki broj golova, sto je sasvim realno, mada videcemo - sve je moguce. Ovde ipak moram da kazem ono sto je najvaznije, a to je cinjenica da su gosti sigurno i dalje mnogo jaci od rivala. To smo imali priliku da vidimo i prosli put, kada je ekipa porazena od danasnjeg rivala sa cak 7-0 i sada ce biti motivisani da vrate rivalu za taj poraz. Domacin je odigrao 3-0 i 2-2 u prethodna dva meca, tako da mi je ovde over sasvim ok.
Chat