Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Nina Stojanović - Ann Li Tipovi za kladjenje

FT
Nina Stojanović
2
-
0
Ann Li

NAJBOLJA NINA STOJANOVIĆ VS ANN LI PROGNOZA.

Nina Stojanovic da pobedi 1. set
Prognozirano: 2.34 - 21. Avg. 10:05
Stojanovic je 166ta na wta listi, igra veoma dobro i ima snazne udarce i mogla bi do pobjede u ovom mecu danas. Ocekujem da dobije ovu Li koja ipak nista posebno nije, ona je 159ta na wta listi, tako da su tu negdje i po renkingu. Do sada je vise meceva na betonu igrala Li mada to nista ne mora da znaci. Ocekujem da Stojanovic nastavi dobru igru, jer dobila je i Serban u 2 seta, dok je Li pobjedila Klainu sa 2-0. Ocekujem da moze 1 set dobiti Nina koja ipak igra bolje na servisu, te ima vise sansi da dobije 1 set.
Ann Li gubi 86 % mečeva u kojima izgubi prvi set

Najbolji Grand Slam tipsteri

allee
B.Expert
NikolaSRB93
Emil4444
gligs
Tipovi
  • Nina Stojanovic-Ann Li
    Preko 21.5 utakmica
    Pobeda
  • Nina Stojanovic-Ann Li
    Nina Stojanovic da pobedi 1. set
    Pobeda
  • Nina Stojanovic-Ann Li
    Preko 8.5 utakmica u 1. set
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Ann Li da pobedi 1. set
Prognozirano: 1.67 - 21. Avg. 15:42
Ann Li će igrati protiv Nine Stojanović u polufinalu kvalifikacija za US Open. Biće ovo prvi meč između ove dve teniserke. Ann igra kod kuće,sigurno je da će iamti veliku motivaciju i u ovom meču,kao što je bila ubedljiva i u prvom kolu ovih kvalifikcija,kada je pobedila sa 2:0. Ann nije imala naivnu protivnicu u tom meču,ali je izgubila samo tri gema,izgubila je samo jednom svoj servis u dva seta tog meča,pa su velike šanse da će i u prvom setu ovog meča osvojiti više svojih servis gemova. Nina je takođe pobedila sa 2:0 u prvom kolu ovih kvalifikacija,nije imala kvalitetnu protivnicu u tom meču,ali je prvi set osvojila tek nakon taj brejka,pa je sigurno da će i u prvom setu ovog meča imati mnogo problema.

Dogadjaji koji uskoro počinju

Nema utakmica

Tipovi
  • Nina Stojanovic-Ann Li
    Ann Li da pobedi 1. set
    Izgubljeno

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Preko 8.5 utakmica u 1. set
Prognozirano: 1.55 - 21. Avg. 15:49
U drugoj rundi kvalifikacija za glavni zreb US Opena koji se odrzava u Njujorku na tvrdoj podlozi sastace se Nina Stojanovic iz Srbije i Li An iz SAD. Srpska teniserka Nina Stojanovic zauzima trenutno 166. poziciju na WTA listi. Njen skor na tvrdoj podlozi ove godine je 6 pobeda i 3 poraza, a u karijeri je ukupno ostvarila 109 pobeda i 60 poraza. Li An zauzima trenutno 159. poziciju na WTA listi. Na tvrdoj podlozi ima 16 pobeda i 5 poraza u 2019. godini. Njen ukupan ucinak u karijeri na ovoj podlozi je 49 pobeda i 27 poraza. Nina nije favorit, ali moze da isparira americkoj teniserki.
Nina Stojanović pobeđuje u 85 % mečeva u kojima osvoji prvi set
Chat