Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Tromsoe 2 - Ull/Kisa 2 Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 0-0)
Tromsoe 2
1
-
1
Ull/Kisa 2

NAJBOLJA TROMSOE 2 VS ULL/KISA 2 PROGNOZA.

Tromsoe 2 da pobedi
Prognozirano: 1.80 - 23. Sep. 00:55
Ovde idemo sa mecom norveske nize lige u kojem ce se sastati Tromso 2 i Ull/Kisa 2. Obje ekipe su ove sezone u nesto slabijoj formi i nalaze se u donjem dijelu tabele. Domaci imaju 23 poena i zauzimaju 11. mjesto u ligi dok je gostujuci tim na 10. mjestu sa 4 boda vise. Ipak, domaci su u dobroj formi u ovom trenutku a uz to imace i podrsku sa tribina tako da vjerujem da ce oni u ovom mecu odigrati bolje i da ce doci do pobjede. Stoga, moj predlog je pobjeda domace ekipe. Srecno svima koji prate ovaj mec!

Najbolji 3. Division tipsteri

allee
Walimba24
Paokara
nikolaqq
Tipovi
  • Tromsoe 2-Ull/Kisa 2
    Tromsoe 2 da pobedi
    8 tipovi
    Izgubljeno
  • Tromsoe 2-Ull/Kisa 2
    Preko 4.5 gola
    Izgubljeno
  • Tromsoe 2-Ull/Kisa 2
    Preko 3.75 gola
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Ispod 4.5 gola
Prognozirano: 1.60 - 23. Sep. 14:22
Nisam siguran da ce ovo biti toliko otvoren dvoboj da vidimo 5 golova. Tromso 2 je ekipa koja kod kuce igra vise manje dobro, pa su danas i favoriti. Ali realno po jacini oni nisu bolji od Ull Kisse 2, tako da ocekujem jedan tvrdji susret u kojem niti jedna momcad nece lagano do golova. Vise od 4,5 gola mi se stvarno cini kao mnogo u ovom trenu i ne vjerujem da ce se to dogoditi, stvarno po meni ovo nije dvoboj u kojem ce to biti slucaj prema tome mislim da je bolje cekati manje golova. Imaju u prijasnjim rezultatima dosta dvoboja sa vise golova, ali bas zato danas medjusobno ce biti slabije.
TROMSOE 2 - ULL/KISA 2KO ĆE POBEDITI?
0%
0%
0%
0 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
Vivalatips
Profit: 7,697.0
Tromsoe 2 da pobedi
Pročitaj ceo tip
Tipovi
  • Tromsoe 2-Ull/Kisa 2
    Ispod 4.5 gola
    Pobeda
  • Tromsoe 2-Ull/Kisa 2
    Preko 1.5 gola u 1. poluvreme
    Izgubljeno
  • Tromsoe 2-Ull/Kisa 2
    Ull/Kisa 2 da pobedi ili igra nerešeno
    Pobeda

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Preko 3.75 gola
Prognozirano: 1.76 - 23. Sep. 14:25
Mislim da moze da se kaze da je veliki broj golova veoma realan u ovom mecu norveskih nizih liga i svakako je ok da se tako nesto i pokusa, bez ikakve dileme. Dakle, cinjenica je da su dva rivala prosli put odigrala samo 2-0, ali sada, gotovo da sam siguran da nece biti tako, Dakle, Tromso 2 je zanimljiva ekipa koja je odigrala na sest meceva sa tri ili vise golova, a na primer, na prethodna tri, bilo je 4-1, 2-1 i cak 8-2. Gosti ili Ull Kisa igra na isti nacin, tako da je sve veoma jasno - bice ovde golova.
Chat