Testiraj novi bettingexpert

Prognoze za fudbal

AH = Azijski hendikep, EH = Evropski hendikep, = Strelac, / = Više Od / Manje Od, Vreme = CET

Besplatni tipovi za fudbal

Ako si u potrazi za stvarima kao što su tipovi za danas, tiket tipovi, besplatne prognoze, ili za bilo čim što spada u kategoriju klađenja na fudbal, onda si na pravom mestu. Ovde ćeš pronaći sve što naši cenjeni tipsteri nude. Kladionice su kladionice, a mi koji se kladimo moramo se udružiti u borbi za dobitni tiket.

Najbolje prognoze za fudbal

U tabeli ispod se nalaze naših top 5 tipstera za fudbal. Pogledaj njihove prognoze i počni da ih pratiš, jer mogu da ti donesu veliki profit! Evo top 5 bettingexpert tipstera:

Najbolji tipsteri

Vrste klađenja na fudbal

Industrija klađenja na fudbal se toliko razgranala, da je danas moguće kladiti se bukvalno na bilo šta. Od klađenja na početni udarac do penala i nazad. Ne vredi ni da nabrajamo, toliko je ludo postalo. Mi se trudimo da pokrijemo što više i da savetujemo pri svakoj vrsti klađenja, bilo da je to klađenje na hendikep, tradicionalni tipovi 1x2, kladjenje na golove (klađenje na over under), sure bet kladjenje,klađenje uživo,azijski hendikep, ili arbitraža. Ako smo nešto propustili, a ti znaš gde toga ima u klađenju online, javi nam, istražicemo i objaviti. Trudimo se da sve dojave za fudbal i svi tiket tipovi budu ovde,i to besplatno. 

Klađenje na Azijski Hendikep

Klađenje na hendikep tokom poslednjih godina postaje sve popularnije. Sve kladionice danas će ti dati opciju da se kladiš na hendikep ishod sa gol-razlikom. Ako misliš da je tradicionalno 1x2 klađenje dosadno, sa azijskim hendikepom ćeš moći da dodaš tvist - možeš da se kladiš na to da će jedan tim pobediti sa gol-razlikom većom od ponuđene ili da će drugi tim izgubiti sa razlikom manjom od date. I onda nema te utakmice koja će biti nezanimljiva.

Egzotično Klađenje

Jedna od stvari koja je učinila klađenje na fudbal još popularnijim je tzv. egzotično klađenje. Šta je to tačno? Pa, to su sve one ponude koje imaš pored osnovnih. Možda najpoznatiji primer egzotičnog klađenja je klađenje na to koji će igrač prvi postići gol na utakmici. Ali pored toga, dostupne su i druge opcije - klađenje na to da će oba tima postići gol(ove), kada će pasti prvi gol, broj kornera ili faula itd. Šta god ti padne na pamet, kaži, a mi ćemo naći koja kladionica nudi to tržište.

Sezonsko Klađenje

Još jedan dobar način da se kladi na fudbal je preko krajnjih rezultata sezone! Ne samo da je ponuđeno kladiti se na to ko će pobediti u određenoj ligi ili turniru, već može da se kladi i na to ko će završiti u Top 4, koji tim ispada, a koji tim će završiti sezonu na prvom mestu na tabeli (ne računajući najbolje timove u ligi). Na ovaj način će ti biti zanimljivo da pratiš kako se odvija sezona i kako se menjaju kvote.

Prognoze za fudbal - kategorije

Kao što već znaš, postoji ogroman broj fudbalskih liga, stoga postoji i mogućnost da postavljaš tipove za različite lige na bettingexpert-u. Ispod teksta ti se nalaze najpopularnije stranice za tipovanje na određene fudbalske lige:

Premijer liga - prognoze

Bundesliga - prognoze

Liga Evrope - prognoze

Liga Šampiona - prognoze

Euro 2016 - prognoze

Pored ovih kategorija, postoje još mnoge druge. Slobodno istraži šta te interesuje i pronađi odgovarajuće prognoze!

Prognoze za fudbal - postavi svoj tip

Ukoliko želiš da postaviš svoj tip za fudbal, možeš to da učiniš na linku ispod. Registruj se (besplatno), postavi tip i učestvuj u mesečnom tipsterskom takmičenju, u kom možeš da osvojiš vredne novčane nagrade! Ispod linka za novi tip, imaš linkove koji vode ka informacijama o takmičenjima i ka samom takmičenju.

Registruj se na bettingexpert

Novi tip

Informacije o takmičenju

Bettingexpert takmičenja