Testiraj novi bettingexpert

Super Tipovi

Kako bismo vam olakšali pretragu za najbolje tipove i tipove za danas, rešili smo da ih okupimo na jednoj stranici, nezavisno od sporta i lige. Ovde ćeš naći samo tipove najboljih tipstera.

Na ovoj stranici se nalazi sekcija Super Tipovi. Samo bettingexpert članovi imaju pristup ovim tipovima, jer su oni selekcija najpopularnijih tipova nejuspešnijih članova.

Čim se registruješ i uloguješ, vrati se na ovu stranicu da vidiš Super Tipove.

Registracija i tipovanje su potpuno i zauvek besplatni, a takmičenje donosi vredne nagrade.

Login or Sign Up

bettingexpert super tipovi

Crème de la crème tipova na bettingexpertu - ovde se nalaze tipovi najbolje rangiranih tipstera na bettingexpert-u. Naši tehničari su razvili algoritam koji uzima sve faktore u obzir - broj tipova, profit, zaradu i ukupan učinak tipstera i pravi listu tipstera i rangira ih po vrednosti od 1 do 5. Ovde se nalaze aktuelni tipovi najbolje rangiranih tipstera na bettingexpert-u. 

Super fudbal i tenis tipovi postavljeni od strane najboljih tipstera

Za razliku od ostalih lista tipova koje su organizove po sportovima i ligama, na ovoj stranici se nalaze svi najbolji tipovi dana, bilo da se radi o tenisu, fudbalu, košarci ili pikadu. Svi tipovi najboljih tipstera na jednom mestu.  Još jedan korak si bliži našim nagradama za naj tipovanje!

Kolike su nagrade?