Testiraj novi bettingexpert

Tenis Grand Slam prognoze

Prognoziraj US Open, Australian Open, Wimbledon i French Open mečeve. Postavi prognozu i učestuj u bettingexpertovom tipsterskom takmičenju.

Post your own tip

Nema dostupnih tipova na srpskom. Da li želiš da vidiš tipove koji su postavljeni na drugim jezicima?

Grand Slam turniri predstavljaju sam vrh profesionalnog tenisa, kako za igrače, tako i za tipstere koji vole da se klade na ovaj sport. Kao što već znaš, postoje 4 velika, Grand Slam turnira, a to su: Australian Open koji se igra u Melburnu, French Open (Roland Garros) koji se igra u Parizu, Wimbledon koji se igra u Londonu i US Open sa središtem u Njujorku.  Sva četiri turnira traju više od dve nedelje, tako da zahtevaju veoma dobru fizičku i mentalnu spremnost.

Rang lista ( ATP i WTA) igrača i igračica:

U tabeli ispod možeš da proveriš trenutno stanje na tabeli u tenisu. Trenutno je prikazana rang lista za muškarce, ali promenom dugmeta "ATP Singles Rankings" u "WTA Singles Rankings" možeš pogledati rang listu ženskog tenisa. 

 

Najbolji tipsteri i prognoze za Grand Slam turnire

Bettingexpert ima tokom samo jedne godine preko pola miliona tipova za tenis (u okviru svih država) , od kojih je više od 65% za Grand Slam turnire. U tabeli ispod teksta imaš mogućnost da vidiš ko su najbolji tipsteri za Grand Slam turnire kod nas i da stekneš ideju o tipovanju i klađenju uz njihovu pomoć. Nemoj zaboraviti da imaš mogućnost da i sam postaviš prognozu i pomogneš ostalima da dođu do dobitne kombinacije. Zajedno smo jači!

Pogledaj tabelu top 5 tipstera za Grand Slam turnire:

Najbolji tipsteri

 

Postavi svoj Grand Slam tip

Ako si ljubitelj tenisa, zašto ne bi spojio ugodno i korisno? Na bettingexpertu imaš mogućnost da postaviš prognozu i podeliš svoje mišljenje sa ostalima. Takođe, bettingexpert tipsteri imaju mogućnost da osvoje mesečnu tipstersku nagradu u vrednosti od 870€ i godinšnju nagradu od čak 10 000€! Sve što treba da uradiš je da se uloguješ, klikneš na link ispod teksta i postaviš svoj tip. Postavljanje tipa je vrlo jednostavno, samo treba da pratiš uputstva i to bi bilo to. U slučaju da još uvek nisi registrovan na bettingexpert, možeš to učiniti na linku ovom linku: Bettingexpert Registracija. Registracija je potpuno besplatna. Učestvuj u bettingexpertovom tipsterkom takmičenju i osvoji veoma vredne novčane nagrade. ! Srećno!

Postavi novi tip

Bettingexpert tipsterka takmičenja

Grand Slam turniri - važne informacije i događanja

Da li si znao da:

1. Favorit meča u muškoj konkurenciji sa kvotom od 1.15 (ili manje) u 87,4% slučajeva osvaja prvi set u meču

2. Igrač koji osvoji četvrti set u Grand Slam meču, uglavnom osvaja i peti (60% slučajeva)

3. Favorit u ženskoj konkurenciji, sa kvotom između 1.11 i 1.91, kada izgubi prvi set, gubi uglavnom i meč (samo 32% mečeva se završi pobedom favorita u ovom slučaju)

Ovakve i mnoge druge informacije možeš da saznaš na bettingexpertu. Bettingexpert ima posebnu stranicu za tenis i turnire u okviru tenisa, koja može da ti pomogne prilikom tipovanja na Grand Slam turnire. Klikni na link ispod i saznaj više.

Bettingexpert - tenis

Kako se kladiti na Grand Slam turnire?

Klađenje na tenis je postalo veoma popularno protekle decenije. Ovaj sport je počeo masovno da privlači publiku, ali i tipstere koji vole ovaj sport. Međutim, nije lako sastaviti pravu kombinaciju i ostvariti profit. Neke važne "sitnice" često zanemarimo prilikom klađenja, pa nas se one posle obiju o glavu. Veoma je važno realno sagledati situaciju i proceniti kolike su šanse da se rizik isplati. Stoga, bettingexpert savetuje da pročitaš nekoliko korisnih informacija pre nego što započneš tipovanje i klađenje. Klikni na linkove ispod i saznaj više:

Bettingexpert akademija

Osnove klađenja

Uspešno klađenje