Testiraj novi bettingexpert

Tenis Grand Slam prognoze

Prognoziraj US Open, Australian Open, Wimbledon i French Open mečeve. Postavi prognozu i učestuj u bettingexpertovom tipsterskom takmičenju.

AH = Azijski hendikep, EH = Evropski hendikep, = Strelac, / = Više Od / Manje Od, Vreme = CET

Grand Slam turniri predstavljaju sam vrh profesionalnog tenisa, kako za igrače, tako i za tipstere koji vole da se klade na ovaj sport. Kao što već znaš, postoje 4 velika, Grand Slam turnira, a to su: Australian Open koji se igra u Melburnu, French Open (Roland Garros) koji se igra u Parizu, Wimbledon koji se igra u Londonu i US Open sa središtem u Njujorku.  Sva četiri turnira traju više od dve nedelje, tako da zahtevaju veoma dobru fizičku i mentalnu spremnost.

Rang lista ( ATP i WTA) igrača i igračica:

U tabeli ispod možeš da proveriš trenutno stanje na tabeli u tenisu. Trenutno je prikazana rang lista za muškarce, ali promenom dugmeta "ATP Singles Rankings" u "WTA Singles Rankings" možeš pogledati rang listu ženskog tenisa. 

 

Najbolji tipsteri i prognoze za Grand Slam turnire

Bettingexpert ima tokom samo jedne godine preko pola miliona tipova za tenis (u okviru svih država) , od kojih je više od 65% za Grand Slam turnire. U tabeli ispod teksta imaš mogućnost da vidiš ko su najbolji tipsteri za Grand Slam turnire kod nas i da stekneš ideju o tipovanju i klađenju uz njihovu pomoć. Nemoj zaboraviti da imaš mogućnost da i sam postaviš prognozu i pomogneš ostalima da dođu do dobitne kombinacije. Zajedno smo jači!

Pogledaj tabelu top 5 tipstera za Grand Slam turnire:

Najbolji tipsteri

 

Postavi svoj Grand Slam tip

Ako si ljubitelj tenisa, zašto ne bi spojio ugodno i korisno? Na bettingexpertu imaš mogućnost da postaviš prognozu i podeliš svoje mišljenje sa ostalima. Takođe, bettingexpert tipsteri imaju mogućnost da osvoje mesečnu tipstersku nagradu u vrednosti od 870€ i godinšnju nagradu od čak 10 000€! Sve što treba da uradiš je da se uloguješ, klikneš na link ispod teksta i postaviš svoj tip. Postavljanje tipa je vrlo jednostavno, samo treba da pratiš uputstva i to bi bilo to. U slučaju da još uvek nisi registrovan na bettingexpert, možeš to učiniti na linku ovom linku: Bettingexpert Registracija. Registracija je potpuno besplatna. Učestvuj u bettingexpertovom tipsterkom takmičenju i osvoji veoma vredne novčane nagrade. ! Srećno!

Postavi novi tip

Bettingexpert tipsterka takmičenja

Grand Slam turniri - važne informacije i događanja

Da li si znao da:

1. Favorit meča u muškoj konkurenciji sa kvotom od 1.15 (ili manje) u 87,4% slučajeva osvaja prvi set u meču

2. Igrač koji osvoji četvrti set u Grand Slam meču, uglavnom osvaja i peti (60% slučajeva)

3. Favorit u ženskoj konkurenciji, sa kvotom između 1.11 i 1.91, kada izgubi prvi set, gubi uglavnom i meč (samo 32% mečeva se završi pobedom favorita u ovom slučaju)

Ovakve i mnoge druge informacije možeš da saznaš na bettingexpertu. Bettingexpert ima posebnu stranicu za tenis i turnire u okviru tenisa, koja može da ti pomogne prilikom tipovanja na Grand Slam turnire. Klikni na link ispod i saznaj više.

Bettingexpert - tenis

Kako se kladiti na Grand Slam turnire?

Klađenje na tenis je postalo veoma popularno protekle decenije. Ovaj sport je počeo masovno da privlači publiku, ali i tipstere koji vole ovaj sport. Međutim, nije lako sastaviti pravu kombinaciju i ostvariti profit. Neke važne "sitnice" često zanemarimo prilikom klađenja, pa nas se one posle obiju o glavu. Veoma je važno realno sagledati situaciju i proceniti kolike su šanse da se rizik isplati. Stoga, bettingexpert savetuje da pročitaš nekoliko korisnih informacija pre nego što započneš tipovanje i klađenje. Klikni na linkove ispod i saznaj više:

Bettingexpert akademija

Osnove klađenja

Uspešno klađenje